Problemen met u webshop software?

Heeft u een retailonderneming en wilt u een stap verder zetten doormiddel van een website? Of bent u eigenaar van een enterprise en wilt u een nieuwe, betere webshop? Dan heeft u natuurlijk goede webshop software nodig. Novulo biedt met hun webshop software functionaliteit en flexibiliteit. Novulo biedt software op maat gegenereerd uit een aantal standaard componenten. Klanten van hun zijn onder andere KLM en Kamera Express. U kunt bij hen terecht onafhankelijk van de grootte en branche van uw bedrijf. Met een brede keuze tussen componenten biedt Novulo u de mogelijkheid om uw ideale webwinkel te creëren. 

Webshop software

Webshop software kan voor sommigen misschien een vaag begrip zijn, wat komt er allemaal eigenlijk bij kijken? De software is namelijk niet alleen het uiterlijk van de webshop, maar het betreft ook dataverwerking. In de meeste gevallen bestaat de software uit een of meerdere applicaties die bedoeld zijn om een webwinkel te maken en te onderhouden. Ze bevatten zelf al functies als betaalmogelijkheden en productopties, die nodig zijn voor het beheren van een webwinkel. Vaak is deze software gericht op kleine tot middelgrote retailondernemingen. De programma’s zullen echter tekort schieten voor grote enterprises die vaak meerdere fysieke winkels beheren en dus ook meer gegevens moeten verwerken. 

Een veel voorkomend probleem bij de traditionele webshop software voor grote bedrijven is het integreren van alle gegevens. Dit wordt deels opgelost met koppelingen naar externe programma’s, wat juist meer problemen oplevert. Daarnaast gaat de integratie van de webwinkel en de fysieke winkel ook vaak fout en kan de kan de klant niet probleemloos reserveren uit de winkelvoorraad. De retailer heeft hierdoor ook geen compleet klantenbeeld over het gedrag van de klanten in de winkel en online.  Met de software van Novulo zal u deze problemen niet hebben. 

De software van Novulo

Voor de problemen van traditionele software biedt de webshop software van Novulo een oplossing:

  • U heeft de keuze tussen honderden softwarematige componenten waarmee u uw ideale applicatie kan samenstellen.
  • De oplossing is uniek en biedt volledige verwevenheid van uw online winkel met ERP- en PIM-functionaliteiten. 
  • U kunt kosten besparen door uit alle systemen klantendata te verzamelen, alle klantendata is in de software van Novulo namelijk integraal onderdeel van hetzelfde platform. 

Problemen met u webshop software?Het platform van Novulo biedt alle functionaliteiten voor een veelzijdige online winkel op het niveau van een enterprise. Met de optie om op elk moment componenten aan uw online webwinkel toe te voegen heeft Novulo een grote flexibiliteit en met de eenvoudige schaalbaarheid heeft uw retailonderneming een ongelimiteerd groeipotentieel. Nog altijd worden er veel nieuwe componenten gecreëerd om u een grotere keuze te bieden. Alle apps zijn geïntegreerd in een enkele applicatie waarmee u ieder aspect van uw bedrijf kan beheren. 

Laat een omslachtig systeem voor uw webwinkel met slecht werkende koppelingen en die peperdure oplossingen achter in het verleden. Dankzij de uitbreidbare componenten kunt u de webshop software van Novulo op elk moment aanpassen aan de behoeften van uw onderneming. Geniet van het gebruiksgemak vanaf een toegankelijke applicatie die vanaf elk apparaat bereikbaar is met een browser en verbinding met het internet. Wordt de volgende tevreden klant en maak gebruik van de webshop software van Novulo!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn