Op zoek naar een spiritueel therapeut in Den Bosch?

Op zoek naar een spiritueel therapeut in Den Bosch?Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je op zoek bent naar een spiritueel therapeut in Den Bosch. Rosanne Cijsouw van Prakijk Rosanne (praktijkrosanne) ziet dagelijks veel verschillende mensen voorbij komen met ieder hun eigen hulpvraag en aandachtspunten. Rosanne heeft er haar werk van gemaakt om mensen te begeleiden en ondersteunen bij het vinden van antwoorden en oplossing voor allerhande psychische ‘problemen’. Klachten die zij als spiritueel therapeut in Den Bosch voorbij ziet komen zijn bijvoorbeeld:

  • Het hebben van een burn out
  • De regie over je leven kwijt zijn.
  • Totaal geen idee hebben wie je bent of waar je gelukkig van wordt.
  • Vastlopen in je werk of in de drukte van je gezin.
  • Een moeilijke periode meemaken door ziekte of verlies.

Met al bovenstaande klachten kun je bij deze spiritueel therapeut in Den Bosch terecht. Rosanne is zeer ervaren en kan je heel gericht helpen met het oplossen van je probleem. Haar benadering is echter waarschijnlijk ietsje anders dan die van een psycholoog.

De aanpak van deze spiritueel therapeut in Den Bosch

Als je met wat voor problemen dan ook bij deze spiritueel therapeut in Den Bosch komt is het goed te weten dat ze een andere aanpak hanteert dan je zou verwachten van een psycholoog. Ze noemt zichzelf dan ook spiritueel therapeut in Den Bosch en geen psycholoog. De reden hiervoor is dat ze dieper kijkt dan zaken die enkel aan de oppervlakte liggen, zoals je problemen of de voor de hand liggende oorzaken. Rosanne wil liever dat je wat dieper in jezelf kijkt naar wie je eigenlijk bent en waar je echt gelukkig van wordt. Ze leert je hoe je dichter bij je gevoel komt en hoe je contact kunt maken met je onderbewustzijn. Als je hiertoe in staat bent zul je merken dat je veel bewuster keuzes kunt maken en prioriteiten kunt stellen in je leven. Dit levert rust en helderheid op, omdat je jezelf vanaf dat moment op de eerste plek zet. Simpelweg door meer verbinding met jezelf en je onderbewust te hebben. De aanpak van deze spiritueel therapeut in Den Bosch is er dan ook een voor de lange termijn, doordat je leert hoe je zelf in balans blijft en bepaalde patronen of verkeerde denkwijzen kunt doorbreken en veranderen. Hier heb je je hele leven profijt van.

Met welke klachten kun je naar Praktijk Rosanne?

Doordat Rosanne niet als psycholoog werkt, maar als spiritueel therapeut in Den Bosch, zijn de klachten waarmee je bij haar terecht kunt heel breed. Het kan zijn dat je iets heel specifieks en benoembaar ervaart, zoals een depressie of burn out. Maar ook wanneer je gevoel je zegt dat er simpelweg iets niet klopt of dat je meer uit het leven wilt halen maar je niet weet hoe, kun je bij Rosanne terecht. Door haar spirituele aanpak zal het contact met je onderbewust herstellen en zul je beter in staat zijn bij je gevoel te komen. Dit levert vaak automatisch antwoorden op op vragen die je had voordat je aan de therapie begon. En met deze vernieuwde helderheid in je geest kun je je problemen gemakkelijk aanpakken en elimineren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn