Is een cursus zelfvertrouwen iets voor u?

Er zijn heel veel mensen die het gevoel hebben dat zij niet goed genoeg zijn om bijvoorbeeld te solliciteren op een bepaalde baan. Dat is heel jammer want heel vaak zijn het juist deze mensen die heel veel in hun mars hebben. Ik kan u zeggen dat ik vroeger ook zo was en daar heb ik lange tijd heel veel last van gehad. Ik merkte dat het mij namelijk tegenhield om in mijn werk verder te komen en ik heb daarom besloten om eens te gaan kijken of ik ook iets aan mijn zelfvertrouwen kon gaan doen. Het zou voor mij heel prettig zijn om iets steviger in mijn schoenen te kunnen staan en ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een cursus zelfvertrouwen kon gaan doen. Als dit namelijk het geval zou zijn, dan zou dat voor mij heel ideaal kunnen zijn. Ik heb namelijk altijd het idee dat ik meer uit mezelf zou kunnen halen als ik maar niet zo verlegen was. Ik ben dus gaan kijken of ik ergens een cursus zelfvertrouwen kon vinden en ik ben toen even op het internet gaan kijken waar ik mogelijkheden kon vinden. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer kon gaan kijken op de site van Assertief.nl omdat deze site heel veel interessante informatie geeft over hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken. Wat ik heel fijn vond om te merken was dat je hier ook een cursus zelfvertrouwen kunt gaan volgen. Omdat ik niet heel veel tijd heb voor dergelijke ondernemingen was ik blij om te merken dat deze cursus zelfvertrouwen maar een dag zou duren. Daar had ik dus meteen zin in want hoe eerder ik iets positiever zou denken over mijzelf, hoe beter dat voor mij zou zijn. Ik ben daarom gaan kijken wanneer ik de cursus zelfvertrouwen zou kunnen gaan volgen en ik heb toen gezien dat ik al heel snel kon beginnen. Ik heb mij dus meteen opgegeven en ik kreeg meteen een bericht dat de inschrijving goed gegaan was. Ik heb daarom uitgekeken naar de dag dat ik de cursus zelfvertrouwen kon gaan volgen. 

Deze cursus zelfvertrouwen werpt zijn vruchten af

Ik heb gemerkt dat de cursus zelfvertrouwen heel erg goed is. Je leert namelijk heel veel interessante dingen die je later eenvoudig kunt toepassen. Ik vond de sfeer tijdens deze dag ook heel prettig en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik ben daarom ook erg blij dat ik deze cursus zelfvertrouwen gevolgd heb omdat ik gemerkt heb dat ik na deze cursus veel steviger in mijn schoenen ben gaan staan. Had ik deze cursus dus maar heel veel eerder gedaan. 

Deze cursus is een aanrader

Ik merk dat ik nu met veel meer zelfvertrouwen door het leven ga en dat is een heerlijk gevoel. Ik merk het ook op mijn werk, want doordat ik mijn grenzen weet aan te geven, krijg ik veel meer respect. Kortom:

  • Ik heb veel aan deze cursus gehad
  • Ik voel mij heel veel zelfverzekerder
  • Ik merk dat ik meer gedaan krijg tegenwoordig

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van Assertief.nl. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn