Software laten bouwen door een extern bedrijf

Ik werk voor een grote retailer die verschillende winkels heeft in Nederland en BelgiĆ«, maar ook verkoopt aan andere bedrijven en een eigen website heeft. Wij wilden graag meer inzicht in de verkopen via de verschillende winkels en deze data op een slimme manier gebruiken, bijvoorbeeld door besteladvies te geven aan de winkels. Wij merkten echter dat de software die wij gebruikten niet de mogelijkheid had om dit uit te voeren en ons tegenhield in onze groei. Wij besloten om de software te laten bouwen door een extern bedrijf, omdat dit project erg belangrijk voor ons is. Wij kwamen uit bij 7lab en dit bedrijf heeft erg goed werk geleverd door goedwerkende software te maken. Dit jaar wilden wij een grote stap maken in onze bestelprocessen en ik kreeg de verantwoordelijkheid van dit project. Wij zagen veel verbeterpunten en hoopten tijd en geld te besparen door onze manier van bestellen aan te passen. In de winkels werden de artikelen besteld door medewerkers, maar wij zagen dat zij vaak verkeerde keuzes maakten, of niet genoeg tijd namen om een bestelling te plaatsen. De bestellingen van de bedrijven moesten wij handmatig invoeren, omdat zij geen toegang hadden tot ons systeem en dit kostte ons veel tijd. Wij konden de aanpassingen niet doen met de oude software en daarom besloten wij om software te laten bouwen. Software laten maken door een extern bedrijf kost natuurlijk veel geld, maar wij wisten zeker dat wij veel werkuren konden besparen en winst konden behalen door beter te bestellen. Ik heb in het verleden vaker dit soort projecten begeleid, daarom kreeg ik de verantwoordelijkheid voor deze opdracht. Ik wilde graag de software laten bouwen door een bedrijf met veel ervaring met vergelijkbare projecten en vond het belangrijk dat de samenwerking goed was. 

Software laten bouwen door 7lab

Ik ging op zoek naar bedrijven die voor ons de software konden maken en vond een aantal bedrijven die dit voor ons konden doen. Na verschillende bedrijven vergeleken te hebben, besloten wij om de software te laten bouwen door 7lab. Dit bedrijf heeft veel vergelijkbare opdrachten met succes afgerond en wij hadden direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij dachten direct goed met ons mee en wisten precies waar wij behoeften aan hadden. Wij bespraken samen onze eisen en wensen en maakten een plan voor het project. Wij konden de software laten bouwen door 7lab voor een goede prijs en zij konden direct aan te de slag.

De software maakt het werk veel gemakkelijker

Het was een goed idee om de software te laten bouwen door 7lab, want zij hebben erg goed werk geleverd. Tijdens het bouwen had ik veel contact met dit bedrijf en wij konden regelmatig de vorderingen bespreken. De software voldoet aan al onze wensen en maakt het werk veel gemakkelijker. Wij zijn nu minder tijd kwijt aan het bestellen en daarnaast worden er betere bestellingen gemaakt. Wil je software laten bouwen, dan raden wij 7lab aan.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met het maken van software
  • Zij dachten direct goed met ons mee
  • Zij konden de software maken voor een goede prijs
  • De software bespaart ons veel tijd en geld 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn