Kantoorinrichting

[IMG] - havic-kantoormeubelen - KantoorinrichtingHebt u een nieuw kantoor? Bent u onlangs verhuisd? Of is de staat van uw oude kantoorinrichting nu toch echt aan vervanging toe? Koopt u dan bij ons kantoorinrichting. Wij zijn van geen kleintje vervaard en daarom willen we ook erg graag voor u de kantoorinrichting regelen. Of het nu gaat om een eenmansbedrijf of een groot conglomeraat, het maakt ons niets uit. Wij hebben altijd voldoende kantoorinrichting in huis zodat we snel bij u kunnen leveren. Dat scheelt u een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite want u hoeft er niet eens uw kantoor meer voor uit. U kunt alle benodigde kantoorinrichting digitaal komen bestellen en daarnaast betaalt u bij ons ook nog eens een zeer lage prijs voor gerenommeerde merken. Wij testen de producten altijd eerst zelf uit zodat u er zeker van kunt zijn een goed product te kunnen ontvangen. Vergeet u trouwens niet dat u alle kantoorinrichting niet hoeft op te halen als u gaat bestellen via havic-kantoormeubelen.nl want wij komen het gratis bij u afleveren. Weet u wat daarnaast trouwens ook gratis is? De montage. Wij komen namelijk langs en zullen dit varkentje voor u wassen. Allicht hebt u twee linkerhanden of is het veel te druk op het kantoor om u ook nog eens bezig te moeten houden met het in elkaar zetten van de kantoorinrichting. Geen nood, u geeft het maar aan en dan steken wij wel onze handen uit de mouwen. Kantoorinrichting hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. U wilt ongetwijfeld waar voor uw geld en u wilt graag een kantoorinrichting waar lang gebruik van gemakt kan worden op een prettige manier. Mensen zitten hier vaak lang op en achter dus het kan gevaarlijke klachten met zich meebrengen. Zorgt u dan ook voor verantwoord en ergonomische meubelen en kiest u dus voor Havic want dan weet u zeker dat uw medewerkers een goede werkhouding aan kunnen nemen.

Een nieuw pand? Kiest u dan voor ergonomische kantoorinrichting bij ons

Het moge duidelijk zijn dat een kantoorinrichting ergonomische dient te zijn. Dat is zeker niet de enige vereiste waaraan goede kantoorinrichting moet voldoen. We kunnen het ons zo voorstelen dat u zeer specifieke eisen hebt zoals onderstaande.

  • Een kantoorinrichting dat bestaat uit felle kleuren om mensen te triggeren en te enthousiasmeren. Terwijl dit ook kan worden bereikt met doffe tinten. Dit heeft heel erg te maken met het type bedrijf en de uitstraling dat u hebt als bedrijf. Overleg dan ook altijd goed van te voren welke kleuren u wilt gebruiken op uw kantoor want het kan natuurlijk ook averechts verlopen met alle gevolgen van dien.
  • Onder kantoorinrichting vallen diverse meubelen. Zo wilt u getwijfeld mooie bureaus en stoelen maar er zijn nog veel meer dingen die nodig zijn voor een goede en mooie kantoorinrichting zoals de aankleding. Planten en verlichting zijn daarbij belangrijke factoren. Ook de lichtinval van buitenaf is belangrijk. Het is dan ook te hopen dat er bij u veel grote ramen zijn zodat u zich niet tevreden hoeft te stellen met enkel tl-verlichting.
  • En dan hebben we het nog niet eens gehad over het interieur in de kantine waar u allen toch minstens een aantal maal per dag samenkomen om te genieten van een stevig ontbijt, lunch en in sommige gevallen zelfs een diner wanneer er laat moet worden doorgewerkt. Ook dat wilt u natuurlijk in een prettige omgeving doen dat aan de ene kant klinisch en hygiënisch is maar aan de andere kant niet al te klinisch overkomt.

Laat het maar aan ons over om met en puik idee te komen voor uw kantoorinrichting want bij ons werken designers en architecten die wel weten hoe ze dat appeltje moeten schillen.

Wij zijn daadwerkelijk van alle markten thuis

Klimt u vooral eventjes in de pen als u nog met prangende vragen over onze werkwijze zit. We snappen dat het veranderen van de kantoorinrichting een flinke investering kan zijn maar die hebt u er snel weer uit. De kans is namelijk vrijwel 100 procent dat de werkhouding van uw collega’s op een positieve manier gaat veranderen en iedereen vol lof zal spreken over de nieuwe kantoorinrichting. Dat resulteert ongetwijfeld in een betere productie en dan gaat u hopelijk veel winst maken dankzij deze kantoorinrichting. Mocht u toch nog met prangende vragen zitten en voldoet de site niet aan wensen? Laat dit ons dan meteen weten. Wij staan altijd open voor tips en willen ook onze service en website blijven verbeteren. Zo kunnen we u en anderen in de toekomst immers nog beter te woord staan en tegemoet komen. Schroom dan ook niet langer maar klim in de spreekwoordelijke pen. Ook kunt u ons eventjes opbellen tijdens werktijd en dan zal onze klantenservice u geheel inlichten over het reilen en zeilen van ons bedrijf. Dan hopen we dat u vervolgens overgaat tot de aankoop van een van onze handige artikelen. Of het nu gaat om een kleine bestelling of voor een zeer groot bedrijf, wij zijn van geen kleintje vervaard dus daagt u ons rustig eventjes uit. Wij houden daar namelijk wel van. Zo blijven wij ook bezig. Wilt u trouwens al onze artikelen in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk want we hebben maar liefst 3 showrooms tot uw beschikking. Als u van te voren een afspraak maakt dan weet u helemaal zeker dat u meteen rondgeleid kan worden en dan zal de koffie uiteraard voor u klaar staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn