Rondrijden in een accu auto

Iedereen kent ze wel: die kleine autootjes waar kinderen van een paar jaar oud in rond rijden. Wat is het schattig om een kind van 3, 4 of 5 jaar oud in zijn eerste auto te zien rijden. Of om uw dochter in een prachtige roze bolide zien rondtoeren met een grote glimlach op haar gezicht. Verschillende soorten en maten van accu auto’s zijn er tegenwoordig op de wereld te vinden. En niet zonder reden want kinderen zijn gek op dit grote speelgoed en rijden graag met hun vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje, een rondje in uw huis of buiten in het park of op de speelplaats. De verschillende uitvoeringen van deze mini wagens zorgt ervoor dat voor iedereen een juiste auto te vinden is. U hoeft niet bang te zijn voor gevaarlijke uitlaatgassen want deze accu auto’s hebben geen uitstoot. Wel kan het voorkomen dat de batterij opraakt na veelvuldig gebruik van uw kinderen. Daarmee hoeft u de auto niet bij het grofvuil te zetten, maar kunt gewoon een nieuwe accu auto aanschaffen en is uw kind weer vol vreugde onderweg. De glimlach op het gezicht van uw kind is groot als u een mooi verhaal verteld over de nieuwe batterij in de kleine wagen. Zo kunt u zeggen dat u naar de grote-mensen garage bent gegaan om de auto te keuren en te maken. Een prachtig verhaal zorgt ervoor dat uw kind nog meer plezier heeft van zijn of haar speelgoed! Simpelweg een nieuwe accu auto en daar gaat weer een blij kind onderweg om zijn prachtige auto te laten zien aan al zijn vriendjes en vriendinnetjes. Of het nu om een stoere bolide gaat voor uw grote kleine man of een schattige wagen voor uw kleine prinses; voor elk kind is een bijpassende wagen met vier wielen. Of misschien wel drie voor de ware avonturier die liever motor wilt rijden. Accu auto’s zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Meest voorkomende kleuren zijn:

  • blauw; vooral politieauto’s
  • geel; vooral ambulanceauto’s
  • zwart; voor de stoere dure auto’s en limousines
  • oranje; meestal brandweerauto’s
  • roze; voor de meisjes cabriolet

U zult versteld staan wat voor prachtige accu auto’s er te vinden zijn. Cars4kids heeft een uitgebreid assortiment voor elk kind. Waarom wachten met het geven van een dure echte auto aan uw zoon of dochter als hij of zij z’n rijbewijs heeft op z’n 18e? U kunt uw kind al blij maken met een auto wanneer hij of zij 3 jaar is! kijk daarom snel op de website http://cars4kids.nl/accu-auto.

Online accu auto bestellen

Een enorme keuzemogelijkheid zal zorgen voor een avond vol plezier bij het uitzoeken van de juiste eerste auto voor uw zoon of dochter. De accu auto’s van Cars4Kids bestaan uit een gigantisch assortiment van allerlei type wagens. Een heel wagenpark aan keuzes is voor u om uit te kiezen. Wilt u liever de accu auto’s van dichtbij zien? Dat kan natuurlijk ook. Een ware showroom aan opties kunt u aanschouwen bij Cars4Kids. U kunt uw kind meenemen om zelf een keuze te maken. Misschien om zelfs een proefritje te maken in de showroom. Elke auto die online wordt aangeboden of in de showroom te zien is, is in ruime mate op voorraad aanwezig. In feite kunt u bij Cars4Kids de accu auto kopen en letterlijk de showroom uitrijden. Alle modellen zijn direct leverbaar. Ook kunt u kiezen voor een accu van 6 of 12 volt en daarmee bepalen wat het snelheidslimiet is voor uw kroost. Accu’s van 6 volt gaan maximaal 3 kilometer per uur en accu’s van 12 volt maximaal 6 kilometer per uur. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kind in één keer wegrijdt, maar gewoon meelopen. Ook is de mogelijkheid om uw accu auto te voorzien van een afstandsbediening. Zo kunt u zelf voor kiezen wanneer en hoe hard uw kind mag rijden en waarheen hij gaat. U bent in controle! En uw kind heeft de tijd van zijn leven achter het stuur. Veiligheid staat voorop bij Cars4Kids. Al sinds 2005 zijn zij gespecialiseerd in allerlei accu auto’s en kunnen u helpen om een goede keuze te maken door deskundig advies.

Allerlei soorten en maten

De mogelijkheden voor accu auto’s is groot en wordt alsmaar groter. Geen kind is hetzelfde en daarom is er zo’n uitgebreid assortiment om voor te kiezen. Vraag maar aan een kind wat hij later wilt worden; brandweerman, politieman of dokter? Daarom zijn allerlei soorten bluswagens, politieauto’s of ambulances om uit te kiezen. Of wilt uw kind liever de natuur in op safari of als dierenarts? Dan kunt u kiezen voor een stoere jeep waarmee de wildernis in gereden kan worden. De accu auto met 12 volt kan met gemak door zacht terrein rijden. Uw parkwachter of dierenarts in spe kan dus met zijn nieuwe wagen zo het park door rijden over het gras zonder dat hij of zij stil komt te staan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u als fervent motorrijder uw kind alvast aan een motor wil laten wennen. Kies dan niet voor een accu auto, maar een accu motor. Met drie wielen zijn deze opties sowieso veilig en zal uw kind niet omvallen. Veiligheid staat voorop! Waarom vraagt u niet zelf aan uw kind in wat voor auto hij of zij graag wilt rijden? U zal misschien verbaast staan van het antwoord. Maar ook dat zo’n accu auto in de showroom te vinden is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn