Op zoek naar 100% VG E-liquids?

Bij Go-Vapour kan u de beste e-liquids online kopen. Onze 100% vg e-liquid is de beste op de markt. Ons eigen merk e-liquids worden gemaakt in Duitsland onder strikte regels en europees gekeurt is onze E-liquid de beste op de markt. Ondanks onze scherpe prijzen leveren wij producten van de beste kwaliteit op de markt. Wij verkopen alleen gecontroleerde en gecertificeerde 100% vg e-liquids. Ons assortiment e-liquids is zorgvuldig samengesteld zodat u als klant de beste kwaliteit krijgt voor de laagste prijs. Al onze e-liquids voldoen aan de wettelijke kwaliteits en veiligheidseisen. 

Welke soorten e-liquid verkopen we?

Go-vapour verkoopt veel verschillende soorten e-liquid met een groot assortiment aan merken. U kan e-liquids met verschillende smaken en verschillende nicotine gehalten kopen op onze website, en met een breed assortiment zit er altijd wel wat voor u bij. Onze 100% vg e-liquids zijn gemaakt voor de elektronische sigaretten, of e smokers, die ook worden verkocht op onze site. 

Onze website heeft een groot aanbod aan verschillende merken e liquids zoals:

 • Go-Vapour
 • Charlie Noble
 • Dragon Vape
 • Dvtch
 • Element
 • Qpharm
 • T-juice
 • Vampire vape
 • Millers juice

Bij het productieproces is het belangerijk dat de bestanddelen van de producten goed gemengt worden, zodat deze zuiver en puur zijn, zoals onze 100% VG e-liquids. Helaas worden er op de markt ook producten verkocht die geproduceerd zijn in landen waar deze regelementen minder streng zijn, zodat de producten minder zuiver kunnen zijn. Go-Vapour laat zijn e-liquids produceren in Duitland, waar de regelementen het strengst zijn en de veiligste e-liquids worden geproduceerd. Daarnaast hebben we nog voldoende producten die ook voldoen aan deze veiligheidseisen. 

We verkopen e-liquids met verschillende samenstellingen PG en VG. We hebben ook een lijn met 100% VG e-liquid. Deze e-liquids worden vooral gebruikt voor mensen die niet houden van een hard gevoel bij het inhaleren van de damp. 

Ook verkopen we 100% biologische producten, ook van de lijn met 100% VG e-liquid. Deze bevat smaakstoffen die alleen uit biologische planten komen. 

Wat zijn e-liquids?

E-liquids zijn vloeistoffen gemaakt voor e sigaretten. Deze e-sigaretten verdampen de vloeistof zodat u deze damp kan inhaleren. 

E-liquids bestaan vooral uit PG, zodat de vloeistof aan de aromas en nicotine kan binden. Verdere bestanddelen van deze e-liquids zijn nog:

 • VG (vegetable glycerine). VG wordt gebruikt voor de verdamping, omdat deze stof uit zichzelf goed verdampt
 • Aroma’s. Deze stoffen zijn vooral voor de smaak van het product.
 • Nicotine. Deze stof is verslavend en slecht voor de bloedvaten. Er zijn ook e-liquids zonder nicotine. 

Er zijn verschillende soorten e-liquids zoals hierboven beschreven. De samenstelling tussen de VG en PG is erg belangrijk. De 100% VG e-liquids zijn bijvoorbeeld beter verdampend. Ook hebben de e-liquids verschillende soorten smaken. Het is belangerijk om de e-liquids goed donker te bewaren en te schudden voor gebruik om de optimale smaak te behouden. 

Op onze website Go-Vapour is een groot assortiment aan e-liquids beschikbaar, geschikt voor iedere smoker. Met een grote variatie aan smaken en nicotine gehalten leveren wij alleen de beste kwaliteit. Met een snelle levering en een goede klantenservice, en een grote tevredenheid bij onze klanten staan wij altijd voor u klaar om de beste 100% VG e-liquids voor u te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn