In safaritenten op vakantie

Als mensen op vakantie gaan dan boeken ze meestal een hotel. Dit komt vaak voor als men naar een stad gaat. Maar als iemand naar een landgoed gaat dan boeken ze meestal een appartement of een huisje. Maar waar je mensen niet vaak over hoort zijn safaritenten. Safaritenten kunnen erg comfortabel zijn. Als je het woord leest, dan denk je meteen aan een tent waar niet veel comfort in zit. Maar in sommige safaritenten kunt u juist veel comfort vinden. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om in een van de luxe safaritenten te gaan zitten van Landrijk De Reesprong dan kunt u er vanuit gaan dat het voelt alsof u in een huis zit. Sommige mensen vinden het leuk om af en toe te kamperen maar missen soms wel het comfort van een huis. Het kan namelijk erg onhandig zijn om een heel stuk te moeten lopen voor het toilet of dat u een heel stuk moet lopen om af te wassen. In de safaritenten van dit bedrijf hoeft dit niet. Deze zijn namelijk ingericht met een volledige woonkamer, badkamer en keuken. In de meeste safaritenten zitten namelijk zelfs keukenblokken. Het voelt dan net alsof u in een huisje zit, maar eigenlijk zit u in een hele grote tent. Het voordeel hieraan is, is dat u ook midden in de natuur kunt gaan zitten. Dit kan bijvoorbeeld erg fijn zijn als u een korte tijd heeft om vakantie te vieren met uw gezin. U kunt dan een tent boeken in een prachtige omgeving. Dit geeft u een ultiem vakantiegevoel. Het voordeel aan Landrijk De Reesprong is dat het u verschillende mogelijkheden geeft om vakantie te vieren. U kunt bijvoorbeeld genieten van de natuur en mooie wandelingen maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om de stad Enschede te bezoeken. Deze is namelijk erg dichtbij. Op deze manier geeft het voor allerlei soorten mensen mogelijkheden om zich te vermaken. Als u naar de website gaat van Landrijk De Reesprong dan kunt u op het kopje “Omgeving” klikken. Op deze pagina vindt u allerlei mogelijkheden om activiteiten te organiseren. Als u bijvoorbeeld met uw gezin komt en u wilt musea bezoeken of een pretpark onveilig maken, dan kunt u hier de verschillende opties bekijken. Ook vindt u hier foto’s van de omgeving van Landrijk De Reesprong. Dit zal u een goed beeld geven van de omgeving en wat er allemaal te beleven en te zien is. Als u vragen heeft over de verschillende activiteiten dan kunt u op de websites van de verschillende organisaties contactgegevens vinden. U kunt dan bijvoorbeeld vragen wat een ticket precies kost en of u moet reserveren of niet. Heeft u vragen over de safaritenten of over Landrijk De Reesprong, dan kunt u het beste contact opnemen met hen. De contactgegevens kunt u vinden onder het kopje “Contact”. Hier vindt u onder andere een telefoonnummer en een adres. Daarnaast kunt u ook altijd een mail sturen naar het mailadres dat op de site vermeld staat. Op deze pagina vindt u ook een contactformulier. Als u vragen heeft kunt u ze ook stellen via dit contactformulier.

De inhoud van safaritenten

Als u gaat kijken naar de inhoud van de safaritenten dan kunt u op de website veel informatie vinden. Ook vindt u hier foto’s van. Dit geeft u een goed beeld van de binnenkant van een tent. Het is vooral belangrijk om te weten dat de keuken bijvoorbeeld volledig is ingericht met de belangrijkste benodigdheden:

  • Magnetron
  • Gasfornuis
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat

Maar er zijn nog meer voorzieningen in de keuken aanwezig. Als u naar de website gaat en op het kopje “Luxe Safaritenten” klikt dan kunt u zien wat er allemaal nog meer te vinden is. Daarnaast is de woonkamer ingericht met een bank en een televisie. Dit is bijvoorbeeld fijn als u een lekkere ontspanavond wilt houden. Daarnaast zijn de bedden van goede kwaliteit en kunt u op een heerlijke manier uw nachtrust pakken. Het enige wat u moet doen om het uzelf nog comfortabeler te maken, is boodschappen doen. De verdere benodigdheden en voorzieningen zijn al aanwezig in de safaritenten zelf. U kunt ook zeggen dat u een extra pakket aan wilt vragen. Als u bijvoorbeeld een keukenpakket aanvraagt dan krijgt u allerlei keukenbenodigdheden die als basis erg handig zijn om in een keuken te hebben. Daarnaast kunt u ook een kinderpakket aanvragen. Dan krijgt u nog een badje, kinderbed, kinderstoel en aankleedkussen erbij. Dit is handig als u net een baby heeft gekregen. Landrijk de Reesprong kan er dus voor zorgen dat u een volledig huis heeft tijdens uw vakantie in een van de safaritenten.

Boeken

Als u een van de safaritenten wilt boeken dan kunt u op de website het kopje “Tarieven en reserveren” vinden. Op deze pagina vindt u de verschillende prijzen die van toepassing zijn op verschillende periodes. Het is heel belangrijk om goed te kijken in welke periode u een van de safaritenten wilt boeken, want het kan nogal in prijs verschillen. Het hangt er natuurlijk ook af of u één of meerdere safaritenten wilt boeken. Als u niet zeker weet wat het tarief waar u rekening mee moet houden, dan kunt u het beste contact opnemen. Als u bijvoorbeeld met een grote groep komt, of met verschillende families, dan is het handig om dit tegelijkertijd te boeken. Dan weet u zeker dat u samen vakantie kunt vieren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn