Kinderstoffen online bestellen

Wat is er nu leuker dan een nieuwe kinderkamer inrichten? Dat geldt al helemaal als u een baby verwacht. Dan wilt u enkel het mooiste voor uw nieuwe zoon of dochter. In een kinderkamer past naast een bed en commode ook mooi textiel. Denkt u bijvoorbeeld aan mooie gordijnen, een vloerkleed of sprei, kussens, of dekbedovertrekken. Voor een meisje wilt u misschien kinderstoffen in witte, rode of roze tinten met een opdruk van paarden of prinsessen. Voor een jongetje zoekt u misschien juist blauwe stoffen, met een opdruk van auto’s of neutraal. Bijpassend of gemixt met andere motieven en patronen maken deze kinderstoffen de kinderkamer helemaal af. U gebruikt kinderstoffen voor het maken van dekbedovertrekken of kussens, of deze bestelt u eenvoudig kant-en-klaar via de website. Voordelige kinderstoffen van goede kwaliteit vindt u onder andere bij www.kidsfabrics.nl. Via www.kidsfabrics.nl/kinderstoffen komt u direct bij de kinderstoffen uit die in het assortiment zijn opgenomen. In de catalogus kunt u eenvoudig zoeken. De stoffen zijn gesorteerd op:

  • categorie
  • kleur
  • motief
  • merk
  • genre
  • prijs per meter

Zo vindt u snel en gemakkelijk de stoffen die u zoekt. De stoffen zijn uitgesplitst op categorie naar jongens- en meisjesstoffen, alsmede uniseks stoffen die zowel in een jongens- als meisjeskamer passen. In de webshop vindt u de bekendste merken op het gebied van kinderstoffen, met bekende prints en motieven. Als u de stof van uw keuze aanvinkt op de website ziet u ook welke wasvoorschriften u moet volgen om deze zo lang mogelijk mooi te houden. www.kidsfabrics.nl biedt zowel textiel aan in vrolijke kleuren en prints als smaakvolle effen tinten. Het voordeel van kinderstoffen bestellen via de website is het gebruiksgemak, want u loopt moeiteloos de hele collectie door. Bovendien bestelt u zo al uw kinderstoffen in één keer en vergelijkt u eenvoudig uw aankopen met elkaar zodat de stoffen van uw keuze goed bij elkaar passen.

Kinderstoffen van hoge kwaliteit

De stoffen van www.kidsfabrics.nl zijn van uitmuntende kwaliteit. U vindt in de webshop stoffen van katoen, polyester, linnen of een mix daarvan. Daarnaast biedt de webshop een assortiment aan in verduisterende stoffen die u kunt gebruiken als basis voor gordijnen. Bijpassende vitragestoffen zijn apart verkrijgbaar. Als u thuis op uw gemak de stof wilt bekijken kunt u een stofstaal bestellen. Deze laaggeprijsde stofstalen stellen u in de gelegenheid de stof op kwaliteit te beoordelen en in het echt te zien, en naast uw meubels en andere stoffen te leggen om te zien of uw aankoop iets toevoegt aan de inrichting. Op de website kunt u daarnaast gemakkelijk zien van welk materiaal de stof is gemaakt en foto’s bekijken van de stof in verschillende uitvoeringen. De website geeft u desgewenst voorbeelden van bijpassende stoffen. Tevens hebt u de mogelijkheid dekbedovertrekken, kussens en verschillende uitvoeringen van gordijnen op maat te laten maken. Zo hebt u een originele stof en ontwerp, maar hoeft u niet zelf aan de slag met de kinderstoffen. Ideaal voor creatieve moeders en vaders met weinig tijd om handen. Als u in de voorbereiding op het inrichten van uw kinderkamer op zoekt bent naar inspiratie, bent u bij www.kidsfabrics.nl ook zeker aan het juiste adres. De website biedt talloze foto’s van ingerichte kinderkamers met de mooiste kinderkamers, in alle smaken en kleuren. Zo ziet u in één oogopslag welke creatieve oplossingen er zijn voor het inrichten van kinderkamers met kinderstoffen.

Voordelen van kinderstoffen online bestellen

Het online bestelen van stoffen heeft vele voordelen. Zoals al eerder aangegeven kunt u eenvoudig door het enorme assortiment van www.kidsfabrics.nl. Als u al weet wat u zoekt gebruikt u de zoekmachine om de geschikte kinderstoffen te zoeken. Zo bent u nog minder tijd kwijt aan het uitzoeken van spullen voor de kinderkamer. Bovendien markeert u gemakkelijk uw favoriete artikelen om later nog eens te bekijken. De winkelwagen in de webshop wordt daardoor een overzichtelijke verzameling van uw mooiste kindertextiel. Daarbij worden de kinderstoffen naar u opgestuurd, en kunt u thuis op uw gemak uw bestelling bekijken. Op de website kunt u met uw creditcard betalen, of een van de andere eenvoudige betaalopties gebruiken. Een bestelling met een waarde boven de 50 euro wordt bovendien gratis verzonden. Mocht een deel van uw bestelling onverhoopt toch niet naar wens zijn hanteert www.kidsfabrics.nl een soepel retourregeling. Alle stoffen kunnen teruggestuurd worden, behalve de stoffen die u al vermaakt hebt. Let u daarom goed op als u uw bestelling besluit te vermaken. Naast deze voordelen biedt www.kidsfabrics.nl een uitgebreide service aan die u helpt bij het uitzoeken van de juiste kinderstoffen. Zo kunt u stofstalen bestellen, maar omgekeerd ook stalen van de stoffen die al in uw bezit zijn opsturen zodat medewerkers geschikte bijpassende stoffen kunnen aandragen. Voor vragen of meer informatie over bepaalde stoffen, levering, retour zenden of betaling kunt u uiteraard contact opnemen met de helpdesk van de website. De ervaren medewerkers helpen u graag verder om aan al uw wensen te voldoen. Ook als u op zoek bent naar een heel bijzondere stof kunnen medewerkers samen met u opzoek gaan naar een geschikt product dat bij de rest van de kamer past. Zo bent u er zeker van dat alle kleuren in de kinderkamer mooi bij elkaar passen en dat uw kroost zich prettig voelt in de nieuwe inrichting. Omdat de website voorziet in allerlei soorten stoffen en kleuren voor kinderen in alle leeftijden, kunt u voor al uw kinderen kinderstoffen bestellen bij www.kidsfabrics.nl. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn