Het telefoonnummer van Alex is snel gevonden

Vindt u het lastig om een telefoonnummer uit uw hoofd te leren? Hebt u een flink aantal mensen in uw smartphone staan en maakt u al tijden geen gebruik meer van bijvoorbeeld de telefoongids en de Gouden Gids? Hebt u geen adressenboekje meer en is dat tevens de reden dat u bijvoorbeeld het telefoonnummer van Alex niet zo snel kunt vinden? Maar hebt u wel degelijk het telefoonnummer van Alex acuut nodig? Dan zijn er diverse opties. Zo kunt u gaan zoeken via een zoekmachine en uiteindelijk op hun website. Daar vindt u hopelijk tussen de diverse contactgegevens en de diverse telefoonnummers voor hun diensten snel een telefoonnummer. Maar is het niet vele malen verstandiger om nog maar een zakelijk nummer te hoeven gebruiken dat u te allen tijde kunt bellen? Want op nl-contact.nl vindt u namelijk niet alleen het telefoonnummer van Alex, maar ook ons eigen nummer waarmee u zich direct kunt laten doorverbinden met deze beleggingsbank voor particulieren. Alex is in 1999 opgericht en was daarmee de eerste beleggersbank dat zich op consumenten ging richten. Ook voor hen kan het namelijk aantrekkelijk zijn om te investeren in effecten of andere beleggingen die later erg veel geld gaan opleveren. Omdat u nu slechts een telefoonnummer van Alex nodig hebt, namelijk de onze, kunt u erg veel telefoonnummers uit uw telefoon gooien. Want niet alleen kunnen wij u doorverbinden naar het juiste telefoonnummer van Alex, we bieden u een keur aan opties aan. Want vrijwel elk bedrijf hebben we toegevoegd aan onze digitale database.

We verbinden u graag door met het telefoonnummer van Alex

U kunt onze website en dientengevolge onze service beschouwen als een digitaal telefoonboek. U vindt er aldus het telefoonnummer van Alex, maar ook de nummers van andere banken zoals ING, SNS en Rabobank. Maar ook van verzekeringen, bouwmarkten, supermarkten en dienstverlenende instanties zoals apothekers en ziekenhuizen. Hoe gaat u precies te werk?

U hoeft in principe slechts eenmalig onze website te bezoeken want u kunt ons nummer opslaan en dan kunt u zich vanaf nu altijd laten doorverbinden met een bedrijf dat u naarstig moet spreken. Wel hopen we dat u regelmatig terugkomt om het bedrijf een rating te geven of om een review over hun klantenservice achter te laten. Daar zult u toekomstige bellers erg mee helpen.

Onze website staat dag en nacht voor u klaar

Hopelijk bent u tevreden over onze dienst. Voor minder dan een euro bent u snel doorverbonden en daarmee kunt u flink besparen op een online abonnement op de gouden gids. En ook de tijd die u anders kwijt bent aan het zoeken naar de juiste nummers en het wachten tijdens het telefoongesprek wordt u nu bespaard. Hebt u toch nog enige vragen? Of mist u een bedrijf in onze database? Dan horen we dit erg graag van u dus mail ons dan even!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn