Maak de perfecte lakafdruk met lakstempels

Tegenwoordig plakken we een brief dicht door aan de envelop te likken of eenvoudig de plastic van de plakstrip te halen. Vroeger deden ze dit op een stijlvolle manier: De brief verzegelen. Hiervoor kunt u lakstempels gebruiken. Lakstempels bieden u niet alleen de mogelijkheid om brieven te verzegelen, maar ook andere voorwerpen met uw naam en logo te voorzien. Bij Stempels.nl schaft u eenvoudig uw lakstempels aan. Wij bieden een groot aanbod aan lakstempels en alle andere benodigdheden, zodat u de perfecte lakafdruk kunt maken. Wij leggen u graag meer uit over ons assortiment lakstempels en hoe u deze eenvoudig bij ons aan kunt schaffen. Daarnaast zullen wij ook iets dieper ingaan op de werking van lakstempels.

Verschillende soorten zegellak voor onze lakstempels

Lakzegels zijn door iedereen eenvoudig te maken. Allereerst moet de zegellak worden gesmolten en gedoseerd. De manier waarop dit gaat is afhankelijk van het soort zegellak. Voor flexibele zegellak kunt u gebruik maken van een speciaal lakpistool, waarmee u de zegellak gemakkelijk kunt smelten en doseren. Traditionele zegellak kunt u smelten boven een brandende kaars. Dit dient zorgvuldig gedaan te worden. De lakstaaf kan gaan branden en smelten tegelijk. Door de lakstaaf langzaam rond te draaien verkrijgt u een hoeveelheid vloeibare zegellak. De hoeveelheid die u nodig heeft kunt u op het oog bepalen. Nadat er voldoende zegellak is gesmolten moet u ervoor zorgen dat de staaf niet blijft branden. Dit kunt u bereiken door zacht te blazen. Het is aan te raden met de lakstaaf gelijkmatig enige ronddraaiende bewegingen te maken in de nog vloeibare zegellak, zodanig dat de afmeting van de gesmolten zegellak iets groter is dan de diameter van de lakstempels. Voor beide soorten kunt u dezelfde lakstempels gebruiken. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan lakstempels en andere benodigdheden aan in ons assortiment:

  • Lakzegels met afbeelding
  • Flexibele zegellak
  • Traditionele zegellak
  • Zelfklevende lakzegels
  • Stempelkussen
  • Lakkorrels

Zo heeft u altijd alle benodigdheden om door middel van lakstempels uw voorwerpen te verzegelen. U kunt deze eenvoudig bestellen door uw benodigde producten in uw winkelmandje te plaatsen. Zodra u alles heeft, kunt u uw bestelling afronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat de bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Voor uw lakstempel geldt hierbij dat u deze binnen vijf werkdagen bij u ziet verschijnen. U kunt ook altijd uw eigen ontwerp op een stempel laten zetten. Als u ons het ontwerp mailt, dan zorgen wij dat er een proefdruk naar u opgestuurd wordt. U kunt dan direct kijken hoe uw stempel eruit komt te zien.

Wij hebben graag een tevreden klant

Stempels.nl is uw specialist op het gebied van alle kantoorstempels en andere benodigdheden. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we onze webshop enorm hebben kunnen uitbreiden. Bij al onze producten staat een duidelijke productomschrijving. Daarnaast kunnen onze medewerkers u ook alles over onze producten vertellen, zodat u zelfs bij uw op maat gemaakte stempels alles weet en de juiste producten kunt bestellen. Service hebben wij hoog in het vaandel staan, omdat wij begrijpen dat een tevreden klant een terugkerende klant is. Daarom laten wij u ook nooit met vragen achter en luisteren wij zo goed mogelijk naar uw wensen en eisen. Van hieruit kunnen er op maat gemaakte producten gemaakt worden die geheel aan uw wensen voldoen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op stempels.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn