Lekkere warme ski sokken

Ski sokken zijn natuurlijk in de eerste instantie bedoeld voor als u gaat skiën of snowboarden. Ski sokken maken de wintersport een stuk comfortabeler. Ze zijn dikker en van een bepaald materiaal gemaakt, waardoor ze ondersteuning geven, maar ook beter bestand zijn tegen zweetvoeten. Ski sokken zijn immers bedoeld om in te sporten. Maar, ski sokken zijn ook heerlijk comfortabel als u in de winter thuis blijft. Koude voeten hebben is een van de irritantste dingen die er is, ook omdat het doorwerkt in de rest van het lichaam. Houdt u voeten dus warm, bijvoorbeeld door lekkere warme ski sokken te dragen. Ski sokken kunt u kopen via de website van SokkenDirect. Deze sokken zijn kwalitatief goed en hebben bepaalde eigenschappen, waardoor ze nog comfortabeler zijn. Deze eigenschappen zijn:

  • ze zijn erg warm doordat de sokken gemaakt zijn van een speciale wolmix
  • de sokken zijn hoog en beschermen daardoor het scheenbeen ook goed tegen bijvoorbeeld kou
  • de sokken zijn verstevigd en voorzien van zachte inzetstukken daar waar ze in de schoenen zitten

We zullen ons nu richten op het assortiment ski sokken op de website van SokkenDirect: http://www.sokkendirect.nl/ski-sokken. We zullen een aantal verschillende ski sokken opnoemen die opgenomen zijn in het assortiment. Zo krijg u een beeld van de ruime keus die u hebt en de kwaliteit van de ski sokken. Vervolgens zullen we beschrijven waar u terecht kunt voor meer informatie over onze producten.

Ski sokken: het assortiment

We zullen nu een aantal sokken uit het assortiment opnoemen en omschrijven. Dit doen we aan de hand van de verschillende merken sokken die we verkopen. Bij elk merk zullen we een twee voorbeelden van sokken noemen. Zo krijgt een u idee van ons assortiment, maar ook van de productomschrijvingen die op de website gegeven staan. U vindt het assortiment door op bovengenoemde website naar beneden te scrollen en op het blauwgekleurde ‘sokken’ te klikken.

  • Burlington: voorbeelden van ski sokken van Burlington zijn de Burlington Carrick Bruin, een wollen sok van hoge kwaliteit die gemaakt is met een middelgrote steek en €12,- per paar kost, en de Burlington Manchester 6142, een sok met een rode en grijze ruit gemaakt met een fijne steek en verkrijgbaar voor €14,- per paar.
  • Effio: voorbeelden van ski sokken van Effio zijn de Effio Uniform Mixed, een sok met verschillende vrolijke kleuren die te koop is voor €14,95 per paar, en de Effio Bloom blauw, een blauwe sok met een bloemmotief die ook €14,95 per paar kost.
  • Falke: voorbeelden van sokken van Falke zijn de Falke mixed stripe zwart, een gestreepte sok met de kleuren oranje, grijs en zwart die €14,- per paar kost, en de Falke Airport Plus Dark Grey, een sok van wol en katoen met een badstof zool die te koop is voor €14,95.
  • Hugo Boss: voorbeelden van sokken van Hugo Boss zijn de Hugo Boss George RS Rib donkergrijs, een rib sok gemaakt van katoen die verkrijgbaar is voor €13,50 per paar, en Hugo Boss John RS uni donkerblauw, die gemaakt is dan wol (60%), katoen (20%), polyamide (13%) en elastine (2%) en tevens verkrijgbaar is in drie andere kleuren. Deze sok kost €12,- per paar.
  • Tommy Hilfiger: veel ski sokken van Tommy Hilfiger zijn bij SokkenDirect te koop in verpakkingen met twee paren. Bijvoorbeeld de Tommy Hilfiger classic 2-pack licht beige voor €11,95, met twee beige sokken gemaakt van katoen (75%), polyamide (23 %) en elastine(2%), en de Tommy Hilfiger classic 2-pack Pureed Pumpkin voor €11,95, waarin een oranje paar sokken en een paar zwarte sokken zitten die gemaakt zijn uit dezelfde samenstelling als de hierboven genoemde Tommy Hilfiger sokken.
  • Esprit: ook de Esprit sokken worden bij SokkenDirect verkocht in verpakkingen met twee paren. Bovendien zijn de Esprit sokken momenteel in de aanbieding! Voorbeelden van verpakkingen met Esprit sokken zijn de Esprit Stripe Duo blauw/zwart, met een paar gestreepte sokken en een paar effen sokken, en de Esprit basic duo pack grijs, met twee paar grijze sokken. Alle Esprit duo verpakkingen sokken kosten momenteel, in plaats van €9,75, slechts €5,-.

We hebben u met deze opsomming een beeld willen geven van ons uitgebreide assortiment. Op de website staat bij elke sok informatie gegeven, maar ook een kleurenafbeelding van de sok, zodat u een goed beeld kunt krijgen van het product.

Neem een kijkje op de website

Op de website staat dus veel informatie gegeven. Heeft u echter nog vragen over onze producten? Neem dan contact op met SokkenDirect. Dit kan via e-mail, door een bericht te sturen naar info@sokkendirect.nl. Natuurlijk kunt u ook een brief sturen naar ons postadres. Dit adres staat op de website gegeven. Let er wel op dat het adres voor retourzendingen, dat ook op de website staat, verschilt van ons postadres. Daarnaast kunt u ook contact opnemen via sociale media. Als u een vraag wilt stellen via Twitter, kunt u dit doen via @sokkendirect.nl. U kunt ook op onze Facebookpagina terecht. Wilt u op de hoogte blijven van kortingen en aanbiedingen van SokkenDirect? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dit doet u door uw e-mailadres achter te laten op onze website. Aanbiedingen worden ook via onze Twitter- en Facebookpagina verspreid. Als u sokken bij ons heeft besteld, kunt u een beoordeling achterlaten op onze website. Zoek de sok die u heeft aangeschaft en klik op ‘beoordelen’. Wij horen graag wat u van onze producten vindt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn