Schaalmodellen bestellen bij uw WSI shop

Mijn vrouw en ik zijn eigenaar van een transportbedrijf in Nederland. We bezitten rond de honderd trucks die diverse soorten goederen kunnen vervoeren. We krijgen regelmatig vragen van potentiële klanten over onze trucks. Daarvoor gebruiken we schaalmodellen, die we bestellen bij een vaste webwinkel. Deze WSI shop, die WSI modellen verkoopt, maakt onze trucks op schaal na. Hierdoor kunnen we klanten exact uitleggen waarom onze trucks de beste zijn. Bovendien geven we de trucks die we kopen bij de WSI shop ook wel eens cadeau aan een relatie of een jubilaris. De meeste mensen waarderen deze modellen, omdat WSI staat voor goede kwaliteit. De webwinkel die we hiervoor inzetten is te vinden via https://miniatuurshop.com/wsi-shop/. De voordelen voor ons zijn de:

  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit producten

Daarom bestellen we onze schaalmodellen al jaren bij deze WSI shop, naar volle tevredenheid.

Bestelling plaatsen bij WSI shop

Heeft u ook interesse in het plaatsen van een bestelling bij de WSI shop? Benader hen dan bijvoorbeeld via de website (https://miniatuurshop.com/wsi-shop/). Hier is bovendien alles te lezen over de diverse modellen die geleverd kunnen worden. Onze trucks kunnen wij bijvoorbeeld standaard bestellen, maar het is ook mogelijk tractoren of andere voertuigen op schaal na te maken. Op internet is meer informatie te vinden over WSI, en het maken van schaalmodellen. Naast de toepassingen waar wij de trucks uit de WSI shop voor gebruiken, is het ook mogelijk modellen als merchandise in te zetten. Ik ken iemand die dit met veel succes doet op beurzen. Bestellen is heel eenvoudig te doen. U neemt contact op met de webwinkel door de contactgegevens die online te vinden zijn, te gebruiken. U kunt online een bestelling plaatsen of bellen met een medewerker van de WSI shop. Hij of zij helpt u dan graag verder. Miniatuur trucks zijn immers op diverse afmetingen te maken. Het is maar net waar u ze voor wilt gebruiken. In alle gevallen zijn de schaalmodellen uitgevoerd met alle noodzakelijke details. In ons geval is het dus heel goed te zien dat het ónze trucks zijn. Het is geen standaardmodel dat in de juiste kleur is gemaakt. Na het bestellen worden de schaalmodellen door de WSI shop gefabriceerd en opgestuurd. Als u doorgeeft wanneer u de modellen nodig heeft doet de WSI shop er alles aan deze op tijd bij u als klant te krijgen. Daar rekenen wij al jaren op, en dat is tot nu toe altijd goed gegaan.

Schaalmodellen voor verzamelaars

Wij komen af en toe ook mensen tegen die interesse hebben in onze modellen omdat zij deze verzamelen. Wij laten hiervoor geen schaalmodellen maken, maar particulieren die een model willen van hun favoriete soort truck of tractor kunnen deze wel degelijk bestellen bij de shop. De mogelijkheden zijn in dat geval eindeloos. Het kan een leuk cadeau zijn voor een bekende of familielid: een model van een tractor of truck. Jongens vinden dit vaak fantastisch. Schaalmodellen uit de WSI shop zijn stevig genoeg om gebruikt te worden als speelgoed. Omdat er diverse testen mee gedaan worden om de stevigheid te testen gaan de schaalmodellen niet snel stuk. Verzamelaars kunnen daarom prima een bestelling plaatsen bij de WSI shop. Online zijn diverse webwinkels te vinden die bestaande schaalmodellen verkopen. Ook bestaat er een levendige ruilhandel in miniatuurtrucks en -tractoren. Wij vinden het extra bijzonder als een van onze eigen modellen opduikt bij een verzamelaar. Voor ons dient de truck een commercieel doel, maar miniaturen worden door sommige mensen ook gewoon heel mooi gevonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn