Hier kun je gemakkelijk een

Als je voor een bepaald evenement op zoek bent naar een bedrijf waar je een springkussen kunt huren zou ik aankloppen bij attractieverhuur Moonen. Dit is een verhuurbedrijf dat gericht is op de verhuur van allerlei verschillende attracties, die je kunt inzetten tijdens een feestje, markt of ander evenement waar veel bezoekers komen. Op hun website vindt je een super groot assortiment attracties, zowel voor jong en oud. Je hebt onder andere de keuze uit:

  • Springkussens in allerlei verschillende vormen
  • Game en Fun spellen, zoals kansspelen, kermis attracties en krachtspelen
  • Zeskamp spellen, zowel voor volwassenen als voor kinderen
  • En overige attracties zoals draaimolens, rodeo’s en trampolines

Als je een dag organiseert waar veel kinderen bij uitgenodigd zijn (of de volwassenen mogen hun kinderen meenemen) dan is een springkussen huren natuurlijk het eerste waar je aan denkt. Kinderen vinden het namelijk altijd super tof om op een springkussen te springen, en ze kunnen zich er uren vermaken. Bovendien is het een redelijk veilige optie voor kinderen omdat ze zich niet zo gauw bezeren. Ze kunnen namelijk niet echt vallen want het springkussen vangt ze altijd op. Je kunt hooguit zorgen dat er te alle tijden een volwassene toezicht houdt om in te grijpen wanneer (vooral de wat oudere) kinderen te lomp doen voor de kleintjes. Voor de rest is een springkussen huren een super veilige optie voor kleine kinderen.

Welk type springkussen huren?

Op de website van attractieverhuur Moonen vindt je allerlei verschillende soorten springkussens, die ook wel luchtkussens worden genoemd. Het zijn namelijk allemaal opblaasbare attracties, en zitten vol lucht, vandaar dat men ze zowel springkussens als luchtkussens noemt. Ze zijn in feite precies hetzelfde. Bij attractieverhuur Moonen kun je een springkussen huren in diverse vormen en maten. Ze hebben er zowel kleintjes als hele grote, en zowel overdekte als open springkussens. Het hangt een beetje van de locatie en de beschikbare ruimte af welk luchtkussen past bij jouw evenement. Als de ruimte beperkt is kies je het beste voor een vierkant formaat, met slechts één deel om op te springen. Heb je onbeperkte ruimte dan is een opblaasbare stormbaan natuurlijk ook super gaaf. Dit is een luchtkussen waar men aan de ene kant in moet, vervolgens door allerlei obstakels heen moet en aan de andere kant weer uitkomt. Je kunt dit stormbaan springkussen zowel voor kinderen als volwassenen huren. Het zal je namelijk verbazen hoeveel lol volwassenen erop kunnen hebben als ze doen wie er het snelst doorheen kan!

De partyverhuur van attractieverhuur Moonen

Je kunt niet alleen bij attractieverhuur Moonen terecht om al die attracties, zoals een springkussen te huren. Ze bieden namelijk ook allerlei styling en handige producten om een feestje mee aan te kleden, ze zogeheten partyverhuur service. Deze omvat bijvoorbeeld de verhuur van partytententen, statafels en stoelen, maar ook voor uniekere producten zoals een rode loper kun je bij ze terecht. Alles kun je online reserveren en op het gewenste adres laten bezorgen voordat het feestje begint. Na afloop wordt alles ook weer opgehaald, net zoals wanneer je een springkussen zou huren. Je hoeft zelf dus helemaal niets te doen, en dat is wel zo prettig als je druk bent met de organisatie van jouw evenement. attractieverhuur Moonen neemt al het werk volledig uit handen, waardoor jij je kunt focussen op de belangrijke zaken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn