Roostersysteem horeca van Prokx

Als u in de horeca werkt dan weet u hoe stressvol dat soms kan zijn. U werkt in een team en moet samen een product leveren op gezette tijden, wat voor veel druk kan zorgen. Het is daarom belangrijk dat u zorgt dat uw werknemers zorgeloos aan het werk kunnen, zodat ze zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: hun werk. En niet op wanneer ze moeten werken en hun planning. En het liefst besteedt u zo min mogelijk tijd zelf aan het maken van de planning. Daarom heeft Prokx een oplossing ontwikkeld: een roostersysteem. Horeca ondernemingen gebruiken ons systeem al met veel plezier, want het zorgt ervoor dat uw werknemers zonder zorgen aan het werk kunnen.

Roostersysteem horeca

Prokx heeft een roostersysteem horeca ontwikkeld om horeca ondernemers het werk uit handen te nemen. Omdat wij weten hoe belangrijk het is voor horeca om een goed functionerend rooster te hebben, hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u en uw werknemers om zich in te schrijven door middel van ons roostersysteem. Horeca zonder een goede planning functioneert niet, dat weten wij als geen ander. Op die manier kunt u zich toeleggen op wat voor u belangrijk is en ondersteunen wij u met onze producten en ons roostersysteem. Horeca was nog nooit zo makkelijk. Ons roostersysteem is zo opgezet dat het voor uw werknemers en u zo makkelijk mogelijk is om het te gebruiken. Om dit te bereiken hebben we het roostersysteem modulair opgezet. Zo kunt u gemakkelijk aanzetten wat u nodig hebt van ons roostersysteem. Horeca ondernemingen kunnen zo het roostersysteem gebruiken zoals zij het nodig hebben. Dat scheelt u tijd en uw werknemers ook. Het roostersysteem is namelijk online te gebruiken en vanaf uw smartphone. Zo hebt u altijd ons roostersysteem bij de hand en zijn uw werknemers altijd op tijd. De belangrijkste functie van een roostersysteem is natuurlijk de mogelijkheid om werk in te plannen. Uw werknemers kunnen de gemakkelijke interface gebruiken om zichzelf in te plannen met het horecasysteem. Horeca ondernemers zijn hier erg positief over, omdat ze merken dat hun werknemers vaker en sneller inplannen met ons roostersysteem. Horeca werknemers zijn om dezelfde redenen positief, omdat ze minder kwijt zijn met het inplannen. Ook kunnen ze nu beter bepalen wanneer ze gaan werken en wanneer ze nodig zijn. Het roostersysteem werkt op een simpele en intuïtieve manier, door middel van een drag & drop interface. Dit betekent dat u snel uw planning kunt maken en zo min mogelijk tijd hier aan kwijt bent. Ook kunt u zo snel en overzichtelijk nog aanpassingen doen op het laatste moment, ook als u bijvoorbeeld in de keuken staat. Het roostersysteem is ook beschikbaar voor mobiel, dus ook als u onderweg bent kunt u uw roosters altijd controleren en bijwerken. En natuurlijk geldt hetzelfde voor uw werknemers: zij kunnen altijd en overal hun rooster bekijken en waar nodig bijvoorbeeld hun beschikbaarheid aanpassen. Dit betekent dat u sneller kunt reageren op veranderende omstandigheden.

Het roostersysteem horeca en uw werknemers

Wij vinden het belangrijk dat uw werknemers betrokken worden in het roostersysteem. Horeca kan niet functioneren zonder dat uw werknemers zich betrokken voelen en het is dan ook belangrijk dat ze worden betrokken in het plannen van hun eigen tijden. Daarom kunnen uw werknemers zelf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn en ook zelf inplannen, als u dat wilt. Daarnaast kunt u uw werknemers met sms’jes of mails inlichten over hun werktijden, zodat ze gelijk op de hoogte worden gesteld van veranderingen in het roostersysteem. Horeca werknemers zijn hier echt op gesteld hebben wij gemerkt, omdat de horeca wereld veranderlijk is en er vaak iets verandert. Dan is het wel zo fijn dat uw werknemers daarvan op de hoogte zijn. Naast de al genoemde mogelijkheden binnen ons modulaire roostersysteem, zijn er nog veel meer functies mogelijk. Wij werken graag met u aan het perfecte roostersysteem. Horeca is een veranderlijke en brede branche, dat snappen wij als geen ander. En daarom werken we graag met u samen om het roostersysteem voor uw situatie samen te stellen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van het roostersysteem. Horeca wordt zo nog makkelijker en kunt u zich concentreren op wat voor u belangrijk is: de klant. Naast de mogelijkheid om uw werknemers in te plannen, bieden wij ook verschillende tools aan om slim te kunnen reageren op veranderende omstandigheden. Zo bieden wij de mogelijkheid aan om de actuele weersvoorspelling te zien in uw roostersysteem. Horeca is erg afhankelijk van het weer, dus dan is het handig als u uw planning daar op kunt afstemmen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw verwachte omzet in het systeem te zetten. Daar kunt u dan ook planning op afstemmen, zodat u alles in een systeem heeft waar u rekening mee moet houden. Bent u dus op zoek naar een roostersysteem waar u tijd mee bespaart en dat makkelijk in gebruik is, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag en creëren in overleg met u het perfecte roostersysteem voor u. Velen gingen u al voor en gebruiken nu met veel plezier ons roostersysteem. Van onze gebruikers horen we dat het hen veel tijd scheelt, die ze nu beter besteden, aan hun dagelijkse bedrijfsvoering. U zult overzichtelijker gaan werken met het Prokx roostersysteem en uw werknemers zullen beter weten waar ze aan toe zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn