Sfeer dankzij een modern schilderij

Als u graag uw interieur een beetje op zou willen vrolijken met een mooi kunstwerk, dan is het een goed idee om eens rond te gaan kijken voor de mogelijkheden op dit gebied. Misschien vindt u een vaas met bloemen op de keukentafel al heel wat… maar uiteindelijk wilt u wellicht wat meer kleur in huis halen. Dit kan bijvoorbeeld door een modern schilderij aan te schaffen. Schilderijen die al wat ouder zijn, zijn vaak gemaakt met donkere kleuren. Maar als u kiest voor een modern schilderij, dan gaat u echt voor een kleurrijk geheel. Dus houdt u niet zo van duistere tinten, maar wilt u juist iets moderns in huis halen, om de boel eens lekker op te fleuren? Dan is een modern schilderij zeker aan te raden. Maar waar vindt u nou een schildering die én volledig aan uw wensen voldoet, én origineel is én betaalbaar? Dan is uiteraard nog niet zo makkelijk. Het is goed te begrijpen dat u specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld op het vlak van kleurgebruik. Maar natuurlijk wilt u zich ook graag laten verrassen door de creativiteit van de schilder. Bij een modern schilderij kan het gelukkig alle kanten op gaan en daarom biedt deze keuze veel perspectief. Maar waar vindt u nou een geschikte aanbieder? Het is raadzaam om het kaf van het koren te scheiden en even wat verder te kijken dan uw neus lang is. Misschien is er bij u in het dorp ook wel een schilder die zoiets voor u kan maken. Maar nergens zult u zo’n origineel en aan uw wensen aangepast modern schilderij kunnen krijgen als bij Marieke Bekke. Wij hebben ontzettend veel ervaring op dit terrein en kunnen daarom uitstekend een modern schilderij voor u op maat maken. Wij hebben uiteraard ook een grote voorraad in schilderijen, die allemaal te bekijken zijn via mariekebekke.nl, maar ook is het goed mogelijk om zelf te bepalen welke kleuren er gebruikt moeten worden. Klinkt dit u wel als muziek in de oren en zou u ook wel graag een modern schilderij willen hebben? Maar wilt u eerst even weten hoe de vork precies in de steel zit, voordat u een definitieve keuze maakt? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Daar wordt dit u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan.

Wist u dat een modern schilderij helemaal niet duur hoeft te zijn?

Veel mensen denken dat de aanschaf van een schilderwerk flink in de papieren kan gaan lopen. Dit is ook wel mogelijk, maar bij Marieke Bekke is dit helemaal niet het geval. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u een modern schilderij aan kunt schaffen voor een eerlijke prijs. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Als zo’n op maat gemaakt modern schilderij niet al te veel kost, dan zou u hier toch ook wel voor willen gaan? Surf dan even naar mariekebekke.nl en neem contact met ons op om te kijken wat er allemaal kan. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Twijfel daarom niet langer en laat vandaag nog even iets van u horen. Marieke Bekke staat in ieder geval te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Zij leeft zich helemaal in in uw situatie en begrijpt uw wensen als geen ander. Zij luistert naar wat u wilt en houdt hier rekening mee. Ze laat zich inspireren door alles wat ze om zich heen ziet en dat ziet u vervolgens weer terug in elk modern schilderij. Wilt u weten wat zij allemaal voor u in petto heeft? Neem dan vandaag nog een kijkje op de geheel vernieuwde website en bekijk haar portfolio. U zult werkelijk versteld staan van de bijzondere vormen en de vele kleuren die haar schilderwijze kenmerken. Elk modern schilderij is uniek!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Hoewel het een feit is dat er ontzettend veel mensen zijn die zich überhaupt niet op een modern schilderij oriënteren, omdat ze denken dat het veel te duur is, is het ook zo dat er schilders bestaan die gewoon eerlijke prijzen hanteren voor kunstwerken. En zo eentje is Marieke Bekke. Zij staan te allen tijde voor u klaar om het u naar de zin te maken met een fantastisch modern schilderij. Zij werkt in opdracht, maar uiteraard is het ook heel goed mogelijk om een werk uit haar reeds aanwezige collectie schilderijen te kiezen. Het is maar net wat u het prettigste vindt. U kunt haar collectie ook gebruiken om een indruk te krijgen van haar stijl en van wat u mooi zou vinden. Als u bij ons een modern schilderij gaat bestellen, dan kunt u profiteren van vele voordelen.

  • Ten eerste profiteert u van een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen.
  • Ten tweede zit u echt voor een dubbeltje op de eerste rang.
  • Ten derde is Marieke Bekke altijd bereid om te overleggen en aanpassingen door te voeren waar dat nodig is.
  • Ten vierde hebt u een ruime keuze

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Hebt u nog vragen over een modern schilderij? Of wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen door te bellen, te mailen of via het contactformulier op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn