Spiritueel ontwaken

Heb je wel eens van spiritueel ontwaken gehoord? Spiritueel ontwaken is een effectieve manier om je leven op een positieve manier te veranderen. Iedereen heeft wel eens last van negatieve gedachten en emoties. Deze kunnen blokkades gaan vormen en ons belemmeren in ons geluk. Het is dan belangrijk om een manier te vinden deze blokkades op te heffen. Dat kan door middel van spiritueel ontwaken. Spirit Coaching kan je hierbij helpen. We zullen hier eerst wat meer informatie geven over Spirit Coaching. Vervolgens zullen we de verschillende diensten noemen met betrekking tot spiritueel ontwaken die Spirit Coaching je kan bieden. Ten slotte zullen we vertellen waar je terecht kunt voor meer informatie en hoe je contact met ons kan opnemen. Spirit Coaching is opgericht door Mahatma. Mahatma is een ervaren en deskundige spirit coach en zij kan je helpen met spiritueel ontwaken en tips geven over hoe om te gaan met de blokkades zodat je gelukkiger door het leven kan gaan. Zij heeft hier alle velen mee geholpen en weet precies hoe ze te werk moet gaan. Bovendien is Mahatma ervaringsdeskundige. Ze heeft in haar leven moeilijke periodes gehad die haar tijdelijk hebben overmand. Uiteindelijk is ze er echter bovenop gekomen en er sterker van geworden. Daardoor is ze de aangewezen persoon om jou te helpen hetzelfde te doen. Mahatma heeft een team van sterke mensen om haar heen gevonden die haar helpen om Spirit Coaching te laten doen waar ze goed in is: mensen helpen spiritueel ontwaken en op zoek te gaan naar hun geluk. Het team bestaat momenteel uit de volgende mensen:

  • Erica van Riet: docent bij Spirit Coaching
  • Theo Jansen: gids, trainer, coach en masseur bij Spirit Coaching
  • Marjon de Groot: begeleider en secretaris bij Spirit Coaching
  • Monique Konter: financiële zaken van Spirit Coaching

Hulp nodig bij spiritueel ontwaken?

Er zijn verschillende manieren waarop Mahatma je kan helpen met spiritueel ontwaken. We zullen deze manieren noemen en kort uitleggen wat je kunt verwachten.

  • Mahatma heeft haar ervaringen en tips voor spiritueel ontwaken gebundeld in het boek ‘Op weg naar verbinding’. Het is een spannend en meeslepend boek waarin Mahatma een verhaal vertelt en deze vervolgens analyseert met behulp van haar theoretische ervaring. Bovendien bevat het boek opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt en kunt werken aan je blokkades.
  • Je kunt een individueel consult met Mahatma plannen. Heb je bijvoorbeeld het boek gelezen, maar heb je meer hulp nodig, of krijg je liever persoonlijke hulp die helemaal op maat is gemaakt voor jou, plan dan een individueel consult. Door de ervaring en kennis van Mahatma, weet zij hoe ze je kan helpen bij spiritueel ontwaken. Een individueel consult kost €135,- per 55 minuten.
  • Je kunt deelnemen aan een event of een seminar. Een event is voor iedereen toegankelijk en daardoor is er vaak een grotere groep aanwezig. Dit geeft vaak echter veel energie. Onder begeleiding van Mahatma ga je met de groep aan de slag met spiritueel ontwaken. Mahatma geeft ook seminars. Elke seminar heeft een eigen thema, waardoor je het seminar kunt kiezen dat het beste bij je situatie en je doel past.

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden wat betreft hulp bij spiritueel ontwaken? Neem dan een kijkje op de website www.spirit-coaching.nl. Hier vind je veel informatie over de werkwijze van Mahatma, maar ook bijvoorbeeld de webshop. Het bovengenoemde boek kun je aanschaffen via de website, maar je kunt onder andere ook andere boeken, cd’s, dvd’s of Spirit Cards kopen. De producten in de webshop dragen stuk voor stuk bij aan het spiritueel ontwaken. Ook kun je je via de website opgeven voor de nieuwsbrief, de Facebookpagina of het YouTube kanaal. Via deze wegen kun je de persoonlijke verhalen van Mahatma lezen of horen. Bovendien geeft ze tips over hoe je kunt omgaan met verdrietige situaties en je geluk kunt vinden. Daarnaast kun je op de Facebookpagina ook terecht met vragen of opmerkingen. Op de website vind je ook een gastenboek. Hierin kun je lezen hoe andere spiritueel ontwaken met behulp van Spirit Coaching hebben ervaren. Verschillende manieren van spiritueel ontwaken komen aan de orde. Zo kun je een goed beeld krijgen van de methode die bij je past. Als je zelf gebruik hebt gemaakt van een van onze producten of diensten, dan horen we graag van je. Deel je ervaringen met ons en met andere lezers via het gastenboek. Zo kunnen we elkaar helpen: wij kunnen onze producten verbeteren en jij kunt andere mensen helpen de juiste keuzes te maken en de manier van spiritueel ontwaken te kiezen die bij hen past.

Neem contact op

Als je na het lezen van de website nog vragen hebt of als je een afspraak wilt maken, neem dan contact op met Spirit Coaching. Dit kan door op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur naar het kantoor te bellen via 053-2312500 of 074-8200261. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@spirit-coaching.nl. Je zult zo snel mogelijk een reactie krijgen op je vraag of opmerking. Schrijf je liever een brief? Dat kan natuurlijk ook. Stuur deze dan naar Postbus 40267, 7504 RG Enschede. Als je in je brief ook je eigen contactgegevens vermeldt, zullen we je zo snel mogelijk een reactie sturen met een antwoord op je vraag of opmerking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We horen graag hoe we je kunnen helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn