Onze versnellingsbak vervangen

Al enige tijd hadden we wat problemen met onze auto, maar we hadden eigenlijk geen idee wat er nu eigenlijk mis was. We waren al eens naar een garage gegaan hiervoor, maar ook daar konden ze niets vinden. Iets wat ons zeker wel verbaasde. Uiteindelijk kregen we de tip van een vriend van ons om eens langs te gaan bij het bedrijf Euro Transmissie. Hier hebben ze een uitstekende service met vele voordelen.

  • Hoge kwaliteit
  • Goed geprijsd
  • Snelle service

We hebben snel contact opgenomen met het bedrijf en even gesproken met een van de medewerkers. Hij raadde ons aan om eens langs te komen en zij zouden dan een gratis diagnose voor ons stellen. Hier waren wij natuurlijk erg blij mee, want we wilden geen geld betalen aan iets wat ons niet verder zou helpen. Het tripje naar de garage was ons al duur komen te staan en zij hebben uiteindelijk niets voor ons gedaan. Daarom wilden we dat dit keer toch wel echt goed aanpakken. Dit hebben we gedaan door inderdaad te kiezen voor het krijgen van de gratis diagnose bij Euro Transmissie. Hier kwam uiteindelijk als oordeel uit dat we onze versnellingsbak vervangen moesten.

Snel onze versnellingsbak vervangen

Het kwam inmiddels niet meer als een verrassing dat het echt de versnellingsbak vervangen werd. We konden onze auto nog amper gebruiken en het was dus wel duidelijk dat er echt iets moest gebeuren. We waren in eerste instantie vrij bang dat de versnellingsbak vervangen een hele dure aangelegenheid zou worden, maar hier hadden we absoluut niet bang voor hoeven zijn. Bij Euro Transmissie begrijpen ze heel erg goed dat het belangrijk is om dit soort dingen goed te doen. Bij een versnellingsbak vervangen hoef je er niet alleen op te rekenen dat dit heel erg snel voor je gedaan wordt, maar ook krijg je er 6 maanden garantie bij. Als er dus in die tijd iets mis gaat met de versnellingsbak dan kan daar dus weer iets aan gedaan worden zonder dat je hier weer voor hoeft te betalen. Dit was een van de redenen waarom we zo blij zijn met de service van dit bedrijf. Het is ook niet verkeerd dat de versnellingsbak vervangen al binnen een dag gebeurd was. We hadden echt gedacht dat dit veel langer zou duren! Voor we het wisten konden we weer gebruik maken van onze auto en ditmaal zonder de vele problemen die we ervoor mee hadden.

De beste service

We hebben gedurende de tijd dat we een auto hebben gehad nog nooit zo’n goede service gehad. Jij hebt vast ook wel ervaringen met garages die gewoon niet de service leveren waar je naar op zoek bent. Daarom is het zo belangrijk om er echt zeker van te zijn dat je hier een goed bedrijf voor vindt. Moet jij ook je versnellingsbak vervangen? Of heb je een revisie of een andere reparatie nodig? Dan ben je aan het juiste adres bij Euro Transmissie. We raden je echt aan om bij dit bedrijf hiervoor aan te kloppen. In onze ogen is er geen ander bedrijf in Nederland dat een dergelijke service aflevert. Zeker als je kijkt naar de snelheid van het versnellingsbak vervangen en wat dacht je van de uitstekende prijzen die ze hier rekenen? Het is niet leuk om hiervoor een heleboel geld te moeten neerleggen en dat snappen ze bij Euro Transmissie ook. Neem daarom vandaag nog een kijkje op eurotransmissie.nl of neem direct contact op. De medewerkers kunnen je uiteraard goed verder helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn