Ik kocht bij Swoop.nl een refurbished MacBook

Refurbished MacBook kopen? Morgen in huis | SWOOP

Vorige week is mijn oude Apple er eindelijk mee opgehouden. Ik had het apparaat al in 2006 gekocht en ik wist dat het ding er ooit mee op zou gaan houden. Uiteraard had ik mij beter op deze situatie moeten voorbereiden, want nu kwam ik in een lastige situatie terecht. Ik kan namelijk niet zonder mijn computer. Voor mijn studie heb ik dit ding namelijk iedere dag nodig omdat ik er allerlei verslagen op moet tikken, ik moet presentaties voorbereiden, kortom; alle dingen die een gemiddelde student in Nederland moet doen. Vandaar dat ik maar eens ben gaan kijken naar de mogelijkheden om een nieuwe laptop te vinden maar dan voor minder geld. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een refurbished MacBook te kopen. Ik had nooit van dit fenomeen gehoord, maar toen ik eenmaal van een goede vriend van mij hoorde dat hij ook een refurbished MacBook, leek het me meteen de oplossing van mijn probleem. Vandaar dat ik maar eens even op het internet ben gaan zoeken naar een mooie refurbished MacBook en ik kan u zeggen dat ik deze uiteindelijk gevonden heb bij Swoop.nl. Het was helemaal niet moeilijk om deze site te vinden, ik heb enkel en alleen maar even hoeven te googelen op ‘refurbished MacBook’ en toen kwam ik op deze site terecht. Hier vond ik precies waar ik naar op zoek was. En dat niet alleen; ik betaalde er ook nog eens minder voor dan ik in eerste instantie had verwacht.

Een refurbished MacBook: topkwaliteit voor een bodemprijs

Toen ik eenmaal de site van Swoop.nl gevonden had, was het mij meteen duidelijk dat ik hier graag een aankoop zou willen doen. Die overtuiging was gestoeld op twee constateringen. Ten eerste viel het mij op dat ze hier heel mooie laptops verkopen. Ik dacht altijd dat een refurbished MacBook gewoon een soort tweedehands exemplaar was, maar dat bleek iets genuanceerder te liggen. Het is weliswaar een tweedehands product, maar wel voorzien van de nieuwste onderdelen. Hierdoor is deze refurbished MacBook eigenlijk een goedkopere nieuwere versie geworden. Ten tweede vraagt men bij Swoop.nl niet meer geld voor de refurbished MacBook dan nodig is, dat werd mij al heel snel duidelijk toen ik even op andere sites ging kijken wat men daar voor een refurbished MacBook vroeg. Ik kwam al heel snel tot de conclusie dat ik nergens anders een goedkopere, maar bovenal betere laptop zou kunnen vinden dan bij Swoop.nl. Vandaar dat ik niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee wilde gaan. Ik wilde namelijk graag veel waar voor mijn geld en dus was er geen enkele reden te verzinnen waarom ik geen zaken zou willen doen met dit bedrijf.

Ik ben zeer tevreden over mijn laptop

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat ik mijn nieuwe computer besteld heb, en ik heb er sinds ik het apparaat ontvangen heb, al heel erg veel plezier van gehad. Het apparaat is werkelijk heel erg snel en ik werk er iedere dag met heel veel plezier mee. Ik kan daarom iedereen aanraden om:

  • Even een kijkje te nemen op de site van Swoop.nl
  • Even rustig door het uitgebreide assortiment van dit bedrijf te bladeren
  • Vandaag nog een bestelling te plaatsen

Mijn conclusie is dus dat ik heel erg tevreden ben over dit bedrijf. Je kunt hier voor weinig geld de meest mooie producten aanschaffen en deze worden heel snel bij je thuis bezorgd. Daarom ben ik dus heel erg blij dat ik deze site heb weten te vinden. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn