Overheerlijke gevogeltespecialiteiten

Bent u op zoek naar de beste gevogeltespecialiteiten van Nederland? Dan bent u bij Cuno Moorman & Zn BV aan het juiste adres. Op onze website, https://www.moormann.nl/, vindt u een compleet overzicht van alle gevogeltespecialiteiten die wij verkopen. Wat dacht u van wilde eend, houtduiffilet of parelhoen? Overheerlijke gerechten tegen een rechtvaardige prijs. Wat mag u van ons verwachten?

  • Vlees van topkwaliteit
  • Conform Europese regelgeving
  • Skal gecertificeerd
  • Eigen distributie

Ons vlees is exclusief en uitstekend klaargemaakt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, die staat bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden veel aandacht aan onze gevogeltespecialiteiten en doen enkel mee in het topsegment. Onze hoge hygiënische standaarden dragen bij aan de kwaliteit en zorgen dat ieder stuk vlees heerlijk vers de wereld ingaat. Uiteraard werken we alleen samen met partners die met eenzelfde passie met ons vak bezig zijn. Al onze grondstoffen worden daarom geleverd door erkende topleveranciers van over de hele wereld. Zo weten we zeker dat onze gevogeltespecialiteiten altijd voldoen aan de hoge eisen die de klant stelt. Naast dit alles houdt ons poeliersbedrijf zich aan alle Europese regelgeving. Ook zijn we BRC gecertificeerd. Voor onze biologische lijn beschikken we uiteraard ook over een bio certificaat (Skal). De distributie van onze producten wordt voor een groot deel door ons geregeld. We gebruiken hiervoor onze eigen aangepaste vrachtauto’s. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en vers wordt geleverd. Bij Moormann vindt u overigens niet alleen gevogeltespecialiteiten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor wild. Wild zwijn uit de Verenigde Staten is momenteel erg populair. Kom eens langs op onze website en bekijk ons aanbod. Ook leert u hier meer over de historie van ons bedrijf en de bedrijven waar wij mee samenwerken.

Gevogeltespecialiteiten: foto’s en verpakking

Wilt u meer weten over de deugdelijkheid van onze producten? Dan vindt u op onze site diverse foto’s. U ziet hier meteen dat onze gevogeltespecialiteiten met liefde worden gemaakt. De kwaliteit is op deze foto’s duidelijk zichtbaar. Ook kunt u direct zien hoe wij onze verschillende waren verpakken. Wij gebruiken verschillende stijlen om uw vlees zo vers mogelijk bij u te krijgen. Het ‘top seal’ is erg populair. Hierbij is de verpakking aan de bovenkant afgesloten. Dit is de sluiting die je ook vaak ziet op voorverpakte ham of salami. Voor het duurdere vlees gebruiken we ook andere sluitingen, zoals een skinpack. Een skinpack sluit volledig aan op het product, zodat hier geen lucht bij kan komen. Hierdoor blijft de inhoud optimaal beschermd. De twee vormen zijn ook te combineren. Zo wordt ons beste vlees verpakt met zowel een skinpack als een topseal. U bent dan verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Wil je weten welke verpakking we gebruiken bij uw bestelling? Neem dan contact op met onze kwaliteitsdienst. Zij zullen je zo goed mogelijk adviseren over de gebruikte methodes. Kortom: bent u op zoek naar heerlijke gevogeltespecialiteiten, denk dan aan ons!

Compleet overzicht van het assortiment

In dit artikel zijn slechts een aantal van onze gevogeltespecialiteiten aan bod gekomen. Op de website vindt u een complete assortimentslijst waar alles op staat. Type vlees, gewicht, verpakking, alle sappige details. Staat uw favoriete gerecht niet op de lijst, neemt u dan gerust contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij op verzoek een apart stuk vlees te leveren, speciaal voor u gemaakt! Surf snel naar https://www.moormann.nl/ en onderzoek alle opties. Onze site is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Ook internationale klanten kunnen dus bij ons terecht. Bij ons enkel ambachtelijk vakwerk en eerlijke producten. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn