Met een steigerhouten tafel maak je je interieur compleet

Een steigerhouten tafel mag niet ontbreken in jouw woning. Een steigerhouten tuintafel koop je natuurlijk bij ECO Steigerhout. Wij leveren tafels die in het bezit zijn van de beste kwaliteit, tegen een fijne prijs. Niet alleen voor nieuw steigerhout kun je bij ons kiezen. Ook voor gebruikt steigerhout, ben je bij ons aan het goede adres. Ook kun je kiezen uit verschillende wassingen. Het is eigenlijk niet de vraag waarom je voor een steigerhouten tafel kiest, maar wanneer je deze aan gaat schaffen. Het kopen van een steigerhouten tafel heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Voor ieder interieur is er een steigerhouten tafel beschikbaar, die absoluut de show gaat stelen in uw woning. Wil je een tafel kopen met een lange levensduur, dan kun je ook het beste een steigerhouten tafel kopen. Deze gaan lang mee, waardoor u lang kunt genieten van uw steigerhouten tafel. Bij ons hebben alle tafels de volgende kenmerken:

  • Diverse modellen
  • De meest uiteenlopende maten
  • Zowel vierkant als rechthoekig
  • Op maat laten maken
  • Gratis geleverd en gemonteerd

Welke behandeling is het beste voor een steigerhouten tafel?

Ons merk ORIGNAL is een voorbeeld van een topkwaliteit steigerhouten tafel. Aan de tafel kun je goed al je bezoek ontvangen. Iedereen zal zich afvragen waar je de tafel vandaan hebt, en iedereen zal deze steigerhouten tafel in zijn of haar eigen huis willen hebben. Het bezoek zal lang bij jou willen blijven. Je kunt een heerlijke maaltijd maken om vervolgens, in goed gezelschap, op te eten aan deze fijne tafel. Met een hoogte, tot aan de onderkant van het tafelblad, van 69 cm kun je er prima aan zitten. De blokpoten kun je zelf kiezen. Hierbij heb je de keuze uit 13 cm en 23 cm blokpoten. Geef de blokpoten van jouw keuze aan, tijdens het bestelproces. Natuurlijk maken de bijpassende bankjes het helemaal af. Wil je weten hoe je het beste de afmetingen kunt meten voor de beste bijpassende bankjes? Ga dan even naar onze site en klik op de steigerhouten tafel van uw keuze. Wij leggen je precies uit hoe u dit het beste kunt berekenen. De steigerhouten tafel moet natuurlijk ook goed beschermd worden. De tafel zal waarschijnlijk veel worden gebruikt, en dan is het wel zo prettig dat je de steigerhouten tafel goed kunt beschermen. Jouw kinderen tekenen aan deze tafel, waardoor er wel eens een potlood streep op de tafel komt. Jijzelf of jouw bezoek gooit vast wel eens een glas drinken om. En ook bij het morsen van water op de tafel, tijdens het water geven van de plant die op deze tafel prijkt, wil je graag een goede bescherming hebben aangebracht. Nanocoating is dan een hele verstandige keuze. Nanocoating biedt de beste bescherming voor jouw steigerhouten tafel. Hierdoor ben je verzekerd van een langere levensduur en ziet de tafel er altijd uit als nieuw. Nanocoating kan ook goed gebruikt worden voor buitenshuis. Staat je meubel altijd buiten? Maak het hout dan ook zéker water, vuil en vet afstotend. Het gebruik van Nanocoating voorkomt ook de groei van algen en mossen. Zo hoef je niet ieder jaar de tafel te ontdoen van een lelijke groene laag. De behandeling met dit middel is ook UV bestendig, chemisch resistent en goed voor het milieu. Doordat deze coating kleurloos is, is het simpel om over de wash aan te brengen. Het kan zo zijn dat wanneer je de tafel op de website ziet staan, je de kleur van het hout liever beetje lichter of donkerder zou willen. Dit is geen probleem met onze behandelingen. Een behandeling biedt een perfecte bescherming aan het hout. Daarbij verlengt het de levensduur aanzienlijk. Het behandelen van jouw steigerhouten tafel zullen wij van ook van harte adviseren. Behalve dat onze behandelingen bescherming bieden aan jouw steigerhouten tafel, is het ook een stuk gemakkelijk om deze schoon te houden. Is de tafel per ongeluk vuil geworden? Geen probleem! Met een vochtige doek kun je simpel de tafel afnemen. Zo lijkt jouw aankoop altijd weer als nieuw, en hoef je niet bang te zijn dat er lelijke kringen of strepen op jouw aankoop te zien zullen zijn. Er zijn diverse behandelingen mogelijk bij ECO steigerhout.

Niet goed = geld terug

Wil je weten welke behandeling het beste is voor jouw steigerhouten tafel? Ga dan naar onze website om meer informatie te krijgen. Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk informatie op onze website te plaatsen, zodat je goed en snel een keuze kunt maken. Omdat wij een goede service van groot belang vinden, kun je op onze website heel gemakkelijk alle nodige informatie hierover vinden. Je vindt er alles over het hele bestelproces, van bestellen tot bezorgen. Dit is niet het enige. Ook voor informatie over de garantie en het mogelijk retourneren, kun je bij ons de juiste informatie vinden. Wij hanteren zelfs een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u namelijk toch niet tevreden over uw aankoop, dan kunt u deze probleemloos retourneren. Dit is een extra service die wij leveren, om van u als klant een tevreden klant te maken. Alle producten die wij op voorraad hebben, kunnen wij normaal gesproken binnen een week leveren. U kunt dus binnen een week al genieten van uw nieuwe favoriete meubel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn