Stevia van steviaproducts.be

Zoete smaken spreken tot de verbeelding. We houden allemaal erg van een zoete lekkernij op zijn tijd, maar wanneer u te veel suikers binnenkrijgt, is dat niet goed voor uw gezondheid en dan zult u er rekening mee moeten houden dat u moet minderen, wilt u niet binnen de kortste keren met overgewicht te maken krijgen. Wat kunnen wij u vertellen over de mogelijkheden van Stevia. Allereerst heten wij u van harte welkom op de website van steviaproducts.nl. Steviala is het bedrijf dat natuurlijke producten verkoopt voor iedereen die graag bewust kiest. De afgelopen jaren hebben we nogal wat meegemaakt als het gaat om de voedselindustrie. Er bleken ongezonde stoffen te zijn verwerkt in producten die als ‘gezond’ werden aangeboden. Zo bleek dat zoetstoffen die op een chemische manier vervaardigd worden tal van schadelijke stoffen bevatten. Hoe schadelijk bepaalde stoffen voor een mens zijn, daar heeft u veel tijd voor nodig om achter te komen. Er moeten vele onderzoeken worden gedaan om echt zeker te kunnen stellen dat bepaalde stoffen niet goed zijn. Sommige mensen hebben daarom al jarenlang producten gebruikt die helemaal niet goed voor hen zijn en dat is een schande. Daarom hebben wij een webwinkel opgezet waar u enkel en alleen kunt kiezen uit natuurlijke en gezonde producten. Deze producten kunnen door u worden besteld online en ze worden dan altijd netjes bij u thuis afgeleverd De basis van onze producten is Stevia. Stevia is afkomstig van de Stevia plant. In de bladeren van deze plant zit zitten stoffen die van nature zeer zoet zijn. Deze stoffen werden door het Indiaanse volk reeds honderden jaren gebruikt, maar bleven op de een of andere manier ver van de westerse wereld. Daar kunt u uw bedenkingen bij hebben natuurlijk. Maar gelukkig is Stevia inmiddels aan een opmars begonnen. U kunt op onze website verschillende soorten producten krijgen die op een volledig natuurlijke manier zijn gezoet. Hierbij moet u denken aan:

  • verschillende soorten broodbeleg
  • bak en braad producten
  • jam en chocolade pasta
  • frisdranken en vruchtensappen
  • natuurlijke zoetmakers

Kiezen voor de natuur met Stevia

Producten van Steviala bestelt u op onze website heel eenvoudig. Onze website toont ons rijke assortiment heel overzichtelijk. Wat wilt u nog meer? Wanneer u kiest voor een van onze producten dan zult u kiezen voor een verdunde versie van Stevia. Stevia is namelijk ongelofelijk zoet en in onverdunde vorm wel driehonderd keer zo zoet als suiker. Dat betekent dat het goed gedoseerd moet worden en dat hebben wij voor u gedaan. Onze producten zijn honderd procent natuurlijk en gezoet met dit natuurlijke middel. Het is belangrijk om fysiek gezond te zijn. Dat zorgt er voor dat u dagelijks voldoende energie heeft om leuke dingen te doen en om te werken. U goed voelen is toch wel een van de belangrijkste doelen die u zichzelf kunt stellen en daar zorgt u voor door de juiste keuze te maken; u bent ten slotte wat u eet, en daar willen wij graag aan toevoegen ‘en wat u drinkt!’ Stevia is een natuurlijke zoetmaker die geen calorieën bevat. Het is eigenlijk een kruid met zelfs een aantal positieve eigenschappen waar u van kunt profiteren. Zo is het voor mensen met een hoge bloeddruk aan te raden om gebruik te maken van een natuurlijke zoetmaker want Stevia zorgt er voor dat u een lagere bloeddruk krijgt. Daarnaast het zo dat Stevia niet slecht is voor uw tanden. Een groot voordeel ten opzichte van suiker dus. Kiezen voor gezonde en natuurlijke producten is de juiste keuze als u zich graag goed wilt voelen.

Stevia uit Amerika

Zoals gezegd wordt Stevia gewonnen uit een plant die groeit in Zuid-Amerika. Vele honderden jaren maakten de Indianen al gebruik van deze natuurlijke zoete stof van de Stevia plant. Het moest echter nog honderden jaren duren voordat Stevia en de zoete stof van de plant de westerse wereld bereikte. Dat heeft volgens sommige mensen te maken met het feit dat de voedingsindustrie het toetreden van deze natuurlijke zoetmaker in de weg stond. De zoetheid van de Stevia plant wordt gewonnen uit de bladeren. Door deze licht te kneuzen komt de stof vrij. Het product kan vervolgens in verschillende vormen worden genuttigd. Sommige planten zijn zeer zoet en kunnen zoals reeds vermeld wel driehonderd keer zo zoet zijn als suiker. Daarom wordt het over het algemeen gebruikt in verdunde vorm. Stevia kan worden gebruikt om drank te zoeten zoals koffie of thee. Tevens kan het worden gebruikt bij het koken. Het eerste land dat veel van de zoetmaker gebruik maakte was Japan. Het is belangrijk om bewust om te gaan met uw lichaam. Dat is iets waar wij als webwinkel veel aandacht aan besteden. Daarom richten wij ons op de verkoop van natuurlijke producten die zijn gezoet met natuurlijke zoetmakers. Wij merken dat steeds meer mensen graag bewust kiezen als het om eten en drinken gaat. Zij proberen ongezonde chemische stoffen te schrappen uit hun dieet. Dat is verstandig! Voor gezonde producten bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over een van onze producten, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en vertellen u alles over ons assortiment. Wij vinden het belangrijk om er voor te zorgen dat mensen weten wat de mogelijkheden zijn en het bedienen van advies als het gaat over bewust kiezen, zien wij dan ook als onze plicht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn