Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacature bedrijfsjurist!

Ben jij net klaar met je studie rechten en op zoek naar een uitdagende baan? Of ben je al langer werkzaam in de juridische wereld, maar ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de vacature bedrijfsjurist bij T&P Legal misschien wel iets voor jou! T&P Legal is een Legal Recruitment Bureau dat op zoek is naar jou! Dit bedrijf gaat ervan uit dat een goede jurist niet alleen ervaring en een goed cv moet hebben, maar is ook van mening dat jouw soft skills ertoe doen. Soft skills zijn de vaardigheden en het gedrag die zorgen dat een jurist daadwerkelijk in staat is om goed met zijn cliënten te communiceren en om goed te functioneren met zijn collega’s op de werkvloer. Naast de vacature bedrijfsjurist biedt T&P Legal als Legal Recruitment Bureau nog veel meer uitdagende vacatures. Dit recruitment bureau bemiddeld door heel Nederland, op bijna alle rechtsgebieden en op alle niveaus.

Ben jij dus geïnteresseerd in de vacature bedrijfsjurist of gewoon op zoek naar iets anders? Heb jij ervaring, een goed cv én beheers jij de juiste communicatieve en sociale vaardigheden? Neem dan vooral een kijkje op de website en wie weet kan T&P Legal iets voor jou betekenen!

Solliciteer nu op de vacature bedrijfsjurist!

Wanneer je de website van T&P Legal bezoekt dan zie je daar naast de vacature bedrijfsjurist nog veel meer vacatures, maar misschien is deze vacature juist wel hét antwoord voor jou! Als bedrijfsjurist ben jij het juridische aanspreekpunt voor directie- en management. Als een echte teamplayer blijf jij denken in oplossingen en mogelijkheden en ben jij degene die adviseert over gevarieerde en vaak ook complexe juridische vraagstukken. Je bent als bedrijfsjurist de eindverantwoordelijke voor alle juridische en compliance zaken waar jij en je team mee te maken krijgen. Je zult zelf de legal-afdeling opzetten en daarom ben jij constant op de hoogte van alle relevante actuele wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche. Daarnaast zul je helpen met het opstellen en verbeteren van nieuwe en huidige protocollen binnen het bedrijf. Je zult gaan werken bij een uitzendorganisatie waar je persoonlijke ontwikkeling flink tot uiting zal komen. Hier is volop ruimte voor al jouw kennis, ervaring en vooral jouw vernieuwende ideeën. 

Lijkt deze uitdagende functie jou op de buik geschreven? Solliciteer dan snel op de vacature bedrijfsjurist bij T&P Legal!

Wat kan T&P Legal daarnaast voor jou betekenen?

Naast de vacature bedrijfsjurist biedt T&P Legal nog veel meer uitdagende vacatures:

  • Advocaat financieel recht
  • Client Director
  • Corporate Secretary Director
  • Advocaat ondernemingsrecht
  • Senior Advocaat-Medewerker arbeidsrecht
  • Advocaat-Medewerker insolventie
  • Interim Legal Counsel

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of functie, maar de vacature bedrijfsjurist past niet helemaal in jouw straatje, dan kan T&P Legal dus alsnog iets voor jou betekenen. T&P Legal is vooral op zoek naar gedreven en ervaren juristen die het hoofd koel kunnen houden en gaat daarbij een stap verder. Heb je dus niet alleen een goed cv en uitstekende ervaring, maar beschik jij ook over het gedrag en de juiste vaardigheden die nodig zijn bij de moderne, ondernemende jurist? Solliciteer dan nu op de vacature bedrijfsjurist of op één van de andere openstaande vacatures bij T&P Legal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn