Psycholoog Hoofddorp: kies voor Chantal Rooth

Psycholooghoofddorp - Psycholoog HoofddorpSoms komt er een punt in uw leven dat het even allemaal niet vanzelf meer gaat. U loopt tegen problemen aan, die uw leven lijken te beheersen. En dit is uiteraard niet te bedoeling. Vrijheid is het hoogste doel in dit leven en dit betekent vrij van elk probleem dat u nog zou kunnen belemmeren. Als u dit ook wilt bereiken, dan kunt u in zee gaan met een erkende psycholoog. Hoofddorp is een plek in de randstad waar veel mensen wonen die wel eens een beroep willen doen op een psycholoog. Hoofddorp dient u dan ook niet links te laten liggen in uw zoektocht naar een geschikte psycholoog. Hoofddorp heeft een breed aanbod op dit gebied, maar toch kan er maar een de beste zijn om heen te gaan. En dat is Chantal Rooth. Zij staat met stip op nummer een als het gaat om het helpen van mensen door middel van het toepassen van verschillende therapieën. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten, zeker als u nog zoekend bent naar een goede psycholoog. Hoofddorp is de plaats waar u woont? Dan hebt u het maar getroffen. Deze reis naar onze praktijk is dan niet lang, wat natuurlijk wel zo prettig is. Het is fijn om niet al te lang onderweg te hoeven zijn voor een sessie, zodat u er niet te veel tijd aan kwijt bent. Althans, niet meer dan noodzakelijk is. Als u een beroep wilt doen op een gerenommeerde psycholoog in Hoofddorp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u op te vangen als een nieuwe cliënt. Wij hebben de deuren altijd wagenwijd open staan. Het maakt voor ons helemaal niet uit wie u bent of waar u vandaan komt, u bent altijd welkom bij Psycholoog Hoofddorp! Wij hopen u binnenkort al te mogen begroeten!

Op zoek naar een psycholoog? Hoofddorp heeft het

Het staat als een paal boven water dat het geen enkele zin heeft om niet verder te zoeken naar een andere psycholoog te Hoofddorp. Bij Chantal Rooth zit u goed en wordt u altijd goed en vakkundig geholpen. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende problemen en trauma’s en kunnen iedereen er weer boven op helpen. Dat staat vast. Wij bewijzen dan ook dat u voor een prettige en breed gespecialiseerde psycholoog Hoofddorp niet hoeft te verlaten. En dat scheelt! Als dit uw woonplaats is, dan hebt u mazzel. U kunt dan namelijk gemakkelijk bij ons terecht, zonder dat u hier al te ver voor moet reizen. Wel zo fijn, een in de buurt wonende psycholoog. Hoofddorp is ons thuis! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee gaat? Wilt u weten waar u bij Psycholoog Hoofddorp allemaal voor terecht kunt? Aarzel dan niet langer en neem direct even een kijkje op onze website psycholooghoofddorp.nl. Hier vindt u meer informatie over wat u zoal van ons kunt verwachten als psycholoog te Hoofddorp. U kunt hier onder andere zien dat wij voor u klaar staan met:

  • EMDR therapie
  • cognitieve gedragstherapie
  • terugvalpreventie
  • re-integratie
  • en nog veel meer

Al met al hebt u aan ons echt een veelzijdige psycholoog. Hoofddorp is onze vestigingsplaats. Wij kunnen u dus niet alleen met één therapievorm van dienst zijn, maar met meerdere. Wij kijken naar uw klachten en bepalen dan samen met u wat de behandelwijze zal worden. Uw wensen staan daarbij voorop, zodat u zich altijd gezien voelt en zelf ook invloed hebt.

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Veel mensen stellen de keuze om echt naar een psycholoog, Hoofddorp als woonplaats hebbend, toe te gaan erg lang uit, omdat ze bang zijn dat de sessies uiteindelijk wel flink in de papieren zullen gaan lopen. Gelukkig is niets minder waar. Chantal Rooth staat erop dat iedereen, arm of rijk, bij haar terecht kan voor specialistische behandelingen. En dat is natuurlijk altijd goed op te weten! Daarom betaalt u bij ons nooit te veel. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet al te diep in de buidel hoeven tasten voor een psycholoog in Hoofddorp? U wilt toch ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Bij Psycholoog Hoofddorp is dit gelukkig ook niet nodig. Bovendien vergoeden vele verzekeraars onze therapievormen en dat betekent dat u er bijna geen geld aan kwijt zult zijn. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Klinkt dit nou wel goed, maar hebt u nog wat vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. De stap zetten naar een psycholoog in Hoofddorp is niet niks. Daar wilt u eerst wel eventjes goed over nadenken. Wij snappen dit als geen ander en informeren u daarom graag uitgebreid. Dit begint al bij de achtergrondinformatie op onze website psycholooghoofddorp.nl, maar natuurlijk staan wij ook open voor vragen van uw kant. U kunt ons bereiken via de telefoon, de e-mail of via het contactformulier op onze site. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn