HK Living producten

Label123 - HK LivingHK Living is een Nederlands merk dat is opgericht in 2009. Twee vrienden besloten toen dat het tijd werd voor een nieuw merk dat zich specialiseerde in wonen en leven. Ondertussen is HK Living uitgegroeid tot een enorm bedrijf met honderden winkels en verkooppunten over de hele wereld. Met unieke producten voor leuke prijzen weet HK Living critici te overstemmen. Alle artikelen van HK Living vallen binnen een bepaalde filosofie. Deze filosofie zie je terug in de ontwerpen en in de gebruikte materialen. Dit gedachtegoed is gebaseerd op een paar belangrijke pijlers:

  • Modern en industrieel
  • Grote invloed van het verleden
  • Duurzaamheid
  • “Ruig” randje

Alle producten van HK Living hebben een moderne stijl. Deze stijl valt misschien niet bij iedereen direct in de smaak maar is wel zeer uniek. Ook hebben de producten een vrij simpele uitstraling. Je krijgt niet meer dan waar je om vraagt. Een stoel heeft geen bizar ontwerp waar je amper op kunt zitten of plotseling uit kan vallen. Een stoel is gewoon een stoel, zonder rare accessoires. Een voorbeeld is de metalen “wire chair”. Deze stoel is helemaal gemaakt van kleine metalen draden en heeft alleen op bepaalde plaatsen wat stof ter ondersteuning van het lichaam. Zo zijn de armleuningen en de rug van de stoel licht bekleed. Bij HK Living weet je precies wat je bestelt: moderne producten zonder al te veel overbodige extraatjes. De meeste artikelen hebben ook belangrijke banden met het verleden. Vaak wordt een oud ontwerp in een nieuw jasje gestoken. Een voorbeeld zijn de houten kasten. Een aantal van deze kasten hebben bijvoorbeeld heel herkenbare Amerikaanse invloeden, die veelal stammen uit de vorige eeuw. Dit is slechts een van de voorbeelden waarop HK Living het verleden probeert terug te brengen in moderne ontwerpen. Alle modellen zijn bovendien erg duurzaam. Toen het merk begon verkochten ze slechts 28 artikelen maar al deze producten waren wel van uitmuntende kwaliteit. Dit heeft HK altijd meegenomen. Een product wordt enkel geproduceerd wanneer de klant hier lang van zal genieten. Tot slot hebben alle producten een enigszins ruig randje. Je zou de meeste artikelen als stoer kunnen omschrijven. De meeste ontwerpen vallen daarom bij mannen goed in de smaak. Toch zijn de ontwerpen vaak zo leuk dat ook vrouwen hier prima van kunnen genieten. Bij Label123 vind je alle producten van HK Living netjes op een rij. Zo kun je direct zien welke ontwerpen je gezin leuk vindt. Surf snel naar Label123 en bekijk het hele assortiment vandaag nog!

HK Living; muurdecoratie

HK Living verzorgt niet alleen meubilair en verlichting. Ook de aankleding van een woning kan door het merk worden verzorgd. HK heeft een aantal bijzondere muurdecoraties voor het hele gezin. Een aantal veelgebruikte thema’s zijn:

  • Dieren
  • Steden
  • Natuur
  • Kunst

Houden jullie van dieren? HK Living heeft een enorme collectie aan afbeeldingen waar allerlei dieren op te zien zijn. Deze afbeeldingen worden afgedrukt op acryl en worden daarna geplaatst in een sandwich frame. Met dit frame, dat gemonteerd zit aan de achterkant van de afbeelding, kan de hele constructie worden opgehangen. Ook komen verschillende afbeeldingen voor van diverse wereldsteden. Een indrukwekkende scène met daarop de drukke straten van Tokyo zijn een goed voorbeeld van de strekking en diepgang van dit thema. Ook de kunst komt veelvuldig terug in de gekozen prenten. Niet alleen worden specifieke kunststromingen uitgebeeld, soms zijn ook andere artistieke expressies te zien. HK Living heeft nog tal van andere leuke versieringen voor de huiskamer. Zo is er een unieke collectie knoophaken voor aan de muur. Deze knoophaken zijn flink uitvergroot en kunnen perfect dienen als leuke decoratie. Ook hebben de knoophaken een serieuze functie: ze zijn uitermate geschikt zijn als kapstok. De knopen komen in allerlei verschillende kleuren. Het is natuurlijk leuk deze kleuren te combineren bij het maken van een kapstok. Ben je geen fan van deze knopen, dan heeft HK natuurlijk ook andere kapstokken in de aanbieding. In het thema natuur kun je bijvoorbeeld kiezen voor echte takken waar je een jas of hoed aan kwijt kunt. Deze takken zijn gemaakt van acaciahout en zijn met een schroef aan de muur te bevestigen.  Wat je dus ook zoekt, bij Label123 vind je de leukste producten van HK Living. Alle bovengenoemde artikelen zijn op de site te vinden. Ben je enthousiast geworden? Dan is nu het moment om te bestellen!

Bestellen en ophangen

Bij Label123 vind je de beste woonaccessoires en woondecoraties. Deze webwinkel biedt niet alleen producten van HK Living, maar heeft ook een heleboel andere labels in de aanbieding. Op de website http://www.label123.nl/ kun je het hele assortiment bekijken. Elk seizoen vind je op de site weer een nieuwe collectie met topproducten. De artikelen die als beste uit de test komen verschijnen kort daarna op de hoofdpagina van de site. Je weet dus zeker dat je nooit met slechte artikelen thuiskomt. Je woning zal nooit goedkoop aanvoelen en manlief hoeft niet om de havenklap zijn gereedschapskist te pakken. Wil je de producten eerst bekijken voordat je deze aanschaft? Dat kan! Label123 heeft een eigen showroom waar je op afspraak gerust een kijkje kan komen nemen. Je kunt dan eerst in alle rust beoordelen of je de artikelen in je woning vindt passen. Wanneer je wilt komen kijken is het wel noodzakelijk dat je een afspraak maakt. Men kan dan even nagaan of de artikelen die jij wilt zien ook op voorraad zijn. Neem snel contact op via de website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn