Online bloemen bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Last minute nog bloemen nodig maar geen tijd om zelf nog naar de winkel te gaan? Bij M&M Flowers kunt u online bloemen bestellen; snel een eenvoudig. Voor elke gelegenheid is het leuk om met een bloemetje aan te komen. Kijk voor meer informatie op onze website http://www.menmflowers.nl/online-bloemen-bestellen. Hoe het online bloemen bestellen te werk gaat? U kiest op onze website een boeket naar keuze uit, stopt deze in uw online winkelwagen, u voert vervolgens het adres in en betaald voor de bloemen. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste bos bloemen met de meeste zorg wordt samengesteld en zorgvuldig verpakt wordt en wordt bezorgd op het adres van uw keuze. Online bloemen bestellen beperkt zich niet alleen tot bossen bloemen, ook een orchidee in pot is bijvoorbeeld een optie, of een mooi tafelstuk van orchidee. En u kunt uw bestelling echt afmaken door een persoonlijk kaartje toe te voegen. Echt leuk voor de ontvanger van het mooie boeket.

De voordelen van online bloemen bestellen

Bij M&M Flowers zijn we gek op bloemen. We vinden het hartstikke leuk om van elke bloem een waar kunstwerkje te maken door de combinatie met andere bloemen en grassoorten. De mooiste rozen, orchideeën of pioenrozen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen. Van wit tot roze, paars en oranje. Elk boeket stellen wij met veel plezier voor u samen zodat u of degene waar u uw bloemen aan geeft een echt bloemencadeautje ontvangt. Ons vakkundig team luistert graag naar uw wensen en adviseert u over mooie bloemencombinaties voor bijvoorbeeld een verjaardag tot aan bruidsboeket. De voordelen van het online bloemen bestellen zijn:

  • Het is heel eenvoudig online bloemen te bestellen
  • Van trouwboeketten tot grafwerk
  • Dezelfde werkdag geleverd
  • Passie voor het bloemen vak
  • Handig als u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan

Online bloemen bestellen is niet alleen heel eenvoudig maar uw bloemen kunnen – indien u deze voor 12 uur op een werkdag heeft besteld – dezelfde werkdag nog bezorgd worden naar een adres binnen Nederland. Het kan natuurlijk zijn dat u niet online bloemen wilt bestellen maar graag in een fysieke winkel een bos bloemen uitkiest. Ook dat kan. In onze bloemenwinkel in Den Haag bent u van harte welkom om de mooiste bossen bloemen uit te kiezen of om uw wensen door te spreken voor een bestelling.

Ook voor rouwboeketten en zakelijke bloemenabonnementen

Niet alleen online bloemen bestellen is bij ons mogelijk, ook onze winkel in Den Haag biedt de mogelijkheid om langs te komen om bijvoorbeeld een bruidsboeket samen te laten stellen. Zo verzorgen wij bloemstukken die op de trouwauto’s bevestigd kunnen worden of fraaie corsages voor de dag gasten, maar ook bloemstukken voor op de receptietafels kunt u bij ons afnemen. Bent u een zakelijke klant en wilt u graag verse bloemen bij de receptie hebben staan? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht; met ons bloemabonnement zorgen wij dat u wekelijks een verse bos bloemen bezorgd krijgt. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar en zijn uw bloemstukken altijd vers. Ook voor rouwboeketten kunt u bij ons terecht. Diverse bloemen stellen wij naar wens samen tot een mooi grafwerk bijvoorbeeld voorzien van linten. Dit kan in stervorm, hartvorm, kranswerk, wat u maar wilt. Voor elk budget is er een mogelijkheid. Wij horen graag van u om een mooi gepast boeket samen te stellen. Van prachtig boeket met rode accenten tot een klassiek boeket samengesteld uit geurige witte rozen of een veldboeket met diverse soorten bloemen in fraaie pasteltinten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn