Het wezenlijke belang van stropdassen

Stropdassen.nl - StropdassenHet is voor mij altijd een opgave om de juiste kleding te vinden, want ik ben een druk bezet man en ik heb geen vrouw die voor me kan winkelen. Dus ik heb weinig tijd om te spenderen aan het invullen van mijn vrije tijd en als ik dan een keer vrij ben dan wil ik die tijd natuurlijk niet spenderen aan winkelen. Zeker niet als het zoiets triviaals als een stropdas betreft. Ik ben dan ook erg blij dat je tegenwoordig alles wel online kunt krijgen. Mijn pakken worden op maat gemaakt, dus ik hoef niet direct voor pakken te winkelen. Ik kan naar mijn kleermaker gaan en opdracht geven tot het maken van een nieuw pak voor mij. Ik moet alleen even de stoffen selecteren. Wat schoenen betreft, die bestel ik altijd bij dezelfde winkel. Ik draag vrijwel altijd dezelfde schoenen voor mijn werk dus er is geen noodzaak om op zoek te gaan naar leuke andere schoenen. Als het werkt dan werkt het. Af en toe wissel ik natuurlijk wel van het soort schoen dat ik draag, want je moet wel bij de tijd blijven, zeker in het werk dat ik doe is het belangrijk dat je een moderne uitstraling maakt op de klanten. Hierbij aansluitend is het ook belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste stropdassen en dit is een kledingstuk waarbij het juist wel belangrijk is om te variëren. Het is een subtiel verlengstuk van je kleding waarmee je de saaie uniformiteit van een strak pak kunt doorbreken. Daar komt bij dat kleurrijke stropdassen bijvoorbeeld de zakelijkheid kunnen doorbreken. Als je bij een klant op bezoek bent en je bent volledig in het zwart/wit of in het grijs dan komt je natuurlijk heel sober en afstandelijk over op basis van je kleding. Dan zal je dus direct alles op alles moeten zetten om die indruk te corrigeren. Het is dan ook veel beter en efficiënter om ervoor te zorgen dat de eerste indruk direct al goed is. Gezien ik meerdere keren bij dezelfde klanten over de vloer kom is het daarom ook belangrijk dat ik varieer met verschillende stropdassen. Op deze manier laat je de klanten ook zien dat je aandacht besteed aan de kleinere details. Een felgekleurde stropdas is altijd goed om een positieve indruk op te wekken. De vraag die nu misschien bij je opkomt, is waar ik die stropdassen dan koop als ik niet de stad in ga om stropdossen te kopen. Het antwoord op die vraag lees je hieronder.

Mijn stropdassen bestel ik via stropdassen.nl

Via de website van stropdassen.nl kun je gemakkelijk de juiste stopdassen bestellen voor elke gelegenheid. Ik bestel meestal partijen van 7 tot 10 verschillende stopdassen in één keer. Het voordeel is dat je vaak korting krijgt op grotere bestellingen. Ik bestel dan direct verschillende stropdassen in verschillende kleuren. Tevens bestel ik vaak één of twee stropdassen met een motief. Maar ook met verschillende kleuren kun je uiteindelijk toch een sleur bereiken. Deze sleur kun je vervolgens weer doorbreken met een uitdagende stropdas met een opvallend motief. Ook als het voor je werk nodig is om de aandacht te trekken dan is een stropdas met motief zeer geschikt. Stropdassen met een motief zorgen namelijk niet alleen voor een positieve indruk, maar trekken de aandacht naar je toe. Erg geschikt dus als je voor je functie veel in het middelpunt moet staan. Je hebt op de website overigens ook de mogelijkheid om je stropdas met een eigen logo te laten bedrukken. Het logo wordt dan in de stof van de stropdas geweven. Ideaal natuurlijk om reclame te maken of om klanten bekend te maken met het bedrijf dat je representeert. Je hoeft dus niet je huis uit om de juiste stropdassen te vinden. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen. In principe kun je even snel een stropdas bestellen of meerdere stropdassen als je van het kantoor naar je auto loopt. Tussen de bedrijven door dus. Dat scheelt natuurlijk een hoop kostbare tijd en je zit nooit zonder stropdassen.

De vele voordelen van de stropdassen.nl

Als je je stropdassen bestelt bij stropdassen.nl dan heb je te maken met een stuk of wat voordelen. Hieronder zie je een korte opsomming van enkele van die voordelen.

  • Voordelig
  • Snelle verzending
  • Gevarieerd aanbod
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Gratis verzending
  • Nummer 1 via de trustpilot

Nu is het zo dat elk voordeel niet per se relevant is voor iedere klant. Daarom is het ook zo fijn dat de voordelen zo gevarieerd zijn. Het feit dat het voordelig is bijvoorbeeld is voor mij minder relevant dan het feit dat ik kan kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod. Gratis verzending vind ik wel weer prettig, want het idee dat ik geld verkwist aan verzending vind ik nooit zo fijn. Ik betaal liever voor het product en dat is alles. Een ander voordeel van de website is wellicht relevant voor mensen die gaan trouwen, want je kunt op de site ook trouwstropdassen kopen. Ideaal natuurlijk als aanvulling op het kostuum. Met een mooie stropdas kun je het trouwkostuum helemaal afmaken. Dit zorgt natuurlijk voor die zo begeerde perfectie op een trouwerij. Verder kun je op de site ook nog eens terecht voor allerlei leuke accessoires. Zelf bestel ik vaak een extra dasspeld, want een dasspeld zorgt net even voor dat extra beetje uitstraling en klasse. Ideaal voor wanneer ik de wat meer welgestelde klanten bezoek die het natuurlijk extra waarderen dat ze met een welgestelde zakenman te maken hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn