Nooit meer winkelen zonder de beste kortingen

Kortingen.nl - KortingenSinds kort winkel ik steeds vaker online. In eerste instantie deed ik dit omdat het gewoon gemakkelijk is om even snel iets te bestellen. Daar komt bij dat ik geen fan ben ban het fenomeen ‘winkelen’ dus het heeft voor mij geen toegevoegde waarde om de hele stad door te rennen op zoek naar koopjes en leuke kleding en wat al niet meer. Ik wil gewoon een artikel en het liefst wil ik het zo snel mogelijk zonder dat daar een hele gezellige zoektocht aan vooraf moet gaan. Dus online shoppen is ideaal voor mensen zoals ik. Als ik een broek nodig heb dan zoek ik op internet een broek en ik kan via de meeste websites alle broeken direct naast elkaar bekijken en als ik één broek vind die me bevalt dan bestel ik die. Valt het toch tegen dan stuur ik de broek weer terug. Dat is dan ook het enige nadeel als je online voor kleding winkelt, want je kunt het niet direct passen. Maar daar staat tegenover dat je vijf broeken kunt bestellen en als er één tussen zit die past, dan stuur je de rest terug. Al met al is online winkelen dus een vorm van tijd besparen. Maar het heeft nog meer voordelen, want als je meer gaat speuren op het internet dan kom je natuurlijk ook veel aanbiedingen tegen en kortingen. En niet alleen korting op bepaalde artikelen, want ik heb een website ontdekt waar je kortingen kunt vinden voor verschillende websites die zich bij deze site hebben aangesloten en dan kun je tot soms wel 75% korting krijgen als je artikelen bestelt. De site in kwestie is kortingen.nl en het idee is heel simpel. Je gaat naar de site en daar zie je allerlei kortingen. Zowel percentages als vaste bedragen. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op alle producten van de HEMA. Je gaat vervolgens naar de website van de HEMA en als je daar bestelt vul je de kortingscode in die je op kortingen.nl hebt gevonden. Op deze manier kun je kortingen krijgen op verschillende websites. Maar je kunt ook met de kortingen naar de winkel zelf gaan. Nu moet ik bekennen dat ik niet direct weet hoe dat in zijn werk gaat, want ik bestel het meeste online en gebruik mijn kortingen dus ook online. Dat is ook het makkelijkste natuurlijk, want op die manier hoef je geen bonnen uit te printen en dergelijke.

Ook kortingen op diensten

Wat mij direct opviel toen ik op deze site terecht kwam was dat je dus ook kortingen kunt scoren op bijvoorbeeld je zorgverzekering. Het is dus helemaal niet gek dat je, voordat je een zorgverzekering afsluit, even op deze site kijkt of er geen kortingen te behalen zijn. En daarna kun je de zorgverzekering afsluiten met bijvoorbeeld 10 euro korting. Dat is toch maar weer 10 euro korting die je mee neemt. Ook voor diensten zoals energie of telefonie kun je gebruik maken van de kortingen die deze site aanbiedt. Dus het gaat niet alleen om shoppen voor kleding of artikelen, maar ook verschillende diensten en dat zijn kortingen die mooi zijn meegenomen, omdat je natuurlijk altijd een telefoonabonnement nodig hebt of een zorgverzekering. Dus dan is het goed om te weten dat je ook op dit soort diensten kortingen kunt krijgen. Voor mij persoonlijk is het een fijne website, want ik doe mijn boodschappen toch vaak al online, dus ik ga altijd eerst even langs kortingen.nl om te kijken of ik nog wat kortingen kan scoren en daarna ga ik met mijn kortingscodes naar de verschillende sites die die kortingen aanbieden. Om een indruk te geven waar je zoal kortingen kunt scoren heb ik hieronder een kort lijstje gemaakt met de winkels en de korting.

  • Wenz korting van 15 euro
  • V&D 3 x 20 % korting
  • HEMA 25 % korting op fotoboeken
  • Hunkemöller 30 % korting bij aankoop van 3 artikelen of meer
  • Center Parcs 20 % vroegboekkorting

Zoals je kunt zien heb je verschillende soorten korting op verscheidene soorten producten bij uiteenlopende winkels en organisaties.

Korting als cadeautip

Wat ik ook vaak doe is, als ik een korting of aanbieding tegen kom die interessant is voor iemand anders, even een berichtje sturen of die persoon taggen in een facebook bericht in combinatie met de aanbieding. Het is altijd leuk om iemand blij te maken met een korting. Soms kun je zelfs gratis artikelen vinden op de website en als het een artikel is dat je zelf niet nodig hebt, dan kun je het natuurlijk nog altijd aanvragen, want het is immers gratis. Vervolgens kun je het dan als cadeau artikel gebruiken. En wat is er nou leuker dan iemand blij maken zonder dat het je een stuiver kost. Dat is dubbel en dwars gebruik maken van een website als kortingen.nl. Je bespaart natuurlijk veel geld als je veelvuldig gebruik maakt van aanbiedingen en je kunt andere mensen blij maken met kortingen en artikelen. En zij hoeven natuurlijk niet te weten dat je er niets voor hebt betaald. Op de website kun je gemakkelijk via de zoekmachine het artikel van jouw keuze vinden en tevens de winkel van je keuze. Als je omlaag scrolt over de website zie je een overzicht van alle winkels die zijn aangesloten bij deze website. Het valt meteen op dat de meeste betkende winkels hun producten met korting aanbieden via kortingen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn