Jollein

Bent u zich aan het voorbereiden op de komst van een baby, dan zult u zich ongetwijfeld op het moment ook bezig houden met de inrichting van de babykamer. Wat voor spulletjes hebt u hiervoor allemaal nodig en wat is er allemaal te krijgen op dit gebied? En wat hebt u eigenlijk allemaal nodig voor de verzorging van uw kindje? Wilt u een goede start maken, dan is het raadzaam te beginnen bij het merk Jollein. Dit Nederlandse merk heeft namelijk al jarenlang ervaring op dit gebied en zij bieden dan ook een zeer goede collectie bestaande uit babykamertextiel en babykameraccessoires. Snuffelt u tussen hun producten, dan zult u een goed beeld krijgen van wat er allemaal te krijgen is en welke producten u allemaal nodig hebt. Bij Jollein ontwerpen ze elk jaar weer nieuwe hippe en trendy artikelen, maar zij hebben ook een standaard basiscollectie. Doordat ze ervoor zorgen dat deze twee lijnen altijd goed op elkaar aansluiten, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een groot deel van uw babyspulletjes te kiezen uit de basiscollectie van Jollein en deze dan aan te vullen met een aantal hippe en trendy accessoires. Mocht u dan later zo gelukkig zijn om nog een keer in verwachting te raken, dan kunt u eenvoudigweg de trendy artikelen vervangen door nieuwe producten uit de wisselende modieuze collectie. Met de producten van Jollein kunt u dus heel gemakkelijk variëren en steeds weer een babykamer creëren die helemaal aansluit bij de laatste trends, zonder dat u hier heel veel moeite voor hoeft te doen. Dat maakt het zo prettig om met hun artikelen aan de slag te gaan. Door te kiezen voor de babyproducten van Jollein kunt u keer op keer met een paar kleine aanpassingen een hippe babykamer creëren.

Kenmerken van het merk Jollein

De producten van Jollein kunnen dus gekwalificeerd worden als basisproducten en tegelijkertijd als hippe artikelen. Maar er zijn natuurlijk meer zaken waar een merk aan moet voldoen om succesvol te zijn op het gebied van babykamertextiel en babykameraccessoires. Dat de producten er mooi uitzien is natuurlijk niet voldoende, een goede kwaliteit speelt ook een belangrijke rol, net als een hoge mate van functionaliteit. Bij alle ontwerpen die er bij Jollein gemaakt worden, wordt er dan ook sterk rekening gehouden met praktische inzetbaarheid. U hebt immers uw handen al vol aan uw kleine, u wilt dan niet ook nog uw hoofd hoeven te breken over de babyartikelen die u moet gebruiken. Gebruiksgemak is dus erg belangrijk en bij dit merk weten ze dat als geen ander. Daarom wordt daar bij ieder nieuw product dat ontworpen wordt dan ook sterk op gelet. Een ander belangrijk punt is zoals gezegd kwaliteit, dit hebben zij bij Jollein hoog in het vaandel staan. Een baby mag dan snel groeien en veel spulletjes zult u dan ook maar een korte tijd gebruiken, maar dat neemt niet weg dat ze van een goede kwaliteit moeten zijn. Babyspulletjes worden immers snel vies en zullen daardoor vaak gewassen worden, hier moeten ze wel goed tegen kunnen. Bovendien is het natuurlijk prettig als u bij de geboorte van een tweede kindje niet alles opnieuw hoeft aan te schaffen. Bij Jollein snappen ze dat helemaal en daarom werken ze alleen met materialen die van een hoge kwaliteit zijn. zo kunt u er op vertrouwen dat alleen hun producten helemaal veilig zijn voor uw kleintje en dat ze bovendien een goede levensduur hebben. Kiest u voor artikelen van Jollein, dan kiest u dus voor:

  • hoge functionaliteit
  • mooie ontwerpen
  • goede kwaliteit

De producten

Eerder gaven we aan dat het merk Jollein garant staat voor de mooiste en de beste babykamer accessoires en het beste babykamertextiel. Maar wat valt hier allemaal onder? Wat maken zij nu eigenlijk allemaal precies? In de eerste plaats denkt u bij textiel natuurlijk aan beddengoed en dat hebben zij dan ook zeker in de collectie. Bij Jollein vindt u bijvoorbeeld mooie ledikantlakens, ledikantdekens, dekbedovertrekjes en wiegdekens. Al deze producten vindt u bij hen uiteraard uitgevoerd in verschillende materialen en verschillende kleuren, zodat u een inrichting kunt creëren die helemaal bij u past. Naast dit bedtextiel ontwerpen zij ook textiel voor de kindjes zelf, zoals badcapes, slabbetjes en slaapzakken. In de collectie van Jollein vindt u ook mooie klamboes, zodat uw kleintje goed beschermd is tegen vervelende steekmuggen tijdens het slapen. Daarnaast ontwerpen zij ook meubels voor de babykamer en accessoires, zoals een kinderstoel, een hanglamp en een voedingskussen. Allemaal producten die u zeer goed van pas zullen komen. Jollein staat daarnaast bekend om de grote collectie artikelen die gemaakt zijn van hydrofiele stoffen. Deze hebben als voordeel dat ze zeer zacht zijn en sterk absorberend zijn. Dit maakt dit materiaal zeer geschikt voor vele toepassingen, zoals luiers, handdoeken, spuugdoekjes, slabbetjes en knuffeldoekjes. Doordat deze stof gemakkelijk te wassen is en snel weer droog is na het wassen, is het echt ideaal voor babyartikelen. Iedere jonge moeder weet immers dat spuugdoekjes, slabbetjes en luiers zo snel vies worden dat u er haast niet tegen kunt wassen. Doordat hydrofiele stof zo gemakkelijk te reinigen is en heel snel weer droog is, kunt u er zeker van zijn dat het u niet veel tijd zal kosten om deze te moeten wassen. En dat is natuurlijk wel zo prettig, want dan houdt u meer tijd over voor andere dingen. Al met al reden genoeg dus om juist voor artikelen van Jollein te kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn