Schijnwerpers voor een sportveld

Elk sportveld heeft goede verlichting. Dit is ook erg van belang want als er geen goede schijnwerpers op een veld gericht staan dan kan men niet goed op het veld sporten in het donker. De bal kan dan zomaar verdwijnen en in het geval van hockey kan men dan niet meer goed zien wat er op het veld gebeurt omdat de bal al zo klein is. Daarom moet u goede schijnwerpers hebben om het veld te verlichten. Om de juiste verlichting aan te schaffen moet u ook een bedrijf vinden die goede verlichting kan aanleveren. Door heel Nederland zijn bedrijven die dit aanbieden maar het meest ervaren bedrijf dat u van dienst kan zijn is OVI-Enschede. Bij dit bedrijf staat kwaliteit centraal. De schijnwerpers die zij leveren zijn van goede kwaliteit en kunnen een hele tijd meegaan. Het bedrijf is opgezet door medewerkers die veel ervaring hebben opgedaan in het onderhoud van verlichting en schijnwerpers. In 1992 is dit bedrijf opgezet maar toen waren ze vooral bezig met het onderhoud van schijnwerpers en nog niet met het produceren ervan. Doordat er steeds meer vraag was naar de productie van schijnwerpers is het bedrijf ook gegroeid. Schijnwerpers kunnen geplaatst worden op sportvelden, maar ook op bijvoorbeeld parkeerplaatsen van grote supermarkten. Het is belangrijk dat deze plekken goed verlicht worden vanwege de veiligheid. Het is namelijk van belang dat men goed de weg kan vinden op deze plekken en dat het een veilige plek is om bijvoorbeeld hockey te spelen maar ook om te rijden met een auto. Als er veiligheidscamera’s hangen op bijvoorbeeld een parkeerplaats dan is het van belang dat deze camera’s alles kunnen opnemen wat er gebeurt. Daarvoor zijn goede schijnwerpers nodig. Niet alleen kunnen schijnwerpers buiten geplaatst worden. Ook kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden om een gebouw te verlichten of een showroom van auto’s mooi te verlichten. Er is dus een breed gebied waarbij goede schijnwerpers van belang zijn. Het bedrijf OVI-Enschede kan voor alle situatie een goed lichtplan voorschrijven. Het is belangrijk dat voor het gebruik en de productie van schijnwerpers er aan bepaalde eisen worden voldaan vanuit de overheid. OVI-Enschede houdt zich strak aan deze eisen en luistert ook naar de wensen van de opdrachtgever. Op deze manier wordt er op een juiste wijze geproduceerd. Als u wilt zien hoe de schijnwerpers van OVI-Enschede gebruikt worden, dan kunt u het beste naar de site gaan. Hier vindt u een pagina waar allerlei foto’s zijn van voorbeelden. Als u op het kopje “Referenties” klikt dan komt u op deze pagina. Hier kunt u zien hoe schijnwerpers een gebouw mooi kunnen verlichten maar ook hoe de schijnwerpers een sportveld kunnen verlichten. Ook staan er overal op de site foto’s van de productie van de schijnwerpers.

De aanvraag van schijnwerpers

Als u weet dat u verlichting nodig heeft bij of in uw bedrijf, dan kunt u contact opnemen met OVI-Enschede. Dit bedrijf is niet alleen werkzaam in en rond Enschede. Ze zijn door het hele land beschikbaar. Als u gaat kijken naar welke bedrijven allemaal gebruik hebben gemaakt van de diensten van OVI-Enschede dan kunt u zien dat de bedrijven door het hele land zitten. Als u klikt op het kopje “Contact” dan komt u op de pagina waar u contactgegevens kunt vinden. Hier vindt u het emailadres en het telefoonnummer van OVI-Enschede. Als u bijvoorbeeld een offerte wilt dan kunt u het beste een email sturen of bellen. Als u zelf in Enschede bent, dan kunt u natuurlijk ook langsgaan bij het bedrijf. Zij kunnen u dan voor een aantrekkelijke prijs een offerte aanbieden. Als u meer informatie wilt weten over het bedrijf dan kunt u het beste naar het kopje “Downloads” gaan. Op deze pagina vindt u verschillende bestanden die u kunt downloaden. Hier staat onder andere veel informatie over het bedrijf zelf in. Ook kunt u hier een bestand downloaden waarin informatie staat over het materiaal dat ze gebruiken. Een van de dingen waar OVI-Enschede zich op focust is kwaliteit maar ook geldbesparing. Er staat namelijk ook informatie in over LED verlichting. LED verlichting is een duurzame vorm van verlichting dat veel geld kan besparen voor een bedrijf. Sommige bedrijven maken nog steeds gebruik van conventionele verlichting. OVI-Enschede raadt aan om deze lampen te vervangen door LED verlichting waardoor u meer geld bespaart. Ook kunt u uit verschillende bedieningspanelen kiezen. Uit de volgende opties kunt u kiezen:

  • touchscreen/tablet
  • mobiele telefoon
  • knoppenkast

Voor sportvelden is het handig om een knoppenkast te gebruiken omdat een mobiele telefoon meestal niet zo praktisch is vanwege de schade die het op kan lopen. Daarbij komt ook dat bij een knoppenkast meerdere mensen gebruik kunnen maken van de bediening. Als u hier nog vragen over heeft, neem dan contact op met het bedrijf.

Het onderhoud en plaatsen van verlichting

Bij de productie stelt OVI-Enschede kwaliteit op 1 maar ook bij het onderhoud is het voor het bedrijf belangrijk dat er goede kwaliteit is. Als u de verlichting goed onderhoud dan kan het veel langer mee gaan dan wanneer het onderhoud van verlichting niet goed is. Het onderhoud van schijnwerpers kan ook verricht worden door OVI-Enschede. Dit heeft als voordeel dat zij al weten hoe de producten in elkaar zitten en dat ze precies weten hoe ze met de producten om moeten gaan. Daarnaast hebben ze een onderhoudscontract die u af kunt sluiten met het bedrijf om misverstanden te voorkomen tijdens het onderhouden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn