Jordi: de beste goochelaar!

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u nou eens een keer echt iets speciaals doen? Dan is het een goed idee om een goochelaar in te huren? Heeft u daar al wel eens aan gedacht? Er zijn in Nederland verschillende goochelaars in te huren maar als u echt wilt gaan voor kwaliteit dan kunt u niemand anders inhuren dan Jordi. Jordi maakt uw feest tot spektakel van jewelste en u zult werkelijk versteld staan van de trucs die hij uithaalt. Jordi laat zich voorstaan op een flinke dosis humor en dat is dan ook de reden dat de meeste mensen hem keer op keer weer uitnodigen om zijn trucs te doen. Jordi is een goochelaar pur sang en het artiestenbloed stroomde altijd al door zijn aderen toen hij nog maar een kleine jongen was. Als kind wist hij de mensen al aan het lachen te krijgen en dit ontwikkelde zich tot een heuse discipline als illusionist die hij snel meester werd. Jordi is een goochelaar met hoge standaarden. Hij neemt geen genoegen met minder dan een perfecte show. Dat merkt u aan de kwaliteit van zijn show en dat merkt u tevens aan de manier waarop de mensen op hem reageren. Iedere keer weer laat hij zijn publiek versteld staan en dat is precies de bedoeling! Het idee van goochelen is dat mensen zich afvragen wat er nu precies gebeurt. Toch moeten er een grens zijn, want ze mogen de manier waarop de goochelaar zijn trucs doet niet ontdekken. Jordi treed op door heel het land. Hij heeft ontzettend veel plezier in zijn vak als goochelaar en meer dan eens gaf hij dan ook te kennen dat hij zonder goochelen een stuk minder gelukkig zou zijn. Goochelen staat voor Jordi gelijk aan ademen en iedere dag is hij dan ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe trucs die hij aan zijn repertoire kan toevoegen. Voor een truc echt perfect is, moet Jordi ze volledig meester zijn en daarom duurt het altijd enige tijd voor hij met een nieuwe truc naar buiten komt. Als u Jordi inhuurt dan kunt u het volgende verwachten:

Goochelaar ontmaskerd

Jordi heeft verschillende soorten shows. Zo heeft hij een show aan tafel, waar u tijdens een diner van kan genieten. Ook kan hij een show doen aan de bar of op een andere locatie waar u een feest geeft. Goochelen is ooit op straat ontstaan. Dat is niet iets wat veel mensen weten. Maar goochelen was iets wat straatartiesten deden. Ze haalden trucs uit door middels vingervlugge bewegingen mensen om de tuin te leiden. Dat ging vaak gepaard met attributen zoals balletjes, elastiekjes en wat dies meer zei. Ook Jordi vindt het als goochelaar leuk om gebruik te maken van verschillende soorten attributen zoals balletjes, elastiekjes en andere zaken die hij kan laten verdwijnen en weer tevoorschijn toveren. Op kinderfeestjes is Jordi de goochelaar tevens een graag geziene gast en de voorkeur van kinderen gaat vaak uit naar het gebruik van levende wezens. We kennen natuurlijk allemaal wel de uitspraak ‘de konijn uit de hoge hoed toveren’. Zoals alle veel gebruikte uitspraken komt ook deze ergens vandaan en waar deze uitspraak vandaan komt mogen duidelijk zijn. Jordi is de beste als het gaat om het laten verdwijnen en weer terughalen van attributen. De goochelaar laat armbanden, telefoons en allerlei andere zaken verdwijnen zonder dat mensen het in de gaten hebben. Even later haalt hij de ontvreemde objecten dan weer tevoorschijn, natuurlijk tot grote ontsteltenis van zijn toeschouwers, die soms pas op dat moment ontdekken dat ze hun oorbel, telefoon, armband of een ander object misten. Het is een feest om Jordi in te huren omdat hij een echte sfeermaker is en zijn publiek als geen ander aanvoelt. Jordi zegt altijd: ‘als ik het naar mijn zin heb, dan hebben andere mensen het ook naar hun zin,’ en daar voegt hij dan graag aan toe: ‘en ik heb het altijd naar mijn zin!’ De goochelaar biedt u de avond van uw leven waar nog lang met veel plezier en mooie herinneringen op terug zal worden gekeken. Het ontmaskeren van de goochelaar is iets wat we eigenlijk allemaal willen, maar dat is nog niemand gelukt bij Jordi, omdat hij de beste is die er in Nederland te vinden is in zijn vakgebied.

Bekijk de video’s!

Bent u al enthousiast geworden, maar wilt u toch nog net wat meer zien van onze getalenteerde Jordi? Dan hebben wij de perfecte oplossing. U kunt Jordi namelijk in actie zien als u naar de filmpjes gaat die wij online hebben geplaatst. Zo krijgt u een goede indruk van de goochelaar en zijn trucs. Let ook vooral op de laaiend enthousiaste reacties van het publiek. De beste manier om een indruk te krijgen van de show is toch wel het bekijken van de filmpjes online en dat kan hier op ieder moment! Boek Jordi vandaag nog voor uw feest en dan weet u zeker dat u een geweldige avond heeft vol vermaak! Succes verzekerd. Jordi zal altijd samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en u heeft daarbij alle ruimte om invulling te geven aan de show zodat deze een persoonlijk tintje krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn