KEK Amsterdam

Voor een mooie uitstraling van uw interieur zijn verschillende zaken van belang. Veel mensen denken dat zij vooral sfeer creëren met de meubels en de woonaccessoires die zij kiezen. Hoewel dit zeker het geval is, mag er absoluut niet voorbij gegaan worden aan de grote rol die de muurbekleding, de vloerbedekking en het plafond heeft. Bij KEK Amsterdam weten ze hier alles van en zij ontwerpen daarom de mooiste producten om uw muren op een originele manier mee te kleuren. Bij KEK Amsterdam weten ze namelijk heel goed dat de kleur en de uitstraling van uw muren zeer belangrijk is voor de algehele sfeer van het interieur. Let u er maar eens op als u bij anderen bent, de kleur verf of het soort behang dat op een muur gebruikt is, zet echt de toon. De meeste mensen durven op dit gebied echter niet veel aan en voor hen zijn de producten van KEK Amsterdam dan ook zeker niet weggelegd. De meeste mensen kiezen namelijk voor veilig en schilderen hun muren gewoon wit, off-white of crème. Lichtgrijs is momenteel ook redelijk veel te zien. Sommige mensen die iets meer durven, kiezen ervoor om één muur of een deel ervan in een felle kleur te schilderen of hier een bijzonder schildering op te laten maken. Maar meestal houdt het daar dan ook wel bij op. Terwijl het toch zeer interessant is om eens producten van KEK Amsterdam te gebruiken. Hiermee kunt u uw interieur echt een geheel eigen sfeer geven en er echt iets bijzonders van maken. De kans is klein dat u bij familie of vrienden precies eenzelfde creatie aan zult treffen.

Producten van KEK Amsterdam

Wat voor producten maakt KEK Amsterdam nu precies? Zij richten zich op het ontwerp van bijzondere soorten behang en bijzondere muurstickers. Met de muurbekleding van dit merk kunt u er thuis echt iets bijzonders van maken. KEK Amsterdam biedt zeer veel verschillende mogelijkheden en het is dus ook echt zeer persoonlijk wat u wel of niet mooi vindt. Een aantal voorbeelden van patronen is:

  • grafische ontwerpen, met ruitjes, driehoeken of blokjes
  • muurpatroon, zodat het lijkt of u een gemetselde muur hebt
  • snoepjesafbeeldingen, zoals spekjes, dropjes en lollies
  • rozen
  • zoenen
  • fruit
  • motoren
  • robots
  • dieren
  • haakpatroon

U merkt het, de afbeeldingen die KEK Amsterdam op het behang gebruikt, zijn zeker niet alledaags en ook niet iedereen zal dit mooi vinden. Toch zal het ook genoeg mensen juist wel bevallen en zij zullen bij KEK Amsterdam eindelijk de originaliteit vinden waar zij al zo lang naar op zoek waren. De manier waarop u de producten toepast is natuurlijk ook sterk bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Hoewel een patroon van rozen, een muur of een grafisch patroon heel goed in de hele kamer gebruikt kan worden, kan het gebruik van snoepjesafbeeldingen op alle muren misschien wat te heftig zijn. U kunt er dan ook heel goed voor kiezen om dit slechts op één wand te maken of om op een lange wand een grote strook te maken met een van deze bijzondere afbeeldingen. Een ding staat bij KEK Amsterdam echter als een peil boven water, met de patronen die zij te bieden hebben hoeft u zeker geen saaie wanden meer in huis te hebben. U kunt er uw kamers heerlijk mee opfleuren en de wandbekleding echt de toon laten zetten voor de rest van het interieur. Zolang u de meubels en accessoires bovendien heel rustig houdt, bijvoorbeeld hiervoor neutrale tinten kiest als zwart en wit, kunt u de muur gerust opvrolijken met behang van KEK Amsterdam.

Waar te koop?

Nu zult u misschien denken, zulke spannende soorten behang heb ik nog nooit ergens gezien. Dat klopt, de producten van KEK Amsterdam zijn ook niet in de gemiddelde bouwmarkt te krijgen. Hiervoor zult u toch echt naar een speciaalzaak moeten gaan of naar een specialist op het gebied van woninginterieur. Een dergelijke specialist is Living and Company. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring met het inrichten van woningen en zij weten dan ook als geen ander dat de muurbekleding erg belangrijk is voor het creëren van sfeer. Daarom hebben zij naast meubels en woonaccessoires van verschillende designmerken ook de verschillende soorten behang en muurstickers van KEK Amsterdam in hun collectie opgenomen. De rollen behang van KEK Amsterdam zijn uiteraard iets prijziger dan de varianten die u bij uw lokale bouwmarkt vindt, maar ze bieden ook grote voordelen. Het eerste voordeel is natuurlijk de originaliteit wat betreft ontwerp, maar daarnaast heeft het nog meer pluspunten. Het vliesbehang van KEK Amsterdam is namelijk van een zeer sterke kwaliteit, waardoor u er echt jaren plezier van kunt hebben. Bovendien is het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, wat een groot pluspunt is op het moment dat u voor een nieuwe wandbekleding gaat kiezen. U kunt het oude vliesbehang dan met een gerust hart wegdoen. Het vliesbehang is daarnaast gemakkelijk aan te brengen en ook gemakkelijk weer te verwijderen. Daar houdt u meestal natuurlijk geen rekening mee, maar op het moment dat u oude behanglagen moet verwijderen, dan bent u maar wat blij als ze gemakkelijk van de muur afkomen. Genoeg redenen dus om eens te kiezen voor behang van KEK Amsterdam. Bij Living and Company vindt u meer dan veertig verschillende varianten van dit merk, dus de kans is zeer groot dat zij ook een patroon in de collectie hebben dat u helemaal aanspreekt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn