Ons bedrijf bestelde hier een grote perscontainer

Ons bedrijf heeft de laatste jaren steeds meer klanten gekregen en dat betekende dat wij steeds meer producten moesten verzenden. Wij merkten dat wij hierdoor steeds meer afval genereerden en dat was niet iets waar wij gelukkig van werden. Wij hadden weliswaar een container op ons erf staan, en toen wij heel veel afval begonnen te genereren, hebben wij er nog een bij besteld, maar uiteindelijk bleek dat ook twee containers niet voldoende was om al het afval te kunnen afvoeren. Omdat wij geen budget hadden om nog een derde container aan te schaffen, hebben wij gekeken hoe wij onze afvalstroom konden verminderen. Een van de dingen was dat wij duurzamer zijn gaan verpakken. Vervolgens kwam iemand met een heel goed idee. Hij stelde voor om eens te kijken of het mogelijk was om een grote perscontainer aan te schaffen. Met een grote perscontainer kun je namelijk veel meer afval kwijt en bovendien neemt een perscontainer veel minder ruimte in beslag dan twee reguliere containers. Ik moet u zeggen dat ik meteen enthousiast was over deze grote perscontainer en ik heb meteen gekeken of ik ergens een grote perscontainer zou kunnen vinden. Ik ben toen op het internet op zoek gegaan naar bedrijven die je aan een goede grote perscontainer kunnen helpen. Ik zag allerlei sites voorbijkomen, maar ik vond maar een bedrijf dat echt de grote perscontainer kon leveren waar wij naar op zoek waren. Het ging hier over de site Afvalperscontainer.nl. Deze site biedt meerdere soorten containers aan en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk graag voorbereid zijn op een volgende vermeerdering van ons afval in de toekomst en dus heb ik gekeken welke grote perscontainer het meest geschikt was voor ons bedrijf. De site Afvalperscontainer.nl biedt daar voldoende mogelijkheden voor.

Dankzij deze grote perscontainer kunnen wij meer afval afvoeren

Wanneer je naar de site van Afvalperscontainer.nl gaat, zul je zien dat je hier heel veel keus hebt wanneer je een grote perscontainer zoekt. Men biedt hier types aan van diverse formaten. Dat maakte het voor ons heel prettig om te vergelijken welke de beste zou zijn. Uiteindelijk vonden wij op deze wijze precies de grote perscontainer die wij nodig hadden. Wij hebben deze toen geselecteerd en wij hebben de mensen van dit bedrijf nog even om wat meer informatie gevraagd. Wij wilden namelijk graag weten wanneer het ding geleverd kon worden, hoe duur het zou zijn om hem door de mensen van Afvalperscontainer te laten plaatsen en meer van dergelijke vragen. Deze vragen kregen wij heel snel beantwoord en het was voor ons daarom al snel duidelijk dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben daarom onze order geplaatst en binnen twee weken was alles in kannen en kruiken en stond onze grote perscontainer al bij ons op het erf. Wij gebruiken het apparaat nu bijna iedere dag en dat heeft ervoor gezorgd dat wij meer ruimte op ons erf hebben gegenereerd en tevens dat wij veel meer afval kunnen afvoeren.

Wij zijn zeer tevreden over onze container

Wij gebruiken nu al geruime tijd onze container en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij in dezelfde containers veel meer afval kwijt kunnen en dat wij langer met onze containers kunnen doen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over onze container
  • wij zijn zeer te spreken over de service van Afvalperscontainer.nl
  • wij kunnen nu veel meer afval afvoeren

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn