Sporten Breda: 4 handige tips!

Goed, je bent net verhuisd naar Breda en wilt in conditie blijven. Met carnaval op komst is dat lastiger dan gedacht! De mensen onder de zuidelijke rivieren houden namelijk wel van een feestje, waarbij altijd de nodige alcohol wordt geconsumeerd. Dat is natuurlijk al een aanslag op je mooie figuur, maar bij een drankje hoort eveneens een hapje en zie daar; voor je het weet is die slanke buik verdwenen als sneeuw voor de zon! Je zult dus een tandje bij moeten zetten. Sporten in Breda is gelukkig helemaal niet moeilijk. Je kunt op allerlei leuke manieren in conditie blijven. In dit artikel lees je 4 handige tips die je kunnen helpen:

  • Ga op onderzoek uit
  • Park Valkenberg
  • Gemeente Breda
  • Sportschool

Je bent net verhuisd, dus ontdek de stad! Niets is beter dan op de zondagochtend je wandelschoenen aan te trekken en richting centrum te lopen. Heerlijk genieten van de gezellige sfeer terwijl je toch actief bezig bent. Een lekkere kop koffie kan dan natuurlijk geen kwaad! Ook is het altijd interessant om je eigen wijk te verkennen. Waar is de dichtstbijzijnde kapper, of waar zit de goedkope supermarkt. Wanneer je op onderzoek uitgaat, hoef je eigenlijk helemaal niet te sporten in Breda. De conditie komt vanzelf! Wil je liever wat actiever bezig, ga dan naar park Valkenberg. In de zomer vind je daar livemuziek en groepen studenten. Hardlopen is daardoor een feest en voor je het weet ben je de hele middag op pad. Verder heeft de gemeente een handige website opgezet voor iedereen die wil sporten in Breda. Op die site vind je de laatste informatie over sportevenementen en krijg je meer informatie over subsidies. Maar, als je echt wilt sporten in Breda, zul je aan de bak moeten. Je zult je moeten inschrijven voor een sportschool!

Sporten Breda: sportschool is het wondermiddel

Ben jij op zoek naar een plek om te sporten in Breda? Ga dan naar BredaSC! Deze sportschool aan de Kalshoven heeft alles in huis om je in uitstekende conditie te houden. De ervaren instructeurs brengen je de juiste technieken bij. Daar wordt veel aandacht aan besteed, zodat je sneller hersteld van een workout en geen blessures oploopt. Je zult merken dat je in rap tempo vooruit gaat. Sporten in Breda was nog nooit zo leuk! Je komt naar deze sportschool met één doel: fit worden. In de sportschool vind je geen tv’s, kussentjes of machines, enkel dat wat nodig is voor optimale prestaties. Barbells, bumperplates, pull-up bars, sleeën, kettlebells, prowlers en ringen. Hierdoor ga jij sporten in Breda gegarandeerd leuk vinden. Je zult dus worden uitgedaagd, maar je gaat nooit over je eigen grenzen heen. BredaSC is dus geschikt voor zowel beginners, als ervaren sporters. Breng eens een bezoek aan de site, http://www.bredasc.com/sporten-breda/, voor meer informatie over deze sportschool en zijn werkwijze. Ook kun je online kennismaken met de trainers en lezen over hun achtergrond. Zo heb je een beter idee waar zij je bij kunnen helpen. Wacht niet langer en begin vandaag met sporten in Breda!

2 weken gratis sporten

Wil jij sporten in Breda, maar je niet gelijk vastleggen? Geen enkel probleem. Bij Breda Strength & Conditioning mag je alle faciliteiten eerst twee weken gratis uitproberen. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Besluit je na twee weken dat je toch niet op je plek bent, even goede vrienden. Het staat je helemaal vrij om toch voor iets anders te kiezen. Er is dus geen enkele reden om niet te komen. Breda is een stad die geniet, zorg dat jij dat ook doet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn