Pochet van Mighty Good Man

We willen er allemaal graag goed uitzien. ‘Een mooi pak met een goede snit maken de man,’ plegen wij wel eens te zeggen bij Mighty Good man. Maar wat maakt een pak nu echt af? Dat is een vraag die veel mannen ons stellen wanneer ze op zoek zijn naar een mooi pak met de juiste accessoires. Ons antwoord is eenduidig. Kies voor een pochet! Wat is een pochet precies? Dat zullen wij u vertellen. Een pochet is een accessoire uit de mode voor heren. Om het zo simpel mogelijk te omschrijven kunnen wij zeggen dat het een kleine doek is die op een bepaalde manier wordt opgevouwen. Maar als u denkt dat het zomaar een doek is, dan heeft u het mis. De pochet is een speciale doek van een speciaal materiaal dat wordt geplaatst in het borstzakje van een jas of blazer. Het is op die manier niet helemaal, maar wel voor de gedeelte zichtbaar. De functie is dat het een pak opbreekt door een bepaalde kleur toe te voegen. Daarom is het altijd een goed idee om bij een bepaald pak te kiezen voor een kleur die afsteekt. Zoals grijs met geel of blauw en natuurlijk zijn er tal van andere kleurcombinaties mogelijk. In vervlogen tijden werd de pochet vooral gedragen in de kleur wit, maar tegenwoordig zijn de accessoires is diverse kleuren te krijgen. Er zijn niet alleen pochetten in diverse kleuren te krijgen, maar ook in verschillende soorten materialen. Bekijk het assortiment van Mighty Good Man als u op zoek bent naar mooie accessoires die uw pak of blazer net dat beetje extra cachet geven waar u naar op zoek bent. Kies voor:

  • de beste kwaliteit
  • een uitgebreide selectie
  • enkel de beste kwaliteit
  • scherpe prijzen
  • een overzichtelijk webwinkel

Een pochet online bestellen

U kunt bij Mighty Good Man een pochet heel makkelijk online bestellen. Wij hebben onze service zeer hoog in het vaandel staan en breiden ons assortiment regelmatig uit met nieuwe producten zodat u altijd weer de keuze heeft uit nieuwe kleding en accessoires. Een pochet kunt u bij Mighty Good Man op ieder moment online bestellen. Dat is een van de voordelen van een webwinkel. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij hierdoor tevens scherpe prijzen kunnen bieden omdat wij geen kosten hebben voor het bestieren van een winkel. Het is belangrijk dat wanneer u als man op zoek bent naar mooie kleding, dat deze goed past. De pasvorm en de snit is iets waar veel aandacht aan moet worden besteed. Op het moment dat u een mooi pak heeft uitgekozen, kan er worden gekeken naar de accessoires. Een van de mogelijkheden om uw pak speciaal te maken is het pochet. Het kan in verschillende kleuren worden besteld, in verschillende materialen die u prettig vindt en die passen bij het materiaal van het gekozen pak. Daarnaast kan het op tal van manieren worden gevouwen. De materialen waar uit gekozen kan worden zijn bijvoorbeeld katoen, linnen of zijde. Uw neus snuiten met een pochet is allerminst wenselijk en dat raden wij dan ook ten zeerste af. Het pochet is namelijk enkel en alleen bedoeld om uw pak te verfraaien en heeft verder geen functie. Mocht u toch uw neus willen snuiten, gebruik dan een zakdoek en stop deze weg na gebruik. Hoe de pochet precies wordt gedragen is helemaal afhankelijk van wat u zelf mooi vindt. De ene gebruiker laat de doek ver uit het zakje steken en de andere gebruiker toont alleen het bovenste randje om net dat effect te bereiken dat wenselijk is. Iedereen kan er dus zijn eigen draai aan geven. Mocht u meer willen weten over hoe de doek kan worden gedragen of bent u heel specifiek op zoek naar een bepaalde doek, neem dan contact op met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder.

Mighty Good Man

Mighty Good Man is de herenmode winkel waar mannen terecht kunnen die op zoek zijn naar mooie, kwalitatieve en scherp geprijsde herenmode. Onze selectie aan herenmode is zeer uitgebreid en regelmatig voegen wij nieuwe items aan ons assortiment toe. Vele tevreden klanten kiezen voor de prachtige producten en accessoires van Mighty Good Man. Een mooi overhemd, een jacket, een pochet; u kunt het allemaal online bestellen op de website en dat is wel zo eenvoudig. Kleren maken de man. Het is een uitspraak die niet voor niets zo vaak wordt gebruikt, want het is waar. Mooie kleren kunnen zeer bepalend zijn voor hoe u zich voelt. Een pak kiezen is iets wat u met zorg moet doen en u moet van te voren altijd nadenken over uw persoonlijke wensen en eisen. Wat wilt u graag terugzien in een pak en weet u zeker dat de maten die u opgeeft wel de goede maten zijn. De pasvorm bij het uitkiezen van een pak is alles! Mocht u graag meer willen weten over de mogelijkheden en over wat wij u allemaal te bieden hebben, of heeft u een vraag over onze service, neem dan contact met ons op. Wij raden onze klanten altijd aan om ons assortiment in de gaten te houden. Want, niet alleen voegen wij regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toe, wij doen oom vaak mooie acties! Die kans mag u niet aan zich voorbij laten gaan! Kies voor de beste kwaliteit en de mooiste producten van Mighty Good Man.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn