Kamperen; Drenthe is de mooiste plek

Bent u bekend met de leukste, meest kindvriendelijke en veelzijdige camping van Nederland? Dan stellen wij ons graag eerst even aan u voor. Camping de Berken is een camping op de Hondrug van Drenthe. Het is werkelijk de perfecte uitvalsbasis om wandel- en fietstochten te ondernemen door het unieke Drentse landschap. Wilt u een jaartje lekker kamperen? Drenthe is de plek die u echt een keer aangedaan moet hebben en als u kamperen al enige tijd op uw agenda heeft staan, dan doet u er verstandig aan om een plekje te veroveren op camping de Berken. Als u op zoek gaat naar een mooie plek om uw tent op te zetten dan zult u op internet waarschijnlijk zoeken op ‘kamperen Drenthe’. De eerste stap is dan al gezet in de goede richting want zoeken naar ‘kamperen Drenthe’ leidt u naar camping de Berken. De meeste mensen die in Nederland wonen hebben een heel groot deel van hun eigen land niet gezien. Dit terwijl ze vaak wel op vakantie gaan naar andere landen zoals Frankrijk, Italië en Spanje. In Nederland Kamperen? Drenthe is dan de beste keuze en een hele leuke optie als u een jaartje wilt genieten van een vakantie in eigen land. Zoeken op ‘Kamperen Drenthe’ biedt u tal van mogelijkheden waarvan een verblijf op camping de Berken wel de beste is. Voor jong en oud valt er op onze camping van alles te beleven. Onze camping is zeer sfeervol en heeft een gezellige brasserie waar u kunt neerstrijken voor een kop koffie of thee. In de avond kunt u hier genieten van een hapje en een drankje. Vanaf de camping wandelt of fietst u zo de natuur in. Ga naar ‘kamperen Drenthe’ en kies voor camping de Berken en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Op camping de Berken geniet u van:

  • een sfeervolle maar bescheiden camping in de mooiste omgeving van Drenthe
  • uitmuntende sanitaire voorzieningen op twee plaatsen op de camping
  • wandel- en fietsmogelijkheden direct vanaf de camping uitgestippeld
  • een overdekt speelterrein en animatie voor de kinderen in het hoogseizoen
  • vossenjachten, speurtochten, hutten bouwen en knutselmiddagen voor de kinderen

Kindvriendelijk kamperen? Drenthe biedt tal van mogelijkheden

Wilt u kindvriendelijk kamperen? Drenthe biedt hiertoe de beste mogelijkheden. Dat wil zeggen, wilt u graag een keer op vakantie in eigen land en lijkt Drenthe u een mooie optie om samen met het gezin van een vakantie te genieten? Dan nodigen wij u van harte uit op camping de Berken. Op vakantie gaan in eigen land heeft vele voordelen en mogelijkheden voor het kindvriendelijk kamperen. Drenthe is zeker een goed idee als u een fijne tijd wilt beleven met elkaar. Wij bieden u tal van voorzieningen waar de kinderen erg van zullen genieten. In het hoogseizoen hebben wij een speciaal animatieteam dat de kinderen vermaakt met verschillende activiteiten. Hierbij moet u denken aan knutselochtenden en er worden door het team ook vele spelen in het bos georganiseerd. Het is voor kinderen goed om in de natuur te spelen en niet zoals we steeds vaker zien voor de televisie te hangen. Daarom is het goed om te kiezen voor kindvriendelijk kamperen. Drenthe een hele goede optie als u wilt dat uw kinderen zich ook lekker uit kunnen leven in de mooie natuur want de omgeving is geweldig! Op camping de Berken bieden wij u verschillende staplekken aan. Sommige van deze plekken vindt u vlakbij het toiletgebouw. Dat vinden mensen met kinderen vaak een voordeel wanneer zij willen kiezen voor kindvriendelijk kamperen. Drenthe heeft vele mogelijkheden voor u en uw kinderen. Wij bieden als camping aan mensen met kinderen die graag kiezen voor kindvriendelijk kamperen ook een staplek met eigen sanitaire voorzieningen. Mocht u interesse hebben in een dergelijke plek, dan kunt u kijken naar onze plekken met eigen sanitair. Neem hiervoor vooral contact op met een van onze medewerkers, want wij staan u op ieder moment graag te woord. Als u heeft gekozen om op ‘kamperen Drenthe’ te zoeken op het internet, kies dan voor camping de Berken en laat u in de watten leggen op een heerlijke vakantie in eigen land.

Speeltoestellen op de camping

Op camping de Berken bieden wij in de zomermaanden zoals gezegd een zeer uitgebreid programma aan voor de kinderen. Maar ook buiten de zomermaanden is zoeken op ‘Kamperen Drenthe’ een geweldige mogelijkheden als u kiest voor ene plek op camping de Berken. Dat is een feest dat zijn weerga niet kent voor jong en oud. Over de hele camping zijn speeltoestellen te vinden waar de kinderen zich uren op kunnen vermaken. Voor kinderen van alle leeftijden bieden wij mogelijkheden. Zo hebben de kleinste de mogelijkheid om in de zandbak te spelen en de wat grotere kinderen kunnen van de klimtoestellen gebruik maken. Voor u als ouder bieden wij een gezellige ruime plek en de mogelijkheid om te genieten van een koud glas bier of een lekker glas wijn terwijl u kinderen zich vermaken in de speeltuin. Start de dag met een actieve wandeling door de Drentse bossen of maak een fietstocht met het hele gezin. Voor een lekkere lunch kunt u terecht in een van de vele gezellige dorpjes die Drenthe rijk is, of nestelt u zich in de sofa van onze gezellige brasserie. In de omgeving zijn er verschillende attractieparken en zwembaden waar de kinderen zich kunnen uitleven. Heeft u al wel eens een bezoek gebracht aan de Hune bedden? Dan moet u dat beslist doen wanneer u kiest voor kamperen op camping de Berken. Neem contact met ons op als u graag een goede plek wilt reserveren. Zoek op ‘Kamperen Drenthe’ en kies vandaag nog voor de leukste camping in deze omgeving, de Berken heet u van harte welkom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn