Lovense voor uitdagende speeltjes

hotstuff - lovense

Wil jij jouw seksleven weer wat meer leven in blazen of ben je op zoek naar een nieuw soort speeltje dat jullie weer uit kan dagen? Dan is het merk lovense zeker iets voor jou! Dit merk produceert een verscheidenheid aan sekspeeltjes die veel uitdaging bieden. Hun speeltjes werken in veel gevallen samen met een smartphone waardoor ze een heel nieuwe dimensie geven aan het spelen met dergelijke apparaten. Zo kun je jouw partner stimuleren zonder hem of haar ook maar aan te raken en dat alles met een druk op jouw mobiel! Dat betekent dat lovense niet alleen heel leuk is om in de slaapkamer te gebruiken, je kunt er ook op andere locaties prima mee uit de voeten en elkaar of jezelf verwennen. Een erotisch spel in het openbaar behoort zeker tot de mogelijkheden! Kijk hoe ver je kunt gaan zonder jezelf te verraden in gezelschap, plaag elkaar met een druk op je telefoon of programmeer een aantal handelingen en geniet in je eentje van het speeltje. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden, dat lovense zeker een goede toevoeging is aan jouw seksleven!

Producten van lovense

Aan wat voor soort producten moet je nu denken? Zoals gezegd produceert lovense verschillende sekspeeltjes, waaronder:

  • Lush smartphone bullet vibrator
  • Max teledildonic masturbator
  • Hush smartphone butt plug

Hoe werken deze apparaten nu, wat kunnen ze voor jou doen? Als voorbeeld beginnen we met de Hush smartphone butt plug van lovense. Deze plug heeft als eerste een zeer comfortabele vorm, waardoor deze niet alleen voor korte, maar ook voor langere tijd te dragen is. Op basis van geluiden kan deze trillen, maar ook met een app kun je deze van afstand bedienen. Doordat de motor zeer stil is, kun je de butt plug dus ook in gezelschap dragen en zo discreet in het openbaar ondeugende spelletjes spelen. Kies je voor de Lush smartphone bullet vibrator, dan kies je voor een seksspeeltje dat voor een krachtige stimulatie van je G-spot kan zorgen. Het speeltje is te besturen via een speciale app, waarin je ook je eigen favoriete vibratie patronen kunt opslaan. Door deze laatste mogelijkheid, kun jij jezelf dus helemaal handsfree verwennen, maar je kunt dit ook aan je partner overlaten. De sexspeeltjes van lovense stellen jou dus in staat om jezelf op een helemaal nieuwe manier te verwennen of om met je partner spelletjes te spelen. Ook ideaal voor stelletjes die regelmaat op verre afstand van elkaar zijn, zo kun je elkaar ook long distance heerlijk verwennen!

Je koopt het bij Hotstuff!

Waar kun je nu terecht voor de aanschaf van de producten van lovense? Bij Hotstuff ben je daarvoor aan het juiste adres! Zij hebben een winkel in Amsterdam, waar je alle producten kunt kopen, maar ook kun je terecht in hun uitgebreide webshop. Je vindt daar alle toys van lovense op een rijtje en je zult er zeker een kunnen vinden waar jij het helemaal warm van krijgt. Voordeel van online shoppen is dat je alle producten op je gemak kunt bekijken en de beschrijvingen erbij rustig tot je kunt nemen. Uiteraard kun je niet alleen voor dit merk bij Hotstuff terecht, zij bieden een zeer ruime collectie aan artikelen op het gebied van seksualiteit. Of je nu zoekt naar zachte of harde sextoys, erectiemiddelen, glijmiddelen of lingerie, bij hen kun je het echt allemaal vinden. Alles wat je nodig hebt om een heerlijk hoogtepunt te bereiken, vind je dus bij hen in de winkel. Voor de producten van lovense en voor allerlei andere sextoys en aanverwanten artikelen is Hotstuff dus een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn