Strapping: onmisbaar om alles bij elkaar te houden

U kent ze wel: van die bandjes die om stapels kranten, tijdschriften of bijvoorbeeld een partij bakstenen heen zitten. Erg handig om alles samen te bundelen, enorm frustrerend om los te krijgen. En dat is maar goed ook! Deze techniek wordt ook wel strapping genoemd, en is bedoeld om alles netjes op zijn plek te houden. Op die manier is er de beste transportverpakking mogelijk en voorkomt u transportschade. Dit wilt u toch ook? Zo ja, dan bent u op de goede plek terecht gekomen in uw zoektocht. Wij van Contimeta zijn gespecialiseerd in strapping. Wij noemen strapping ook wel omsnoeren, bundelen of banderolleren. En daar heeft u natuurlijk de juiste strappingsmaterialen bij nodig. Daarom bent u bij ons zeer zeker aan het juiste adres, want wij zijn een expert op dit gebied. Bij ons vindt u strappingsmaterialen in daadwerkelijk alle soorten en maten. Alles op het gebied van strapping kunt u bij ons krijgen. Transportverpakkingen zijn erg belangrijk voor elk bedrijf of ondernemer, want dit is de meest praktische en goedkope oplossing die er bestaat voor het veilig vervoeren van uw lading. Als er niets om die partij kranten of stapel hout wordt gebonden, liggen deze binnen de kortste keren op de weg of in de goot. En zo hebt u alleen maar meer kosten, want vervoeren is ook al niet goedkoop! Ga daarom voor strappingsmaterialen van Contimeta: wij bieden voordelige prijzen tegen een zeer goede kwaliteit. Alleen wij weten de geheimen waar goede strapping aan moet voldoen! Die geven wij u natuurlijk mee als u bij ons een kijkje neemt op de website. Wat kunt u daar verder allemaal nog vinden? Een greep uit ons zeer uitgebreide assortiment:

  • kunststofband
  • staalband
  • omsnoeringsband, in zowel PP, PET en textiel
  • verpakkingstape

Dit is dus nog maar het tipje van de ijsberg. Wij gaan voor het motto dat als wij het zelf niet zouden kopen, wij dit dus ook niet verkopen. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor een betrouwbaar en vakkundig bedrijf op het gebied van transportverpakkingen. Gaat u voor de kunststofband of heeft u misschien toch een stalenband nodig? Als u er niet zeker van bent kunt u altijd eenvoudig contact met ons opnemen voor al uw vragen. Ga snel naar de website van Contimeta en laat u inpakken door onze service! U zult zien dat hier veel informatie over strapping te vinden is. Mocht u toch nog met vragen blijven zitten, stel deze dan gerust. Onze medewerkers weten zeer veel te vertellen over strapping en alles wat daar bij hoort.

Strapping: hoe werkt het

Verreweg de meest gebruikte methode in strapping is het omsnoeren. Daarbij wordt een omsnoeringsapparaat of omsnoeringsmachine gebruikt. Het ligt maar net aan de grote van het in te snoeren product. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden op dit gebied; van kleine volumes, zoals een krantenstapel, tot pallets met een partij bakstenen. Dit kan vervolgens weer handmatig of met een machine worden ingesnoerd. Van essentieel belang hierbij blijven echter de strappingsmaterialen die gebruikt worden. U heeft geluk dat u ons gevonden heeft, want bij Contimeta zijn wij zeer enthousiast en gespecialiseerd in dit veld. Wat ook niet verkeerd is, zijn de voordelige prijzen die wij hanteren. U blijft bij ons altijd binnen uw budget, want wij hebben voor elke prijsklasse wel iets in huis. Zo zijn wij van alle markten thuis en bij ons kan zeer veel! U hoeft het alleen maar te vragen. Naast dat wij strappingsmaterialen verkopen, kunt u ook de machines en apparaten aanschaffen die ervoor zorgen dat deze strappingsmaterialen worden omgesnoerd; mocht u dit vaker moeten doen. Ook hierin hebben wij bij Contimeta een zeer uitgebreide keuze: ons assortiment mag er dus wezen! U heeft een tafelmodel nodig voor als u kleinere volumes wil omsnoeren, en een omsnoeringsmachine voor al uw grotere te verzenden producten. Bij ons kunt u deze ook laten verpakken, zodat ze ultiem beschermd zijn. Een aspect waar wij zeer veel belang aan hechten is de veiligheid en bedieningsgemak van een machine. Zo kunt u te allen tijde zelf aan de slag en zal uw verzending veilig en zonder schade aankomen op de plaats van bestemming. Als u hier naar op zoek bent, dan heeft u nu uw strapping leverancier gevonden: Contimeta! Want zo voorkomt u die al te bekende transportschade en zit u veel lager in de kosten dan normaal. Dit alles door een goede investering te doen in de strappingsmaterialen van ons bedrijf. Wij staan bekend om onze kwaliteit en al jaren weten onze klanten de weg naar ons terug te vinden. Uw wens is ons bevel! Wij zijn de experts op het gebied van strapping!

Contact opnemen

Goed, u bent op zoek naar informatie over strapping of naar strappingsmaterialen. Die vloertegels binden zich helaas niet vanzelf aan elkaar, daarvoor heeft u toch echt een goede kunststofband nodig. Neem daarom snel contact met ons op, want wij kunnen u vrijblijvend adviseren. Het steekt namelijk zeer nauw wat voor informatie u ons geeft; bijvoorbeeld hoe lang de reistijd is, het materiaal van uw verzending, het volume, hoeveelheid, enzovoort. Op die manier kunnen wij berekenen wat u nodig heeft en welke vorm van strapping geschikt is. Via onze website kunt u eenvoudig een email sturen of u kunt ons bereiken per telefoon. U kunt daarnaast ook specifiek met de juiste persoon in aanraking komen, als u bijvoorbeeld Verkoop Binnendienst zoek. Kijk op de website voor meer informatie, wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. Dus ga snel naar de site en bindt uzelf ook aan Contimeta!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn