Realistische dildo aangeschaft

Al een half jaar ben ik nu vrijgezel, omdat mijn vorige relatie uiteindelijk niet bleek te werken. Uiteraard mis ik vele aspecten uit de tijd dat ik nog wel een relatie had, maar over het algemeen ben ik best tevreden met mijn single bestaan. Toch is een heel belangrijk deel wel op een lager pitje komen te staan, namelijk: mijn seksleven. Aangezien ik er niet zo van houd om maar met Jan en alleman het bed in te duiken, gebeurt er niet zo heel erg veel in mijn leven wat dat betreft op dit moment. Gelukkig kan ik hierover wel praten met mijn vriendinnen, waarvan sommigen precies in hetzelfde schuitje zitten. Zij raadden mij aan om eens naar een sekswinkel toe te gaan, maar omdat ik dat nogal beschamend vind, ben ik gewoon eens gaan googelen. Ik woon in Dordrecht en kwam terecht op de online shop van een sekswinkel daar. sexshopdordrecht liet mij zien dat er nog een hele andere manier is waarop ik toch kan voldoen in het gebrek aan seks in mijn leven op dit moment. Door het aanschaffen van een realistische dildo via hun website, is mijn seksleven er een stuk leuker op geworden. 

Waarom deze realistische dildo?

Op sexshopdordrecht.nl wordt beschreven wat de voordelen zijn van een realistische dildo. In het begin besloot ik eerst maar om niet zo’n realistische dildo aan te schaffen, aangezien ik toch wel last had van het stigma op dit soort aankopen. Na een paar dagen er over na gedacht te hebben, besloot ik het uiteindelijk toch maar te doen. Ik wilde het gewoon toch wel proberen. Uiteindelijk ben ik er heel tevreden mee en werkt het goed voor mij. Ook mijn vriendinnen heb ik de website doorgestuurd, omdat je dus helemaal niet zit met beschamende bezoekjes aan de fysieke winkel. Nu kan je rustig achter je computer alle producten op de website even bij langs gaan en op je gemak kijken of er iets voor je bij zit. Ze bieden ontzettend veel verschillende dingen aan. Waaronder:

  • Lingerie
  • Penisring
  • Realistische dildo
  • Glasdildo
  • Clone a Willy
  • Penispomp

Ik ben dus zelf eerst maar eens begonnen met een realistische dildo, omdat ik dat wel een veilige keuze vond. Uiteraard zou je later ook nog iets anders kunnen aanschaffen. Zelfs bij de realistische dildo is er alweer keuze uit verschillende types. Dus het is absoluut aan te raden om eerst eens grondig te onderzoeken wat goed bij jou zou passen.

Voordelen realistische dildo

Verder vond ik de manier waarop de producten aangeprezen worden op de website, erg prettig. Er zijn zelfs meerdere manieren om contact te zoeken met de medewerkers van de website. Zo staat boven aan de pagina direct hun telefoonnummer en e-mailadres, maar je kan ook chatten met een van de medewerkers als je vragen hebt over bepaalde producten. Ook als je nog geen keuze hebt gemaakt, dan kan je de mensen daar benaderen om je te helpen. Dat heb ik zelf ook gedaan, omdat ik niet goed wist waar ik moest beginnen met zoeken. Zij adviseerden mij toen om eerst eens een standaard uitvoering te bestellen. Eentje waarmee ik rustig eens zou kunnen experimenteren, in plaats van direct voor zeer grote exemplaren te gaan bijvoorbeeld. Voor iedereen die er net zo in staat als ik: je kan echt met een gerust hart terecht op deze website. De website is heel gebruiksvriendelijk, de medewerkers erg behulpzaam en de producten zijn kwalitatief goed. Mocht ik over een paar maandjes nog steeds single zijn, dan zal ik ook zeker een nieuwe bestelling bij hun doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn