Kal fire haarden

Wilt u graag een ouderwetse haard in uw huiskamer of misschien wel in uw serre? Hebt u zin en geld om hier flink in te investeren? Dan willen we u graag wijzen op onze prachtige kal fire haarden. Kal fire haarden zijn de top op het gebied van vuurhaarden in uw huis en zijn er dan ook in diverse vormen voor u op de markt gebracht. Zo kunt u kiezen voor een meer klassiekere haard maar als u een modern en trendy design wilt, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Kal fire haarden is wat wij u kunnen aanbieden dus kijkt u een rond op de site en leert u alles over deze kal fire haarden. Wellicht doet de informatie en de vele foto’s u er van overtuigen dat u toch echt met ons in zee moet gaan om aan kal fire haarden te komen. Dat is althans zeker wat we met deze tekst proberen te bereiken. En wist u dat u hiermee ook nog eens flink geld mee kunt besparen? Kal fire haarden kunt u immers gebruiken als kachels en het materiaal dat u stookt is hout. Misschien hebt u wel flink wat bomen in uw achtertuin en zijn ze rijp voor de kap. Dan hebt u al flink wat brandstof in huis en deze vorm van brandstof is ook nog eens erg goed voor het milieu want bij de verbranding van hout komen geen schadelijke stoffen vrij. En anders is de aanschaf van stookhout ook niet heel erg duur, in ieder geval veel goedkoper dan andere type brandstoffen. Doordat hierdoor de centrale verwarming op een lager pitje kan staan zult u uw energierekening met zienderogen zien afnemen. Dat klinkt u ongetwijfeld als muziek in uw oren en zo ziet u maar weer dat het investeren in kal fire haarden absoluut zijn vruchten zal plukken. Dit is dan ook zeker niet het enige voordeel. U kunt er namelijk wel van uit gaan dat de waarde van uw huis ook zeker zal toenemen. Mocht u het dan ook ooit willen verkopen dan kunt u een leuke prijs vragen.

Wilt u graag kal fire haarden? Zoek dan niet verder

De kal fire haarden staan er om bekend dat ze een hoog rendement behalen. U hebt dus maar weinig hout nodig om toch een zeer aangename temperatuur in uw kamer te kunnen creëren. Daarnaast is het ook hartstikke gezellig. Met zijn allen rond een van de kal fire haarden zitten tijdens de kerstdagen levert een prachtig samenzijn op en is daarom ook een goed idee om de banden met uw familie mee op te halen. Tot nu toe hebben we het enkel over houthaarden gehad maar de kal fire haarden zijn zeker niet enkel houthaarden. Wat bedoelen we hier precies mee?

  • Kal fire haarden kunt u inderdaad stoken op hout maar dat is zeker niet de enige brandstof dat u kunt gebruiken.
  • Zo zijn er ook elektrische haarden en zij bootsen een houthaard na, dit is een stuk goedkoper en bovendien minder gevaarlijk omdat de vlammen niet uw kamer in kunnen slaan mocht u een fout gemaakt hebben en slecht hout hebben gebruikt of de haard te vol hebben gestouwd waardoor er immense temperaturen ontstaan. Denkt u dat u daarom beter een elektrische haard kunt aanschaffen? Dan zijn er bij ons ook kal fire haarden die hieraan voldoen. Een bijkomend voordeel is dat u met een druk op de knop de temperatuur kunt aanpassen en daarmee is het wat vergelijkbaar met een centrale verwarming.
  • En dit geldt ook voor de gashaarden. Zoals het woord natuurlijk al zegt branden gashaarden op gas afkomstig van uw gasleiding.

Zo ziet u maar weer dat er op het gebied van kal fire haarden diverse mogelijkheden zijn en zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Hopelijk komt u dan ook snel eens een kijkje nemen op de website van haardencentrum Hoevelaken. Wij zijn mooi gelegen in het midden van het land zodat we voor iedereen eenvoudig te bereiken zijn. Hier zult u dan ook absoluut geen spijt van krijgen.

Meer weten? Neemt u dan rustig eens contact met ons op

Als u een afspraak met ons maakt dan weet u zeker dat er op die dag zelf iemand van ons personeel voor u klaarstaat om u langs de kal fire haarden te begeleiden uiteraard aan de hand van een lekker kopje koffie. U kunt hem of haar het hemd van het lijf vragen en hopelijk kunt u dan snel een keuze maken tussen een van de vele verschillende kal fire haarden. Kijkt u vervolgens toch nog liever de kat uit de boom? Dan is dat geen enkel probleem. Denkt u er dan thuis nog eventjes over na want we begrijpen ook wel dat de aanschaf van een van deze kal fire haarden een behoorlijke investering voor u kan zijn. We willen dan ook maar wat graag een vrijblijvende offerte voor u opstellen zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de kosten en u weet dat er verder geen addertjes onder het gras zitten. Mocht u uiteindelijk akkoord zijn gegaan dan maken we zo snel mogelijk een afspraak met u zodat de monteurs een van deze prachtige kal fire haarden kan komen aanleggen in uw huis. Volgt u ons trouwens via de sociale media zodat u op de hoogte kunt blijven van diverse nieuwe producten, acties en nog veel meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn