Professionele dakvervanging

Hebt u een agrarisch bedrijf of een andersoortig bedrijfspand? De kans is groot dat er asbest aanwezig is in de beplating of dakbedekking van uw bedrijfspand. Asbest kan bij het vrijkomen kleine deeltjes verspreiden die bij inademing longziekten kunnen veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om bij asbest actie te ondernemen. Voor 2024 moet u asbest laten verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Hiervoor in de plaats komt uiteraard een nieuwe dakbedekking. Professionele dakvervanging kunt u door een aantal bedrijven laten uitvoeren. Een van deze bedrijven vindt u via http://www.asbestvanhetdak.com/. Via de medewerkers van Nieuwland Installatie & Montagetechniek kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken om uw dak te laten inspecteren en indien nodig dakvervanging toe te passen. Dakvervanging wordt zo een eenvoudiger klus dan u denkt. Veel mensen zien er tegenop het vervangen van het dak van hun bedrijfspand aan te pakken. U hebt hiervoor nog even de tijd, maar het is wel zo prettig deze klus geklaard te hebben. Met de inzet van het montageteam kan de klus binnen enkele dagen voltooid zijn. Hiermee bent u niet alleen verlost van de mogelijke asbest die zich in het dak van uw bedrijfspand bevindt, maar kunt u ook nog veel geld besparen. De nieuwe dakbedekking die de monteurs van Nieuwland Installatie & Montagetechniek voor u kunnen installeren kan u energie besparen. Hieronder leest u meer over de verschillende opties die u hebt als u kiest voor dakvervanging via Nieuwland Installatie & Montagetechniek.

Procedure dakvervanging

Als u denkt dat uw dak geïnspecteerd moet worden en er dakvervanging nodig is nemen de specialisten van Nieuwland Installatie & Montagetechiek een aantal stappen. Allereerst wordt uw dak grondig opgemeten en geïnspecteerd. Indien er asbest aanwezig is wordt de soort asbest geïnventariseerd. Hierdoor kan er een voor u op maat gemaakte oplossing worden geboden om het asbest te verwijderen. Dakvervanging is op deze manier een zeer specialistische klus. Na het verwijderen van het asbest is het tijd voor de eigenlijke dakvervanging. Hierbij wordt er opnieuw gekeken naar uw wensen en de beste opties voor de toepassing van uw bedrijfspand. Hierbij zijn er een aantal mogelijkheden. U hebt in dit geval twee opties:

  • Nieuwe isolerende dakbeplating
  • Zonnepanelen

Als u kiest voor nieuwe beplating is het mogelijk binnen één dag de dakvervanging te voltooien. Hierbij wordt er gezorgd voor de beste kwaliteit beplating die uw bedrijfspand isoleert. Met de dakplaten die worden gebruikt hoeft u bovendien niet meer op condensvorming te rekenen bij wisselende weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk de atmosfeer, temperatuur en luchtvochtigheid in het pand beter te reguleren. Een constante luchtvochtigheid kan belangrijk zijn in bepaalde bedrijfstakken. Mede hierom zullen de medewerkers van Nieuwland Installatie & Montagetechniek altijd samen met u op zoek gaan naar de beste dakvervanging voor uw bedrijf. Het plaatsen van zonnepanelen is een tweede, vaak aantrekkelijke optie. Vooral als u werkzaam bent in de landbouw kunt u op dit moment goed profiteren van het laten plaatsen van zonnepanelen.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Uw dakvervanging kan u extra veel opleveren als u kiest voor zonnepanelen op uw dak. U raakt de dakplaten met asbest kwijt en krijgt daarvoor een dakbedekking terug die u geld oplevert. Met zonnepanelen bent u in staat om uw eigen zonne-energie op te wekken. Deze energie wordt rechtstreeks verbonden met uw eigen stroomvoorziening waardoor u geheel of deels zelfvoorzienend kunt zijn wat betreft uw stroomvoorziening. Het is daarbij zelfs mogelijk geld te verdienen met deze panelen, indien u meer energie opwekt dan u verbruikt. Voor bedrijfsmatige doeleinden lukt dit vaak niet in Nederland, maar de eenmalige investering in zonnepanelen levert u op de lange termijn wel meer geld op. Bovendien kunt u als boer vaak aanspraak maken op subsidies waardoor het aanschaffen van zonnepanelen vele malen goedkoper is dan normaal. Zo vangt u twee vliegen in één klap. Op de website van Nieuwland Installatie & Montagetechniek vindt u meer informatie over de kortingen die u kunt krijgen. Naast de financiële voordelen die u behaalt met het installeren van zonnepanelen draagt u ook bij aan het milieu. Zonnepanelen zijn de meest milieuvriendelijke manier van het opwekken van energie. Als u nog groener wilt ondernemen kunt u daarom bijvoorbeeld kiezen voor deze vorm van dakvervanging. Mocht u al een tijdje overwegen zonnepanelen aan te schaffen is de keuze voor panelen bij dakvervanging absoluut het juiste moment. Mocht u hierover vragen hebben na het raadplegen van de website kunt u contact opnemen met de monteurs van Nieuwland Installatie & Montagetechniek via de website. De medewerkers van het bedrijf denken graag met u mee. Omdat elk (boeren) bedrijf anders in elkaar zit moet er ook voor elk bedrijf een oplossing op maat komen. Daarom is het altijd mogelijk de specifieke wensen die u hebt in ogenschouw te nemen. Als u uw vragen aan een van de medewerkers voorlegt kunt u zo snel mogelijk antwoord verwachten. Daarnaast is het mogelijk online een offerte op te vragen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u in zee gaat met het bedrijf. Dakvervanging is niet zo ingewikkeld en kostbaar als u denkt. Kies voor een milieuvriendelijke en veilige toekomst voor uw bedrijf en laat uw dak ook vervangen dit seizoen. In weer of wind is het mogelijk binnen een week uw dak te optimaliseren. Dit gebeurt altijd door professionals met vele jaren ervaring zodat u zeker weet dat uw dakvervanging in goede handen is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn