Noppenfolie in alle soorten en maten

Als u kwetsbare producten verkoopt, die van glas zijn gemaakt, om maar eens een voorbeeld te noemen, dan zult u zeker niet zonder een goed noppenfolie kunnen. Dit is werkelijk onmisbaar, omdat u anders geen mogelijkheid hebt om de artikelen in te verpakken en te verzenden. Aangezien de meeste aankopen vandaag de dag via het wereldwijde web gaan, wordt de vraag naar verpakkingen die tegen een stootje kunnen ook groter. Als u uw assortiment gewoon in de winkel heeft staan, dan is het niet per se nodig om noppenfolie te gebruiken. Het staat dan op een vaste plek en u kunt het met de grootste zorgvuldigheid opbergen, optillen, verplaatsen, en dergelijke. Maar als u items naar uw klanten op wilt sturen via de post, dan is het een ander verhaal. U ontkomt er dan niet aan om te gaan investeren in noppenfolie, want anders loopt u het risico dat het product beschadigd aankomt. En dan bent u nog verder van huis, want dan moet u ook nog een vervangend artikel toesturen. U betaalt dan dubbel zo veel portokosten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om niet voor noppenfolie van hoge kwaliteit te kiezen. Hebt u wel interesse en zou u graag willen weten waar u dit het beste aan zou kunnen schaffen? Aarzel dan niet langer en lees snel verder in de volgende alinea, want daarin vindt u meer informatie over een betrouwbare leveranciers op het gebied van verpakkingen.

Zoekt u kwalitatief hoogwaardig maar betaalbaar noppenfolie?

De definitieve keuze voor een bepaalde firma hangt vaak af van de prijs kwaliteit verhouding. En daarom willen wij u graag eventjes iets meer vertellen over de hoogstaande verpakkingsmaterialen van Vendrig Packaging. Wij slagen er telkens weer in om u topkwaliteit van de bovenste plank te bieden, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Dit betekent dat wij het beste noppenfolie hebben voor de laagste prijs. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Daar zou u toch ook wel van willen profiteren? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Ons noppenfolie is echt om over naar huis te schrijven en om de prijs hoeft u het niet te laten om nog wat extra bij te bestellen. Kortom, bij ons krijgt u waar voor uw geld! In de volgende alinea wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat wij zoal voor u in petto hebben!

Bij ons hoeft u geen concessies te doen

Als u voor Vendrig Packaging kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Bovendien is ons aanbod zo breed, dat wij nog nooit iemand voor een dichte deur hebben hoeven laten staan. Zo vindt u bij ons noppenfolie in de volgende uitvoeringen:

  • Standaard
  • Licht
  • Zwaar
  • Antistatisch
  • In de vorm van vellen

Voorts kunt u bij ons terecht voor een professionele rolhouder, waar u het noppenfolie op kunt bevestigen. U kunt er  dan gemakkelijk de juiste hoeveelheid af snijden, zodat u daar ook niet meer moeite voor hoeft te doen dan nodig is. Kortom, wij zijn van alle markten thuis! Daarnaast is de klant bij ons nog echt koning en maken we het u graag gemakkelijk. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben wij ook dozen, plastic zakken, folies en hoezen om uw waar in te verzenden. Want alleen noppenfolie is natuurlijk niet voldoende. Er moet wel een aantrekkelijke verpakking omheen. Bij ons kan ’t allemaal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn