Stapelblokken

Sierbetononline - StapelblokkenWilt u echt iets leuks maken van uw tuin? Wilt u bijvoorbeeld bepaalde gebieden in uw tuin duidelijk kunnen afbakenen? Dan raden we het u aan om eens stapelblokken te gaan bestellen via onze website sierbetononline.nl. Met deze handige stapelblokken kunt u namelijk een reliëf aanbrengen in uw tuin. Zo kunt u paadjes creëren en aan beide kanten het pad afbakenen met deze stapelblokken. Maakt u hier vierkantjes en rechthoeken of andere figuren van en plant hier uw struiken, bloemen, planten, bomen of gras in. Ook kunt u er vijvers in plaatsen of rotsen. Het is immers maar net wat u mooi vindt. Met deze stapelblokken kunt u aldus alle kanten op. Kijkt u dus snel even op onze website, daar ziet u wat u zoal met deze stapelblokken kunt gaan doen. Misschien krijgt u hier wel een creatieve bui van en veel inspiratie om vandaag nog aan de slag te gaan. Vandaag gaat het niet lukken om de stapelblokken tot aan uw voordeur af te leveren maar morgen moet wel lukken. Zeker als u overdag bestelt. Dat komt omdat we alles steevast op voorraad hebben. Daarom kunnen we u morgen al voorzien van deze stapelblokken. Denkt u dat u hier genoeg aan zult hebben? We kunnen u er wel van verzekeren dat u allicht ook nog andere betonproducten kunt gebruiken. Zo kunt u voor uw tuin nog veel meer producten bestellen bij ons. Doet u dat meteen, dan bespaart u flink op de verzendkosten en tevens kunt u een mooie korting krijgen op de gewenste betonnen producten. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Schroom dan niet langer maar bestel vandaag nog de stapelblokken en tegels, poeren en keerwanden. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 8,5 kunt u er wel vanuit gaan dat u een uitstekende service kunt verwachten.

Uw tuin aan het renoveren? Denk eens aan onze stapelblokken

Met stapelblokken zult u dus uw tuin prachtig kunnen renoveren of aanleggen als u nog maar net verhuisd bent. Dankzij onze website haalt u een uniek product in huis waarmee u vriend en familie jaloers mee kunt maken. De rand van uw terras afbakenen? Geen probleem met deze stapelblokken. U kunt ze tevens gebruiken als bloembakken, vergeet niet dat ze dan wel wat groot uitvallen zodat u er veel in kwijt kunt maar houdt u er dus wel rekening mee dat het verstandig is dat u veel plek overhoudt na het aanleggen voor deze stapelblokken, ook wel betonbielzen genoemd. Een gouden tip die u allicht wel kunt gebruiken is dat als u kinderen hebt, u vast iets voor hen wilt maken in de tuin. Een grasveld waar ze kunnen ravotten is altijd een goed idee. Maar wat echt een top idee is: een zandbak. Daar kunnen uw kinderen de hele dag in vertoeven en van alles gaan bouwen zodat ze ook nog eens iets leren van het spelen terwijl ze dit niet eens doorhebben. Om de zandbak af te bakenen kunt u onze stapelblokken gebruiken. Ze zijn enorm stevig en er zal geen zandkorrel tussendoor glippen. Dat zand zal enkel verdwijnen door toedoen van de kinderen die er in spelen. Maar met een bezem hebt u het zo bijeen en kunt u de zandbak nadien weer afvullen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Schroom dan niet langer maar kiest u voor onze stapelblokken. Zoals u op de website onder categorie “stapelblokken” kunt zien, hebben we diverse stapelblokken in allerlei soorten en maten in huis. Hoe gaat het bestellen nu eigenlijk in zijn werk? Dit is uitermate eenvoudig. Leest u even mee?

  • U klikt de stapelblokken naar wens aan. Let u wel goed op de afmetingen zodat u zeker weet dat u de juiste in huis haalt?
  • Dan kan het bestellen echt beginnen en dit vergt nauwelijks enige tijd. Misschien vult Google wel alvast uw adres- en contactgegevens in. Ook kunt u inloggen en dan hebt u enkel een wachtwoord en inlognaam nodig.
  • Dan hoeft u enkel nog af te rekenen en dat doet u door gebruik te maken van een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of met behulp van uw credit card.

Eenvoudig online in huis te halen

U leest het, stapelblokken is een eitje en dat geldt niet alleen voor de stapelblokken maar eigenlijk voor alle producten die we online in store hebben. Houdt u onze website dan ook scherp in de gaten want we hebben veelvuldig spetterende kortingen op onze producten van beton. Dat komt mede omdat we vaak restpartijen op kunnen kopen voor een lage prijs en die prijs hebben we uiteraard doorberekend in de verkoopsprijzen. Maakt u heir dan ook optimaal gebruik van en vergeet u niet aan te melden voor de gratis nieuwsbrief. Die zult u vervolgens eens in de zoveel weken in uw mailbox krijgen. En wilt u deze brief niet langer ontvangen? Dan kunt u zich meteen weer uitschrijven, we zijn dan even goede vrienden. Hebt u nog vragen? Stelt u deze ons dan gerust. Op de website vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres. Woont u in de buurt van ons bedrijf? Dan kunt u de producten gratis komen afhalen. Maakt u van te voren even een afspraak? Dan zetten we de bestelling voor u klaar en kunt u het na het afrekenen meteen meenemen. We maken eventueel de producten voor u op maat, ook dat kunt u direct tijdens het bestellen aan ons doorgeven. We horen u spoedig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn