Op zoek naar een telemarketingbureau? 

Hebt u een onderneming en hebt u wat hulp nodig bij het werven van nieuwe klanten? Of hebt u genoeg nieuwe klanten, maar vindt u het lastig om klantrelaties te onderhouden? Dan kunt u de hulp inschakelen van een telemarketingbureau. Een telemarketingbureau kan u helpen om nieuwe klanten te werven of iets extra’s te doen om de klantrelatie met uw bestaande klanten in stand te helpen houden. Dit houdt niet alleen in dat uw klanten behouden blijven en dat u nieuwe klanten krijgt die kennismaken met uw product of dienst, maar zal er uiteindelijk ook toe leiden dat uw omzet verhoogd wordt. Zo kan uw onderneming groeien en dat is natuurlijk wat u voor uw onderneming wilt bereiken. 

Telemarketingbureau Saleshelden helpt u bij het werven van nieuwe klanten 

Als u als onderneming wilt groeien en winst wilt maken, dan zijn daar natuurlijk klanten voor nodig. U kunt zelf nieuwe klanten werven, maar u kunt ook een telemarketingbureau inhuren. Saleshelden is zo’n telemarketingbureau dat u uitstekend kan helpen om nieuwe klanten te werven voor uw product of dienst. Nieuwe klanten betekent immers meer omzet. De telemarketeers bij Saleshelden zijn gespecialiseerd in het werven van nieuwe klanten voor uw onderneming. Dat doen zij niet op een vervelende, overdonderende wijze zoals bepaalde andere marketeers dat doen. De telemarketeers bij Saleshelden zijn daarentegen gericht op kwaliteit in plaats van kwantiteit, waardoor zij potentiële nieuwe klanten op een vriendelijke en overtuigende manier kunnen werven voor uw onderneming. De telemarketeers van Saleshelden genereren de eerste leads voor u, waardoor u daarna zelf de klant binnen kunt halen. Deze leads genereren zij door het aangaan van een persoonlijk gesprek met de klant, waarmee ze de klant alvast opwarmen voor uw salesafdeling. Uw onderneming krijgt via deze nieuwe leads de mogelijkheid om nieuwe klanten binnen te halen, of uw product te verkopen. Tevens vergroot u middels de werkzaamheden van het telemarketingbureau uw eigen naamsbekendheid, wat kan leiden tot nog meer klanten en daardoor dus nog meer omzet. Saleshelden kan u dus helpen voor uw onderneming: 

  • Meer naamsbekendheid te genereren 
  • Meer nieuwe leads te genereren 
  • Meer verkoopmomenten te creëren  
  • Meer omzet te genereren voor uw onderneming 

Zoals u kunt zien heeft het inzetten van een telemarketingbureau dus meerdere voordelen voor uw onderneming. Omdat de telemarketeers van Saleshelden voor u nieuwe unieke leads genereren op een klantvriendelijke manier, zult u dus ook geen koude acquisities krijgen. De klanten die aangesproken worden krijgen allemaal een unieke leadscore mee, waaraan u kunt zien in hoeverre een nieuwe klant al bereid is om uw product of dienst af te nemen. Zo kunt u de werkzaamheden van uw salesafdeling bijstellen aan de behoeften en de verwachtingen van uw nieuwe klanten. Zo kunt u er dus voor zorgen dat er een optimale conversie van leads naar nieuwe klanten plaatsvindt. 

Neem contact op voor een aanbod 

Bent u overtuigd van de rol die een goed telemarketingbureau in uw onderneming kan spelen? Neem dan contact op met Saleshelden. Dit kan via de website, maar ook telefonisch. Neemt u tevens ook eens een kijkje op https://www.saleshelden.nl/telemarketingbureau voor meer informatie over hoe Saleshelden te werk gaat en wat een telemarketingbureau allemaal voor uw onderneming kan betekenen. Als u de hulp van Saleshelden wilt inschakelen, neemt u dan contact op voor een aanbod. De tarieven die Saleshelden hanteert, zijn namelijk afhankelijk van welke soort diensten u nodig hebt. Telemarketing is dan ook maatwerk waarbij ingespeeld kan worden op alle wensen en eisen die u als onderneming hebt. Neem daarom vrijblijvend contact op met Saleshelden voor een aanbod dat bij u past.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn