Op zoek naar kunststof fruitkisten?

Bent u toevallig op zoek naar kunststof fruitkisten? Zoek dan niet verder! U heeft de beste partij voor het aanschaffen van kunststof fruitkisten namelijk gevonden, want dat zijn wij. Als bedrijf en vervoerder van fruit heeft u te maken met een bederfelijk product dat van de ene locatie naar de andere locatie moet worden gebracht. De distributie van fruit gebeurt over de hele wereld. Voor het transport van fruit hebben wij de beste kunststof fruitkisten in de aanbieding waar u uit kunt kiezen. Het is heel erg belangrijk om te kiezen voor kwaliteit van kunststof fruitkisten en laten wij nou niets minder dan de beste kwaliteit van kunststof fruitkisten verkopen. Wij zijn blij te mogen vermelden dat wij een groot assortiment aan kunststof fruitkisten hebben. Onze assortiment is groot en daarom hebben wij niet alle kisten en dozen op onze website staan. Dat is een hele bewuste keuze, maar wij laten daarbij niet onvermeld dat wij wel degelijk voldoende mogelijkheden hebben en ook andere maten en materialen verkopen. Neem dus even contact op met ons wanneer u op zoek bent naar een specifiek product dat u niet kunt vinden. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te bieden. Daarom hebben wij alleen maar de beste producten in ons assortiment opgenomen. Weet wat u kiest en kies voor de beste materialen. Wilt u graag kunststof fruitkisten in een grote oplage bestellen, dan kunt u er voor kiezen om even vrijblijvend een offerte op te vragen. Wanneer u vrijblijvend een offerte aanvraagt, dan weet u meteen wat de kosten zijn voor het aantal kunststof fruitkisten dat u graag wilt hebben.

  • Kies voor de beste kwaliteit
  • Kies voor scherpe prijzen
  • Kies voor de beste service
  • Kies voor duidelijkheid
  • Kies voor snelle service

Kunststof fruitkisten opklappen

Wij bieden u de beste kunststof fruitkisten aan en tevens hebben wij kisten, pallets en dozen in ons assortiment die u kunt opklappen. Het groter en kleiner maken van kisten, dozen, pallets alsmede van kunststof fruitkisten is iets wat heel goed van pas komt bij het transporteren van fruit. Bent u er zich van bewust dat het transport iets is wat veel tijd en energie kost. U dient dus altijd goed na te denken over de logistiek. Er zijn een paar redenen waarom u bij ons aanklopt. Een paar voorbeelden waarom u zoekt naar kunststof fruitkisten; U wilt graag een item waarmee het fruit dat u gaat transporteren zo lang mogelijk goed blijft, ook wilt u dat het fruit zo schoon en proper mogelijk wordt verplaatst. Onze kunststof oplossingen hebben een paar zaken met elkaar gemeen. Een van de belangrijkste voordelen van kunststof fruitkisten, pallets en dozen is dat deze makkelijk kunnen worden schoongemaakt. Onze producten worden gemaakt van HDPE. Wanneer u daar nog niet van heeft gehoord, dan zullen wij even kort uitleggen wat we hier onder verstaan. HDPE is namelijk een type kunststof. Zo simpel is het. HDPE is een stof die niet alleen maar sterk is, maar ook makkelijk schoon te houden. Wij hebben er dus heel duidelijk voor gekozen om met dit hoogwaardige materiaal te werken. U heeft twee keuze als u graag wilt kiezen voor kunststof fruitkisten. Ten eerste kunt u namelijk kiezen voor geperforeerde kisten om fruit in te vervoeren, of u kiest voor dichte kisten. Welk soort kist u kiest, kunt u het beste af laten hangen van het soort fruit dat u vervoert. Dat is natuurlijk tamelijk evident. Wij vinden het belangrijk om u er van op de hoogte te stellen dat u deze keuze dus heeft. Wilt u graag alles weten over fruitkisten met of zonder gaten en wilt u graag wat advies inwinnen over de beste oplossingen voor u? Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen; neem gewoon contact op!

Houdbaarheid van fruit

Fruit is niet eeuwig houdbaar. Dat is zo klaar als een klontje. Het vervoeren van fruit heeft tevens een impact op de houdbaarheid. Hoe meer fruit wordt blootgesteld aan verschillende omstandigheden, hoe sneller het rijp of zelfs rot zal worden. Het nadeel van fruit is dat het invloed heeft op elkaar. We kennen het allemaal wel. Als er een sinaasappel in de fruitschaal ligt te rotten kun je er donder op zeggen dat de volgende ook een witte vlek begint te krijgen. Het is dus zaak dat fruit op de juiste manier en in de juiste kunststof fruitkisten wordt verplaatst. Naast het feit dat de kisten natuurlijk invloed hebben op de houdbaarheid, spelen er nog tal van andere factoren mee zoals de afstand waarop het fruit moet worden verplaatst en het soort fruit. Wij hebben vele jaren ervaring met het adviseren van bedrijven en kunnen u dan ook goed helpen met onze kennis. Natuurlijk bent u uiteindelijk altijd degene die de keuze maakt. Wij houden u graag op de hoogte van de producten die wij te bieden hebben en stellen het op prijs als u aangeeft hoe u onze producten ervaart. Op zoek naar de beste kunststof fruitkisten? Kies dan voor de kisten van ons en dan weet u altijd zeker dat u de beste keuze maakt. Niets minder dan de beste kwaliteit is voor ons goed genoeg en dat mag u gerust weten! Kies kunststof fruitkisten van tussen de 460 en 830 liter afhankelijk van de grootte van uw lading. Voor alle vragen over de mogelijkheden, bel of mail even en dan helpen wij u graag verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn