Op reis, naar kantoor, neem Bobble mee!

Als u op reis gaat dan moet u veel spullen meenemen. Natuurlijk neemt u een tandenborstel mee, en verder ook genoeg kleren, misschien ook een fototoestel, of uw eigen shampoo. Een paspoort is ook handig en vergeet ook niet de kinderen thuis te laten. Wat veel mensen wel eens vergeten is dat ze onderweg zullen zijn. Thuis hebben ze wat ze willen en ook op de vakantielocatie zal het ze aan niets ontbreken, maar onderweg misschien wel. Het is lastig om een wc mee te nemen in de auto, maar gelukkig zijn er veel benzinestations waar gestopt kan worden. Dan na een bezoek aan de wc krijgt u dorst. U wilt liever geen frisdrank kopen en ook niet te veel koffie drinken – misschien had u bij uw ontbijt al twee koppen koffie gehad – en u vindt een flesje water wel erg duur. Eigenlijk baalt u er dan van dat u geen flesje water mee heeft genomen. Hetzelfde geldt misschien voor een lekkere lunch, als u naar de dure, niet verse broodjes in de schappen van het benzinestation kijkt, maar deze tekst concentreert zich op water. Water is voor een mens ook veel noodzakelijker dan eten. Waar eten bedoeld is voor voeding, is water ook nog eens nodig voor het afvoeren van afvalstoffen. Er wordt wel eens beweerd dat een mens een week zonder eten kan. (Misschien lukt het in deze tijd waarin de obesitas steeds verder oprukt iemand ook al wel acht dagen, maar om over zoiets ongezonds en onprettigs als acht dagen niet eten te gaan speculeren is misschien niet verstandig.) Een mens kan echter veel korter zonder water. Zelf baal ik altijd flink als ik een treinreis van drie uur onderneem en er vervolgens achter kom dat ik geen flesje water bij me heb. Dat is nog erger dan dat ik mijn boek of mijn telefoon zou zijn vergeten. Nu wil ik niet beweren dat het meest noodzakelijke om op reis mee te nemen een flesje water is, een portemonnee en een paspoort lijken me belangrijker, maar een flesje water op een lange reis zorgt toch wel een groot genot. Dat genot is misschien zo groot dat het eigenlijk gek is dat we daar weinig tijd en aandacht aan besteden. Vaak kopen we een flesje frisdrank en drinken we dat ongezonde goedje met te veel suiker om vervolgens in dat flesje ons water mee te nemen, terwijl dat flesje steeds verder aftakelt, er viezigheid in komt, en het water sowieso niet zuiver is dat in het flesje komt. Als u echt aandacht wilt besteden aan iets simpels als water dat wel voor veel genot zorgt, koopt u een Bobble. Een Bobble is een waterflesje dat mooi en stevig is, een kunstwerkje haast. Dat zorgt er voor dat u aandacht besteedt aan het flesje, u de Bobble afwast, koestert. Verder zijn de kleuren van de Bobble zo opvallend dat u de Bobble niet snel zult vergeten. Ook door die kleur is de Bobble erg hip en zo kunt u zich onderscheiden in de trein. U hoeft niet meer een moeilijk boek veinzen te lezen om interessant over te komen: met de Bobble zullen hippe mensen u als hip herkennen.

De voordelen van Bobble

Een van de belangrijkste voordelen van de Bobble is echter dat de Bobble het water ook zuivert. De Bobble bestaat zoals elke waterfles uit een fles en een dop. In de dop zit koolzuur en dat koolzuur zorgt er voor dat het water gezuiverd wordt, van bijvoorbeeld chloor en kalk. Nu kunt u denken dat het in Nederland toch goed geregeld is met de watervoorziening en vooral hoe zuiver ons water is, maar u zal er misschien soms nog van schrikken hoeveel chloor er in het water gevonden wordt. Het is niet zo zoals in België waar het water een beetje naar kalk smaakt en al helemaal niet als in India, waar vaak geadviseerd wordt om water alleen uit flessen te drinken en niet uit te de kraan. Toch adviseren wij om de Bobble te gebruiken voor het zuiveren van water. Verder zijn hierboven ook al de voordelen genoemd dat de Bobble erg mooi is en dat onze klanten en daarom erg zuinig mee zijn. Er zijn verder verschillende soorten van de Bobble te verkrijgen. Op onze website kunt u vinden wat er allemaal te koop is, maar alvast een kleine opsomming:

  • waterfles van 550 ml
  • waterfles van 1000 ml
  • losse doppen
  • schoonmaakborstel speciaal voor de Bobble
  • een sportfles
  • een jug, oftewel een schenkkan

Zoals u ziet voorzien we in alles voor een lekker flesje water op uw reis, behalve het water dan.

De Bobble bestellen

Het bestellen van de Bobble, in welk formaat u het dan ook wil aanschaffen, is zeer gemakkelijk. U gaat naar onze website. Daar zoekt u het product dat u graag wilt hebben. Bijvoorbeeld een literfles voor lange reizen, een sportfles voor bij het hardlopen, misschien een paar extra doppen. De doppen moeten namelijk wel af en toe vervangen worden om de zuiverende werking ervan te kunnen blijven garanderen. Houd ongeveer aan: een dop per twee maanden. Dan kan u vervolgens met de knop bestellen, de fles bestellen en wordt het product bij u thuis afgeleverd. Dus als u binnenkort op reis gaat, of als u op uw werk vaker tussendoor gezuiverd water wilt drinken, bestel de fles!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn