Mooie armband met hartje

gilianoriginals - armband hartjeWelkom bij Gilian Originals waar u de mogelijkheid heeft om te kiezen uit waanzinnig mooie sieraden die helemaal zijn samengesteld door het mode icoon Gilian. Zij woont in Amsterdam en Ibiza en wisselt deze twee heerlijke plaatsen af. Dat doet zij bewust; want deze combinatie brengt het beste in haar naar boven, en dat heeft er voor gezorgd dat zij een inspirerende collectie aan sieraden kan bieden waar vele tevreden klanten gebruik van maken die van mooie spullen houden. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan hand in hand bij deze unieke collectie die door Gilian steeds weer wordt vernieuwd en waar steeds weer nieuwe unieke items aan worden toegevoegd. Een mooie armband met hartje is een van de mogelijkheden die u heeft als u op de website op zoek bent naar een mooi sieraad of een mooi product om uw lichaam te sieren zoals een armband met hartje. Een armband met hartje is erg populair. We kennen het hart natuurlijk allemaal als teken en symbool van liefde. Het is een solide teken en iedereen die een hart ziet weet wat het betekent. Daarover bestaat geen twijfel zoals wel geldt voor sommige andere symbolen. De symboliek opzoeken in sieraden doet u hier, want de collectie van Gilian laat zich kenmerken door symboliek en uniciteit. Een mooi sieraad uitkiezen voor uzelf of voor een vriend of een goede vriendin als cadeau voor een verjaardag is leuk en een goede keuze. Voor een mooie armband met hartje bent u dan ook helemaal op het juiste adres! Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking. We hebben veel edelstenen in ons assortiment opgenomen waar u uit kunt kiezen. Laten we aantal mogelijkheden voor u op een rijtje zetten:

  • de maansteen
  • de smaragt
  • de apatiet
  • de Citrien
  • de bergkristal

Een armbandje met hartje en edelsteen

Wilt u een vriend of vriendin verrassen met een mooie steen of armbandje? Bekijk dan eens op uw gemak de mogelijkheden van het kiezen voor een armbandje met hartje en edelsteen. Wij hebben uit ervaring geleerd dat deze combinatie erg in zwang is. Edelstenen zijn allemaal uniek en dat maakt de keuze voor deze stenen altijd een unieke keuze. De maansteen is altijd een erg geliefde steen. Deze steen is perfect voor vrouwen. Het helpt u om uw vrouwelijke intuïtie te volgen en geeft kracht. Vrouwen die graag een kindje willen, kunnen deze steen dragen en dat bevordert het proces. Natuurlijk is de keuze voor een klassieke diamant altijd een mooie keuze en in combinatie met een armband met hartje kan deze steen niet meer stuk, letterlijk en figuurlijk, want diamant is een geweldig sterke en zuivere steen die ook staat voor zuiverheid. Als u op zoek bent naar een steen die bijdraagt aan uw evenwicht en de balans in uw leven dat is de Jade voor u een zeer goede keuze. De keuzes die u heeft als het gaat om stenen zijn zeer divers. Het is daarom leuk om op onze website eens op uw gemak te kijken naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wat zijn de stenen die het beste passen bij uw situatie en hoe u zich op het moment voelt. Het leuke aan het cadeau doen van een armband met hartje is dat een hart natuurlijk altijd in de smaak valt. Een interessant feit over het hart is dat het staat voor liefde. Dat is dan ook de reden dat veel mensen een armband met hartje kiezen voor iemand die hen daadwerkelijk dierbaar is. Dat is mooi en een goede keuze en daar kunnen wij u bij van dienst zijn als webwinkel met een assortiment dat staat voor symboliek. U heeft de mogelijkheid om op ieder moment een sieraad te kiezen zoals de armband met hartje of een van de andere sieraden. Wij helpen u graag verder. Alle producten worden binnen drie dagen geleverd in een mooie, klassieke en beschermende verpakking.

De universele vorm van het hart

De vorm van het hart zoals we het kennen in haar universele vorm kent een lange geschiedenis die eigenlijk maar heel weinig te maken heeft met de vorm van het daadwerkelijke hart in ons lichaam. Het is namelijk zo dat de Grieken dachten dat het hart een andere vorm had dan dat het daadwerkelijk heeft. Echter, andere culturen namen deze vorm over en zorgden er op die manier voor dat het symbool van het hart zoals we het nu kennen voor iedereen hetzelfde is. Het hart staan voor liefde, maar het staat ook voor passie en het volgen van het gevoel. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden waar wij u graag op attent maken als u toch onze website bezoekt en op zoek bent naar een symbolisch sieraad. Wij verkopen namelijk naast de armband met hartje ook allerlei andere armbanden, kettingen en ringen en die kunt u naar eigen behoeften aanvullen met mooie edelstenen. Onze hangers met een hart of een van de andere symbolen zijn tevens erg geliefd. Hierbij moet u denken aan symbolen als het klavertje vier maar ook een hoefijzer of een cirkel behoort tot de mogelijkheden. Kies voor een mooie steen in combinatie met een armband met een hartje. Iets wat wij ook veel mensen zien kiezen is een mooie gouden ketting of een armbandje met hartje in combinatie met steeds weer een andere steen. Bekijk direct ons assortiment en plaats uw bestelling online. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd en dat betekent binnen drie dagen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn