Inbraakschade zorgt voor veel rompslomp

schadeoplossing - inbraakschadeEen inbraak in uw eigen huis, voor veel mensen is dat een van de ergste dingen die hen kan overkomen. Niet enkel vanwege de inbraakschade die hier bij komt kijken, maar ook vanwege het vervelende idee dat er zomaar vreemden door uw spullen zijn gegaan. Uw huis is een plek waar u zich veilig moet voelen en dit gevoel van veiligheid loopt een enorme deuk op in het geval van woninginbraak. Daar komt nog eens bij kijken dat u natuurlijk te maken krijgt met fikse inbraakschade. Het gaat dan niet alleen om de waardevolle spullen die gestolen zijn, wat natuurlijk heel erg vervelend is, maar ook om schade aan deuren of ramen, waardoor de inbrekers naar binnen zijn gekomen. Ook kunnen ze in hun zoektocht naar uw waardevolle bezittingen andere zaken kapot gemaakt hebben en ook die kosten komen er dan nog eens bij kijken. U moet voor uzelf nagaan wat er verdwenen is en dat is vaak al een flinke klus. De inbraak moet u melden bij de politie en uw verzekering, er moet onderzoek worden gedaan naar de braak en de kosten van de inbraakschade moeten getaxeerd worden. Er komt dus ontzettend veel op u af op een dergelijk moment.

Vergoeding inbraakschade door verzekering

En dan kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat u onenigheid krijgt met uw verzekeringsmaatschappij over de inbraakschade die vergoed wordt. Natuurlijk hebt u hier een verzekering voor afgesloten, maar het gebeurt toch nog regelmatig dat een maatschappij opeens niet de volledige schade wil vergoeden. Dat is natuurlijk helemaal ontzettend vervelend, u zat immers al in een heel vervelende situatie en dan komt er ook nog zoiets bij! U moet nog regelen dat uw huis weer goed afgesloten wordt en u moet de troep opruimen die de inbrekers achter hebben gelaten en dan komt er ook nog ruzie met de verzekeringsmaatschappij bij. Wat moet u dan doen? Het beste kunt u dan een contra-expert inschakelen die verstand heeft van inbraakschade. Een contra-expertise wordt altijd gedekt door uw verzekering, waardoor dit niet tot extra kosten voor u leidt. Dat is natuurlijk fijn om te weten, u hebt immers al genoeg andere zaken aan uw hoofd zonder dat u ook nog uw hoofd moet breken over de vraag hoe u de contra-expert moet gaan betalen. Deze expert zal vervolgens zelf de inbraakschade komen opnemen en hierover in gesprek gaan met uw verzekering, om voor u een zo hoog mogelijke vergoeding te regelen.

Hulp van Schadeoplossing

Waar vindt u nu een dergelijke expert? Een goed bureau op het gebied van schade-expertise is Schadeoplossing. Zij leveren diensten op het gebied van:

  • inbraakschade
  • brandschade
  • waterschade

Hun experts zijn vasthoudende personen en zij gaan graag voor u de discussie met uw verzekeringsmaatschappij aan. Zij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u de vergoeding van hen krijgt waar u recht op hebt. U hebt immers niet voor niets jaren premie betaald, u wilt dan ook een uitbetaling krijgen die past bij de inbraakschade die u opgelopen hebt en Schadeoplossing zal u zeker kunnen helpen om dit voor elkaar te krijgen. Zoals gezegd is hun dienstverlening voor u geheel kosteloos, aangezien de hulp van een contra-expert vanuit de verzekering vergoed wordt. Zo kunt u er dus zeker van zijn dat u de volledige vergoeding krijgt. Of het nu gaat om inbraakschade of om brandschade of waterschade, als u het idee hebt dat uw schade te laag ingeschat wordt en u kunt uw verzekeringsmaatschappij niet op andere gedachten brengen, dan loont het zeker om Schadeoplossing in te schakelen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn