Moet u een Excel cursus volgen? Meldt u dan snel aan

Op de middelbare school hebt u wellicht ook het vak informatica gevolgd. Daar leerde u van alles over hardware en software en ging u met belangrijke programma’s oefenen. De spreadsheet bij uitstek is natuurlijk Microsoft Excel. Een cursus nodig? Kijk dan eens op onze website. We bieden diverse trainingen binnen het gehele Office pakket. Want ook al hebt u ooit met deze spreadsheet leren omgaan, de kennis kan versaagt zijn of achterhaald zijn. Microsoft heeft zeker niet stilgezeten en het programma verandert zodat het voldoet aan de eisen van deze moderne tijden. Gaat u een carrièreswitch maken en wordt u door uw nieuwe werkgever verzocht om een Excel cursus te volgen? Dan hopen we dat u voor Van Dijk Computer Opleidingen kiest. U kunt een Excel cursus op diverse niveaus komen volgen. Er is een instaptraining. Deze basistraining is voor iedereen die Excel eigenlijk alleen als naam kent en misschien een globale kennis hebben van deze software. Hebt u deze training met goed gevolg voltooid maar hebt u het gevoel dat er toch nog essentiële kennis ontbreekt? Meldt u dan aan voor de Excel cursus voor gevorderden. Zoekt u en zeer specialistische cursus waarbij PowerPivot wordt toegepast binnen Excel? Ook dan kunt u op ons rekenen. Dit is een ideale training voor diegenen die volledig bekend zijn met deze software en te maken krijgen met grote informatiestromen uit diverse bronnen.

We bieden een Excel cursus op maat aan

We kunnen een Excel cursus aldus op maat maken als u dat wenst. Maar de meest cursisten zullen beginners of gevorderden zijn. We maken klassikaal niet een onderscheid tussen deze groepen als u ervoor kiest om bij ons een Excel cursus te gaan doen.

Mocht u liever een cursus PowerPoint of Word willen doen dan kan dat natuurlijk al. Alles is te combineren want we zijn een flexibel bedrijf. Dankzij de praktische aanpak kunt u direct oefenen met een casus van uw eigen bedrijf. Na het behalen van het certificaat hoeft u de kennis dus niet over te zetten op uw kantoorwerk maar kunt u direct aan de slag. Dit programma is voor iedere boekhouder of administratief medewerker de software bij uitstek. U kunt er in- en verkoop mee bijhouden net als ziekteverzuim en salarisadministratie. U leert tijdens de training hoe de invoer werkt, hoe u berekeningen maakt en natuurlijk hoe u grafieken en tabellen kunt opstellen.

Ook andere trainingen kunt u natuurlijk bij ons volgen

Kijkt u ook eens bij de andere trainingen die we u aanbieden en vergeet niet om ons te volgen via de sociale media. Hebt u ten slotte nog vragen over de Excel cursus of over beschikbare trainingsdata? Dan kunt u ons mailen of bellen. Lees ook eens de ervaringen door van deelnemers die u reeds zijn voorgegaan. Wellicht wilt u nadien ook wel een korte review schrijven over uw ervaringen. We kunnen een cursus toespitsen op de vereisten die er binnen uw sector van u worden gesteld. Wilt u bijvoorbeeld een cursus volgen voor werk binnen de handel, de zakelijke dienstverlening of het onderwijs? Wij snijden het op maat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn