Kies voor veiligheid, kies voor Jablotron

Jablotron klinkt misschien als een transformer uit de stripverhalen, maar het is toch echt een uitermate geavanceerd en modern beveiligingssysteem. Nu denk je misschien dat dat allemaal een beetje overdreven is, maar het zijn vaak de niet beveiligde huizen die dieven op het oog hebben. Dieven gaan liever voor een kleine buit die gemakkelijk te verkrijgen is dan een grote buit die moeilijk te verkrijgen is. Dus ook al denk je dat je maar een klein huisje hebt met relatief weinig waardevolle spullen en dat dieven daarom dus geen interesse hebben om in je huis in te breken, dan zit je er toch goed naast. Want in je huis is er vast een tv aanwezig, misschien ook een mobiele telefoon, misschien iets antieks van je grootmoeder, een tablet en een laptop, enzovoorts. Zo is er al meer dan genoeg voor een dief die op zoek is naar een makkelijke buit. Het zijn dan ook echt niet alleen de grote duren huizen die een alarmsysteem van Jablotron nodig hebben. Dieven gaan vaak op zoek naar de woonwijken van de middenstanders, omdat ze daar gemakkelijk naar binnen kunnen gaan. Het idee is dat ze gewoon vele huizen beroven met telkens een kleine buit. Maar een weekje roven in een middenstandswijk brengt in totaal net zoveel op, zo niet meer, als wanneer ze één dure villa zouden beroven. En een goed beveiligde villa is voor dieven, vooral de amateur dieven, natuurlijk een stuk lastiger. Tegenwoordig zie je echter steeds meer mensen in middenstandswijken een alarmsysteem installeren. Het alarmsysteem van Jablotron bijvoorbeeld zorgt er al voor dat dieven niet eens meer de moeite nemen om in te breken. Dieven zijn bekend met alarmsystemen en kunnen door de ruiten naar binnen kijken om te zien of je een alarmsysteem hebt geïnstalleerd. Daarna gaan ze al snel op zoek naar een huis zonder alarmsysteem. Zoal gezegd beroven ze de huizen in middenstandswijken juist vanwege het feit dat het makkelijke prooien zijn. Op het moment dat er een alarmsysteem is geïnstalleerd loont het de moeite al niet meer. Ze weten immers ook niet zeker of er veel van waarde te halen is. Dus zodra er een Jablotron alarmsysteem is geïnstalleerd ben je eigenlijk al vrij zeker van het feit dat er niet zal worden ingebroken in je huis. Mocht het toch wel gebeuren dan is het enorme lawaai van het alarm afdoende om de dieven direct te laten vluchten. Je spullen zijn dan ook helemaal veilig met een Jablotron alarmsysteem.

Je vind de alarmsystemen van Jablotron op credexalarmsystems.eu

Als je een alarmsysteem van Jablotron wilt kopen, dan kun je terecht op de website van credexalarmsystems.eu. Hier vind je namelijk de beste alarmsystemen waaronder de alarmsystemen van Jablotron en Jablotron 100. Welk systeem het beste past bij jouw woning is afhankelijk van het type woning, de grootte van je woning en de buurt waarin je huis is gelokaliseerd. Mocht je advies nodig hebben en niet precies weten of een Jablotron of een Jablotron 100 geschikt is voor je woning, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers vancredexalarmsystems.eu. Zij kunnen je dan meer vertellen over de werking van zowel het alarmsysteem Jablotron evenals het alarmsysteem van Jablotron 100. De meeste alarmsystemen zijn verbonden met beveiligingsbedrijven. Op het moment dat het Jablotron alarm afgaat, dan krijgen zij een signaal en zoeken dan direct contact met de woning waar het Jablotron alarm af gaat. Als ze geen gehoor krijgen, dan wordt er meteen een politiewagen gestuurd om de zaak te inspecteren. Als het alarm per ongeluk afgaat dan kun je de telefoon opnemen en een wachtwoord doorgeven. Dan wordt de zaak geregistreerd als een vals alarm en komt er geen politiewagen. Door dit systeem loop je dus niet het risico dat je constant een boete moet betalen als je alarm afgaat. Vooral in het begin als je nog niet gewend bent aan het Jablotron alarm zal het af en toe wel eens afgaan als je vergeet het alarm uit te zetten als je binnen komt. Dan wordt er dus direct gebeld en kun je er met het wachtwoord voor zorgen dat ze geen politieauto sturen. Als een politiewagen namelijk onterecht wordt gestuurd dan riskeer je een boete. In principe raak je snel genoeg gewend aan het Jablotron alarm waardoor het alarm aan- en uitzetten tot een routine wordt. Op dat moment zal het alarm niet vaak tot nooit meer onterecht afgaan. Je huis is dan altijd goed beveiligd tegen ongewenste gasten.

Wat kun je zoal krijgen bij credexalarmsystems.eu

Als je geïnteresseerd bent in alles wat met alarmsystemen en dergelijk te maken hebt, dan ben je bij credexalarmsystems.eu aan het juiste adres. Je kunt op de website van credexalarmsystems.eu terecht voor verschillende producten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Alarmsystemen
  • Camera beveiliging
  • Toegangsbeveiliging
  • Installatie

Dus je hoeft de zaken niet zelf te installeren. Tevens hoef je niet ook nog eens een extra bedrijf in te huren om de installatie te regelen. Je kunt alles bij een en hetzelfde bedrijf laten regelen. Dus je kunt de beveiligingssystemen bij credexalarmsystems.eu bestellen en ook de installatie kun je laten uitvoeren door credexalarmsystems.eu. Zo houdt je alles mooi onder één dak en als er eens iets mis is of er werkt iets niet, dan kun je gerust contact opnemen met credexalarmsystems.eu. Zij weten dan welk systeem je hebt en ze hebben ook zicht op de manier waarop het systeem is geïnstalleerd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn